Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα κανει αρκετη ωρα

Οταν εννοεις αρκετη? Δεν παιζει να σου ξεπερναει τα 40 sec το loading. Και αυτο θα γινει την πρωτη φορα που θα μπεις, μετα φορτωνει στον μισο χρονο.

Δημοσ.

ανοιγω το παιχνιδι παταω continue κανει 2 λεπτα να φορτωσει βγαινω στο κεντρικο μενυ παταω παλι συνεχεια κανει 1 λεπτο κ15 να φορτωσει,με worse mod 0,8

Δημοσ.

Το εχεις στον ssd ? Και κανει τοσο με το συστημα της υπογραφης σου? Δοκιμασε να το τρεξεις με κανενα gamebooster, μπορει κατι να τρεχει απο πισω και να σε καθυστερει.

Δημοσ.

Σε φουλ+textures φουλ ,και εκτως του anti aliasing στο οφ στα 1680χ1050 μεχρι 15 καρε με το ζορι ... ετσι για δοκιμουλα :X ..αλλα στα 1440χ900 μετρια επιπεδα γραφικων 30-35 και χωρις τα καταραμενα textures +anti aliasing.  Περισσοτερο με ενδιαφερει η αποδοση ενoς παιχνιδιου.Τα παιχνιδια ειναι ομορφα και στις μεσαιες ρυθμισεις γραφικων. Ορεξη για παιχνιδι να υπαρχει και ολα τα αλλα ειναι περιττα :-D

δηλαδη παιζεις με 15fps και το θεωρεις καλο?

η μηπως θεωρεις καλο οτι παιζεις σε μικροτερη αναλυση της οθονης?

Δημοσ.

το έβαλα κι εγώ για να δω τι παίζει, εντάξει το pc το γονατίζει (cpu gpu, ram, vram από την άλλη δεν έχω και άσχημα fps ακόμα και σε ανοικτούς χώρους με οδήγηση έβλεπα έως 38 με τις ρυθμίσεις σχεδόν στο τέρμα (αλλά δυστυχώς υποχρεωτικά vsync off, αλλίως δε παλεύεται), οπότε τίμια η 7950 δεν έχω παράπονο

τα frames δεν είναι το πρόβλημα ρίχνω και μερικά πράγματα και ανεβαίνω κι άλλο , το πρόβλημά μου είναι το stuttering, με ενοχλεί αρκετά

να βάλω λέτε το theworsemod? αξίζει; το έχω  κατεβάσει, αλλά είπα να δω και τι κάνει σκέτο το παιχνίδι μόνο με τα patch του 

Δημοσ.

Το έβαλα και όντως κάνει έντονη διαφορά, αν και γενικά φαίνεται ότι το παιχνίδι έχει θέματα

Θα το παίξω πάντως γιατί θέλει και η κοπέλα μου να το δει και με έχει πρήξει ,ελπίζω να είναι καλό παιχνιδάκι (ξέρω ότι δε είναι και φοβερό, αλλά να είναι τουλάχιστον ευχάριστο για ένα playthrough)

δε θα ασχοληθώ άλλο με τα τεχνικά μιας και φαίνεται να είναι ανεκτό με τις ρυθμίσεις που κατέληξα

Δημοσ.

στο Pc της υπογραφης μονο το dokeh dof εχω στο κανονικο,μεχρι και τα ultra textures ενεργοποιησα και παει πανω απο 40 fps συνεχεια.

stuttering εχω απειροελαχιστο.

Δημοσ.

α καλά άστο χαζός, θυμόμουν ότι ήταν κλειδωμένη και δεν είδα ότι μετά ξεκλείδωσε.. 

βέβαια το βαραίνει αρκετά, ίσως θα πρέπει να ρίξω τίποτε άλλο 

Δημοσ.

δοκιμασα σημερα το game με την 265 στα medium settings ειχα avg 75fps και minimum 55fps ενω στα high avg 50fps και minimum 35fps

ειναι αρκετα playable,στην οδηγηση πολυ γρηγορα εχει 35-40fps στα high,μετα δοκιμασα με oc στην cpu στα 3,9ghz απο 3 και δεν πηρα ουτε ενα fps παραπανω

Δημοσ.

δοκιμασα σημερα το game με την 265 στα medium settings ειχα avg 75fps και minimum 55fps ενω στα high avg 50fps και minimum 35fps

ειναι αρκετα playable,στην οδηγηση πολυ γρηγορα εχει 35-40fps στα high,μετα δοκιμασα με oc στην cpu στα 3,9ghz απο 3 και δεν πηρα ουτε ενα fps παραπανω

Γενικά οι κλοκαριαμενες cpu δεν έχουν διαφορά που αξίζει να σημειωθεί -σε παιχνίδια πάντα μιλάω- με το αν δεν την έχεις κλοκαρει. Το OC δεν το κάνεις για games, το κάνεις για την γενική 'ενδυναμωση' του συστήματος.
Δημοσ.

να ρωτήσω,ειμαι ο μονος που του αρεσει τοσο πολυ το παιχνιδι;

κατι αλλο για οσους το εχουν αυθεντικο,δεν γινεται να απενεργοποιηθει τελειως το online tracking Κλπ;

απ τη στιγμη που προχωρησα το campaign με ρημαξανε 2 ατομα,εκλεισα οτι μπορουσα απ τις ρυθμισεις αλλα παλι μου εμφανιζει αν θελω να σκαναρω κανεναν(με το ροζ περιγραμμα)

Ειναι υποχρεωτικο να γινει για την εκβαση του παιχνιδιου; (δε νομιζω γιατι πως θα παιζανε οι κρακιστες :Ρ )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...