ggramenos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) ....η ουσία της αλλαγής των τιμών στο αρχείο XML που αναφέρω ποιο πάνω εχουν αποτέλεσμα τα απότομα frame drops να μην γίνονται αντιληπτά ,κάνοντας το frame να τρέχει ομαλά ακομη και κατω από τα 30 fps(...ενταξη...δεν μηλαμε να παει στα 20!!!)ακομη και αν πέφτουν από τα 50 στα 30(...αυτο με ενδιέφερε προσωπικά)..το παιχνίδι τρέχει απίστευτα...εγω προσωπικά πρόβλημα δεν έχω 32-60 fps και ένα average στα 42 σε Ultra/High,smaa temporal...τεσπα...αυτο που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι το γεγονός ότι άτομα με τα ίδια specs εχουν διαφορετικά αποτελεσματα...τη να πω ...το WD θα γράψει όντως ιστορία στο PC gaming....και όχι μόνο... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2014 από ggramenos
Xristaras12 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Με fx 6300,8gb ram,sapphire 7730 ddr3 2gb κυλαει μια χαρα απο την αρχη μεχρι το τελος του παιχνιδιου χωρις frames drops και χωρις fix. σε τι settings ρε μαν; εγω δεν μπορω να το παιξω,ακομα και στο low βουταει ασχημα το συστημα. αυθεντικο παιχνιδι,με fix και χωρις παλι το ιδιο. 1
pirate79 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 σε τι settings ρε μαν; εγω δεν μπορω να το παιξω,ακομα και στο low βουταει ασχημα το συστημα. αυθεντικο παιχνιδι,με fix και χωρις παλι το ιδιο. Τα settings τα αναφερω πιο πανω.Το game που εχω δεν ειναι αυθεντικο. Ριξε μια ματια εδω σε υπολογιστη των 2000 ευρω και σε αυθεντικο game απο τι λενε.....με δυο καρτες γραφικων να σερνεται στην κυρολεξια και ο i5 να ειναι καρφωμενος στο 100% ... http://www.youtube.com/watch?v=mk7KQbvFwSg
panomelene Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Τα παιδιά πάνω (gramers) το έχουν αυθεντικό να ξέρετε,σας το λέω σίγουρα 100%
icenex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 πραγματικά έχω μέρες να ασχοληθω με το εν λογω παιχνιδι γιατί περιμενω κανενα patch μπας κ φτιαξουν λίγο τις επιδοσεις του παιχνιδιου..Αν κ δεν έχω την τρελη βουτιά σε fps εμένα στα texture high και τα άλλα όλα ultra πέφτω στο λιγότερο 25fps κ συνηθως ειμαι στα 40 average απο οσο θυμαμαι.Θεωρώ λοιπόν παρότι με παλιό επεξεργαστή είναι λαχείο σε ποιον θα παίξει σωστά και σε ποιόν όχι είτε έχει καλό σύστημα είτε όχι...Μόνο το γεγονός ατομα με τέρατα pc δεν το παίζουν καλά τα λέει όλα..Αυτά.
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 τωρα να το πω να μην το πω; ψηθηκα με την παραπανω δηλωση οτι το παιχνιδι παιζει σε 6300 και 7730 κομπλε και ειπα να του δωσω μια ευκαιρια ακομα. το περναω,περναω και το patch(αυθεντικο παιχνιδι ε)βαζω medium γραφικα σε ολα,χωρις Vsync,Ambient Occlusion,Antialiazing. Εκανα 5-6 βολτες τριγυρω στην πολη(οπου απ την ημερα που το αγορασα,αλλαζα στενο και βουταγε το συστημα)και πλεον δεν εχω κανενα θεμα,μαλιστα στις εθνικες χτυπησε 67 καρε το συστημα και μεσα στην πολη εχω κανενα 40αρι. 2-3 φορες επεσε κατω απο 40 αλλα ουτε που το πηρα χαμπαρι,ενιωσα ενα ελαχιστο κολλημα σα να φορτωνει κατι το συστημα και μετα κομπλε. Νομιζω θα το αρχισω σοβαρα επιτελους. υπενθυμιζω παιζω σε 1024p
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 οχι,τιποτα Vanilla Game. Για οποιον απιστο,οποτε θελει ανεβαζω βιντεο να το δειτε,ουτε εγω δεν το περιμενα. παντως η Vram καρφωμενη πανω απο τα 915ΜΒ συνεχεια,ισως να φταιει και ο 14,6 Beta για την ομαλη κυλιση του παιχνιδιου. Πριν ειχα τον 14,4 και τις μερες που το δοκιμασα δεν ειχαν βγαλει νεοτερο driver. Αν το the worse θα με βοηθησει καλυτερα στο παιχνιδι να δοκιμασω να το βαλω.
paxara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε το και αν δεν το θες, δεν είναι δύσκολο καθόλου να το βγάλεις. Είπαν ότι και χωρίς vsync δεν σου κάνει σπασίματα. Άσε που θα τσιμπήσεις και βελτιωμένα γραφικά ακόμα και στα medium.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Όντως πολύ βελτιωμένα γραφικά στο medium. Το πέρασα,έφτιαξε 2 αρχεία patch.dat και fat και τελος.Χρειάζεται κάτι άλλο; η διαφορά στα fps είναι (απ οτι πηρα είδηση καλύτερη σε σχέση με το κανονικό παιχνίδι). Μέχρι στιγμής,αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι,πιστεύω θα με κράτησει.
MavroManitari Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παίζει και θέμα CPU PhenomII @ 4.Ghz με 6870 κολλάει και στα low 4770K με την ίδια κάρτα σε custom mid-high πάει νεράκι. Vanilla έκδοση παιχνιδιού.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παίζει και θέμα CPU PhenomII @ 4.Ghz με 6870 κολλάει και στα low 4770K με την ίδια κάρτα σε custom mid-high πάει νεράκι. Vanilla έκδοση παιχνιδιού. ναι πλέον το έχω πάρει χαμπάρι,τις ίδιες π@π@ριές έχω και στο bf4,το έχεις δει φαντάζομαι. κολλήματα δεν έχω,βλέπω σταθερή χρήση επεξεργαστή 60-80% και η χρήση της κάρτας να ανεβοκατεβαίνει ανάλογα το που βρίσκομαι. παρ ολα αυτα κάτω απο 40 δεν έχω πεσει. Αν δεν ειχα ανοιχτό το afterburner να βλέπω τη χρήση του συστήματος δεν θα το καταλάβαινα.Ελάχιστες περιπτώσεις στις 4 ωρες που έπαιξα να σκάλωσε για κλάσματα του δευτερολέπτου,σα να φορτώνει κάτι. Κατα τα άλλα όσο μπορείς να το πεις,νεράκι στα 1024p το παιχνίδι με medium χωρις AA,AO,motion blur,Vsync. έχω πήξει στα jaggies άλλα τα συνήθισα :Ρ
Federacion Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Στο σύστημα της υπογραφής πάντως στα low πάει μια χαρά. vanilla (πιο vanilla δεν γίνεται ούτε day one patch ούτε τιποτε) με τους 13.6 ακόμα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Κάνει σε όλους σας πολύ ώρα τα loading; Να το περάσω σε ssd μήπως;
Alex21121988 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Στο σύστημα της υπογραφής πάντως στα low πάει μια χαρά. vanilla (πιο vanilla δεν γίνεται ούτε day one patch ούτε τιποτε) με τους 13.6 ακόμα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Κάνει σε όλους σας πολύ ώρα τα loading; Να το περάσω σε ssd μήπως; Nαι καλυτερα να το βαλεις στον ssd το game, θα σου φορτωνει πιο γρηγορα και θα τρεχει γενικα καλυτερα, καθως εχει πολλα textures. Οσο πιο λεπτομερη textures χρησιμοποιεις τοσο πιο πολυ ωρα θα παιρνει στο game να φορτωσει το level. Δοκιμασμενο στο συστημα μου, απο high textures στα ultra , οπου οντως εχει μια μικρη διαφορα χρονου στο loading, oχι τραγικη αλλα υπαρκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα