Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

AXAXAXAXA
PAXARA είσαι θεός!!!!!

Να είσαι καλά ρε ubisoft που λόγο του κακού Opt σου με έκανες να δω τέτοια βίντεο να γελάω με την καρδιά μου....

Πάντος κακά τα ψέματα. πολύ εύκολο Install είχανε....

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ είχε πρόβλημα ακόμα και σε αυτό το μηχάνημα να 'εγκατασταθεί', πλάκα κάνεις; xD

Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε μου! :PPP

• Like 1
Δημοσ.

Το τερματισα και εγω(μεγαλο το παιχνιδι δεν λεω)αλλα δεν με ενθουσιασε τελικως τοσο πολυ.Αν δεν ειχε καλο σουτινγκ στοιχειο,δυσκολα θα το τερματιζα.

Δημοσ.

Με fx 6300,8gb ram,sapphire 7730 ddr3 2gb κυλαει μια χαρα απο την αρχη μεχρι το τελος του παιχνιδιου χωρις frames drops και χωρις fix.

Δημοσ.

.......σημερα βρηκα αυτό......εγω εκανα μονο της αλλαγες στο GamerProfile.xml.....χωρις το Patch(...το βρηκα προερετικο)...και τα αποτελέσματα ηταν ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ.......ανυρπακτο Lagging και Stuttering....

http://www.youtube.com/watch?v=RZDwh1w1KMQ

Και σε μένα έπιασε (ASUS R9 280X) αλλά τα textures είναι χάλια στα medium. Το περίεργο είναι (που δείχνει πόσο σκ@τά un-optimized είναι το game) πως ακόμα και στα medium textures καταναλώνει περίπου 2.6 με 2.7GB VRAM. Πως να μην υπάρχει lag μετά όταν τα textures τα έχεις high ή ultra... Μπουκώνει την vram χωρίς λόγο .

Με fx 6300,8gb ram,sapphire 7730 ddr3 2gb κυλαει μια χαρα απο την αρχη μεχρι το τελος του παιχνιδιου χωρις frames drops και χωρις fix.

Τι ανάλυση παίζεις και τι fps έχεις; :P

Δημοσ.

Τι ανάλυση παίζεις και τι fps έχεις; :P

Σε φουλ+textures φουλ ,και εκτως του anti aliasing στο οφ στα 1680χ1050 μεχρι 15 καρε με το ζορι ... ετσι για δοκιμουλα :X ..αλλα στα 1440χ900 μετρια επιπεδα γραφικων 30-35 και χωρις τα καταραμενα textures +anti aliasing.  Περισσοτερο με ενδιαφερει η αποδοση ενoς παιχνιδιου.Τα παιχνιδια ειναι ομορφα και στις μεσαιες ρυθμισεις γραφικων. Ορεξη για παιχνιδι να υπαρχει και ολα τα αλλα ειναι περιττα :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....η ουσία της αλλαγής των τιμών στο αρχείο XML που αναφέρω ποιο πάνω εχουν αποτέλεσμα τα απότομα frame drops να μην γίνονται αντιληπτά ,κάνοντας το frame να τρέχει ομαλά ακομη και  κατω από τα 30 fps(...ενταξη...δεν μηλαμε να παει στα 20!!!)ακομη και αν πέφτουν από τα 50 στα 30(...αυτο με ενδιέφερε προσωπικά)..το παιχνίδι τρέχει απίστευτα...εγω προσωπικά πρόβλημα δεν έχω 32-60 fps και ένα  average στα 42 σε Ultra/High,smaa temporal...τεσπα...αυτο που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι το γεγονός ότι άτομα με τα ίδια specs εχουν διαφορετικά αποτελεσματα...τη να πω ...το WD θα γράψει όντως ιστορία στο PC gaming....και όχι μόνο...

Επεξ/σία από ggramenos
Δημοσ.

σε τι settings ρε μαν;

εγω δεν μπορω να το παιξω,ακομα και στο low βουταει ασχημα το συστημα.

αυθεντικο παιχνιδι,με fix και χωρις παλι το ιδιο.

• Like 1
Δημοσ.

σε τι settings ρε μαν;

εγω δεν μπορω να το παιξω,ακομα και στο low βουταει ασχημα το συστημα.

αυθεντικο παιχνιδι,με fix και χωρις παλι το ιδιο.

Τα settings τα αναφερω πιο πανω.Το game που εχω δεν ειναι αυθεντικο.

Ριξε μια ματια εδω σε υπολογιστη των 2000 ευρω και σε αυθεντικο game απο τι λενε.....με δυο καρτες γραφικων να σερνεται στην κυρολεξια και ο i5 να ειναι καρφωμενος στο 100% ...

http://www.youtube.com/watch?v=mk7KQbvFwSg

Δημοσ.

πραγματικά έχω μέρες να ασχοληθω με το εν λογω παιχνιδι γιατί περιμενω κανενα patch μπας κ φτιαξουν λίγο τις επιδοσεις του παιχνιδιου..Αν κ δεν έχω την τρελη βουτιά σε fps εμένα στα texture high και τα άλλα όλα ultra πέφτω στο λιγότερο 25fps κ συνηθως ειμαι στα 40 average απο οσο θυμαμαι.Θεωρώ λοιπόν παρότι με παλιό επεξεργαστή είναι λαχείο σε ποιον θα παίξει σωστά και σε ποιόν όχι είτε έχει καλό σύστημα είτε όχι...Μόνο το γεγονός ατομα με τέρατα pc δεν το παίζουν καλά τα λέει όλα..Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...