Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε SSD το έχω το παιχνίδι και σέρνεται με Ultra textures, η Ram όχι δεν παίζει ρόλο αν είναι 1600 ή 2133, ο άλλος παίζει με κλοκαρισμένες Ram στα 2400+ με Titan SLI και πάλι έχει stuttering.

Καλά και η titan δεν είναι και η top σε performance.

Αν είχε καμία 295x2 Sli να έλεγα.... :P

Πάντος όπως και να έχει, κάτι πάει στραβά... Άρα μάλλον στραβός είναι ο γιαλός τελικά.....

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλωσηρθα στο φορουμ!

Εχω θεμα με το παιχνιδι. Το εχω εγκαταστησει με bootcamp σε macbook pro 15'' retina early 2013 με Intel i7 2,4Gz, 8gb ram και την Geforce GT 650m. Απ οτι ειδα το λαπτοπ πληρει τα minimum requirements του παιχνιδιου και με το παραπανω, ομως στις χαμηλοτερες ρυθμισεις lagαρει υπερβολικα και ειναι unplayable. Ειναι λογικο να μην το σηκωνει το λαπτοπ μου; Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; 

Δημοσ.

Gtx 780 και 4770k και το stuttering κάνει πάρτι.

Περιεργο!!!στον δικο μου που ειναι με  i7 2600κ και GTX 660 3vram δεν εχω προβλημα.Αλλα δεν μιλαμε για ουλτρα ρυθμισεις,αλλα μονο σε high.Παιδια δεν τρολαρω,και ουτε εχω σκοπο να παραθεσω ψευδεις στοιχεια!!απλα μου κανει εντυπωση διοτι στο δικο μου πισι δεν συναντησα τα συγκεκριμενα προβληματα που αναφερουν τα περισσοτερα παιδια εδω μεσα. :unsure:

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και καλωσηρθα στο φορουμ!

Εχω θεμα με το παιχνιδι. Το εχω εγκαταστησει με bootcamp σε macbook pro 15'' retina early 2013 με Intel i7 2,4Gz, 8gb ram και την Geforce GT 650m. Απ οτι ειδα το λαπτοπ πληρει τα minimum requirements του παιχνιδιου και με το παραπανω, ομως στις χαμηλοτερες ρυθμισεις lagαρει υπερβολικα και ειναι unplayable. Ειναι λογικο να μην το σηκωνει το λαπτοπ μου; Υπαρχει κατι που μπορω να κανω; 

Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι με το λαπτοπ!!δεν ξερω αν ειναι θεμα επεξεργαστη αυτο,η λογο της ενσωματωμενης καρτας γραφικων που εχεις.

εγω κατεβασα κ εβαλα το Watch dogs stutter fix 2.0 by MaLDo και ολο το stutter εφυγε!! :)

Δεν εχω ξαναπερασει μοντ ποτε στην ζωη μου!!ειναι ευκολη η διαδικασια?η θα τρεχω και δεν θα φτανω.Επιπλεον υπαρχει φοβος να χαθουν τα σειβς η να κρασαρει τελιως το παιχνιδι?

Δημοσ.

οχι δεν εχει φοβο να παθει τππ! το mod ειναι τα 2 αρχεια παλι patch.dat κ patch.fat!

Και που τα περνας?σε πιον φακελο?ευχαριστω.Μπορεις να παραθεσεις το λινκ?

Δημοσ.

Kαι εγω δεν βρισκω το stuttering fix του τυπα, εχει σβηστει για καποιο λογο. Βρηκα ενα λινκ που το ονομαζαν ετσι αλλα 1,1 gb? Δεν παιζει..

Δινω λινκ οποιος θελει να δοκιμασει με δικο του ρισκο..

http://www.firedrive.com/file/E165F652D0D6510F

Δημοσ.

καποιος να δωσει το WATCH DOGS STUTTER FIX 2.0 by MaLDo

Includes TheWorse modifications version 0.7b for enhanced graphicσ

γιατι το εχουν διαγραψει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...