Liakos10 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Φιλε μου το gamespot το δινει για Ιουνιο.Μπες και δες. ναι και μεχρι τον οκτωμβριο λεγανε θα βγει νοεμβριο...
Xristaras12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ετσι οπως παει βλεπω να το ακυρωνω,και να πηγαινω σε bf4,GTA V και μετα αυτο. Ειναι γνωστο η ubi κανει καθυστερησεις αλλα οχι κ ετσι. Το εχω κανει ΠΡΟ-παραγγελια απο τη μερα που εγινε διαθεσιμο για pc
zvarthangalos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Πάλι δεν ξεκαθαρίζουν πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει:http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/02/10/watch-dogs-confirmed-for-release-between-april-and-june.aspx
Millennium Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 1Q ή 1Η λένε; Γιατί μας έχουν μπερδέψει. https://www.ubisoftgroup.com/comsite_common/en-US/images/Ubisoft%20Q3%20FY13%20Englishtcm9982637.pdf "Fiscal 2014-15 will see an exceptional games line-up, with the release of five major titles including Just Dance, The Crew and Watch Dogs, which is scheduled for release in the first fiscal quarter." Μάλιστα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω για σας guys πάντως εμενα το hype για το game έχει σχεδόν εξαφανιστεί...παρόλα αυτά ένα τόσο μεγάλο delay από μεγάλο studio παίζει να είναι και παρα πολύ καλο, όπως είχα πει και παλιότερα θα ήταν ηλίθιο να το σπρώξουνε όταν το GTA βγήκε αψεγάδιαστο και bug "free".
icenex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 αντε μακάρι να βγεί σύντομα κ να μην έχει κ άλλη καθυστέρηση.Παίζει να πάρω άδεια απο την δουλειά για να το λιώσω όταν αποφασίσει να βγεί. :P
Xristaras12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 μολις ανακοινωθει το GTA για pc θα περιμενω λιγες μερες να δω για το watch dogs. Αν δεν βγει συντομα ακυρωνω την προπαραγγελια και τρωει φολα απο τον θειο και παω για GTA V.
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Καλά μην περιμένεις το Watch Dogs καλύτερο από GTA..
Xristaras12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 για day 1 αγορα ομιλω.Απλα το ενα θα το παρω τωρα με την μια και το αλλο σε κανενα steam sale. Αλλωστε ubi ειναι,θα εχει και παλι bugs παρ οτι το φτιαχνουν "συνεχεια" και το AC4 που το αγορασα περιμεν 3-4 μερες να βγουν τα patch και μετα το ξεκινησα(ναι οκ δεν βγαινει απ τους ιδιους develoers αλλα wtf) Εχω δει gameplay και απο τα 2 παιχνιδια,δεν νομιζω οτι κατι ακουμπαει το gta.
Oroku Saki Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Απο αναβολη σε αναβολη το πανε ελεως! GTA δεν αγοραζω εξαιιας της απαραδεκτης συμπεριφορας της rockstar προς το pc gaming. Η ubisoft ανακοινωνει ολα τα παιχνιδια της ταυτοχρονα για pc και κονσολες και ας τα βγαζει λιγο αργοτερα σε αντιθεση με την rockstar που κανει μηνες μετα την κυκλοφορια των κονσολων για να ανακοινωσει pc version. Και ηδη ξερουμε πως το watchdogs θα βγει ταυτοχρονα για pc. Γι αυτο λοιπον ας αγορασουμε οσοι θελουμε το watchdogs το οποιο και βγαινει ταυτοχρονα για pc και εχει lead platform το pc αντι για το gta 5. 1
icenex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 συμφωνώ με τον προλαλησαντα κ ας ειναι λιγό εκνευριστική η αναμονή που πιστευώ θα αξίζει το κόπο.Το καλό πραγμα αργεί να γίνει δεν είναι τυχαίες οι παροιμοίες(θέλω να πιστέυω).
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό στο χώρο το gaming..Πολλοί τίτλοι έχουν καθυστερήσει και τελικά βγήκαν μέτριοι ή μάπα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν εξαιρέσεις μερικά όπως πχ..Duke Nukem πάντως οποιος δεν το έπαιξε το GTA σε κονσόλα είναι μονόδρομος τι από τα δυο να αγοράσει για pc.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Αν εξαιρέσεις μερικά όπως πχ..Duke Nukem πάντως οποιος δεν το έπαιξε το GTA σε κονσόλα είναι μονόδρομος τι από τα δυο να αγοράσει για pc. χαλαρα. Το θεμα ειναι οτι ευτυχως καθυστερουν ολες τις εκδοσεις του watchdogs,αν καθυστερουσε για pc μονο θα επεφτε ακομα μεγαλυτερο κραξιμο και fail,καποτε κραζαμε μονο το AC.
Liakos10 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 προτιμω να υπομενω τα delay της ubi παρα να ειμαι πελατης-θυμα της ροκσταρ (σαν pc gamer παντα). Δεν λεω και η ubi εχει κανει μεγα λαθος με το WD και διαφορα αλλα "λαθακια" στο παρελθον αλλα την ροκσταρ την σιχαθηκα πραγματικα και με τα μυαλα που κουβαλαω προς το παρον δεν προκειται να αγορασω τιτλο της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα