Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα να το πω να μην το πω;

ψηθηκα με την παραπανω δηλωση οτι το παιχνιδι παιζει σε 6300 και 7730 κομπλε και ειπα να του δωσω μια ευκαιρια ακομα.

το περναω,περναω και το patch(αυθεντικο παιχνιδι ε)βαζω medium γραφικα σε ολα,χωρις Vsync,Ambient Occlusion,Antialiazing.

Εκανα 5-6 βολτες τριγυρω στην πολη(οπου απ την ημερα που το αγορασα,αλλαζα στενο και βουταγε το συστημα)και πλεον δεν εχω κανενα θεμα,μαλιστα στις εθνικες χτυπησε 67 καρε το συστημα και μεσα στην πολη εχω κανενα 40αρι.

2-3 φορες επεσε κατω απο 40 αλλα ουτε που το πηρα χαμπαρι,ενιωσα ενα ελαχιστο κολλημα σα να φορτωνει κατι το συστημα και μετα κομπλε.

Νομιζω θα το αρχισω σοβαρα επιτελους.

υπενθυμιζω παιζω σε 1024p

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι,τιποτα

Vanilla Game.

Για οποιον απιστο,οποτε θελει ανεβαζω βιντεο να το δειτε,ουτε εγω δεν το περιμενα.

παντως η Vram καρφωμενη πανω απο τα 915ΜΒ συνεχεια,ισως να φταιει και ο 14,6 Beta για την ομαλη κυλιση του παιχνιδιου.

Πριν ειχα τον 14,4 και τις μερες που το δοκιμασα δεν ειχαν βγαλει νεοτερο driver.

Αν το the worse θα με βοηθησει καλυτερα στο παιχνιδι να δοκιμασω να το βαλω.

Δημοσ.

Δοκίμασε το και αν δεν το θες, δεν είναι δύσκολο καθόλου να το βγάλεις. Είπαν ότι και χωρίς vsync δεν σου κάνει σπασίματα. Άσε που θα τσιμπήσεις και βελτιωμένα γραφικά ακόμα και στα medium.

Δημοσ.

Όντως πολύ βελτιωμένα γραφικά στο medium.

Το πέρασα,έφτιαξε 2 αρχεία patch.dat και fat και τελος.Χρειάζεται κάτι άλλο;

η διαφορά στα fps είναι (απ οτι πηρα είδηση καλύτερη σε σχέση με το κανονικό παιχνίδι).

Μέχρι στιγμής,αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι,πιστεύω θα με κράτησει.

Δημοσ.

Παίζει και θέμα CPU

PhenomII @ 4.Ghz με 6870 κολλάει και στα low

4770K με την ίδια κάρτα σε custom mid-high πάει νεράκι. Vanilla έκδοση παιχνιδιού.

ναι πλέον το έχω πάρει χαμπάρι,τις ίδιες π@π@ριές έχω και στο bf4,το έχεις δει φαντάζομαι.

κολλήματα δεν έχω,βλέπω σταθερή χρήση επεξεργαστή 60-80% και η χρήση της κάρτας να ανεβοκατεβαίνει ανάλογα το που βρίσκομαι.

παρ ολα αυτα κάτω απο 40 δεν έχω πεσει.

Αν δεν ειχα ανοιχτό το afterburner να βλέπω τη χρήση του συστήματος δεν θα το καταλάβαινα.Ελάχιστες περιπτώσεις στις 4 ωρες που έπαιξα να σκάλωσε για κλάσματα του δευτερολέπτου,σα να φορτώνει κάτι.

Κατα τα άλλα όσο μπορείς να το πεις,νεράκι στα 1024p το παιχνίδι με medium χωρις AA,AO,motion blur,Vsync.

έχω πήξει στα jaggies άλλα τα συνήθισα :Ρ

Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής πάντως στα low πάει μια χαρά.

vanilla (πιο vanilla δεν γίνεται ούτε day one patch ούτε τιποτε)

με τους 13.6 ακόμα.

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Κάνει σε όλους σας πολύ ώρα τα loading;

Να το περάσω σε ssd μήπως;

Δημοσ.

Στο σύστημα της υπογραφής πάντως στα low πάει μια χαρά.

vanilla (πιο vanilla δεν γίνεται ούτε day one patch ούτε τιποτε)

με τους 13.6 ακόμα.

Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Κάνει σε όλους σας πολύ ώρα τα loading;

Να το περάσω σε ssd μήπως;

Nαι καλυτερα να το βαλεις στον ssd το game, θα σου φορτωνει πιο γρηγορα και θα τρεχει γενικα καλυτερα, καθως εχει πολλα textures.

Οσο πιο λεπτομερη textures χρησιμοποιεις τοσο πιο πολυ  ωρα θα παιρνει στο  game να φορτωσει το level. Δοκιμασμενο στο συστημα μου, απο  high textures στα ultra , οπου οντως εχει μια μικρη διαφορα χρονου στο loading, oχι τραγικη αλλα υπαρκτη.

Δημοσ.

εμενα κανει αρκετη ωρα

Οταν εννοεις αρκετη? Δεν παιζει να σου ξεπερναει τα 40 sec το loading. Και αυτο θα γινει την πρωτη φορα που θα μπεις, μετα φορτωνει στον μισο χρονο.

Δημοσ.

ανοιγω το παιχνιδι παταω continue κανει 2 λεπτα να φορτωσει βγαινω στο κεντρικο μενυ παταω παλι συνεχεια κανει 1 λεπτο κ15 να φορτωσει,με worse mod 0,8

Δημοσ.

Το εχεις στον ssd ? Και κανει τοσο με το συστημα της υπογραφης σου? Δοκιμασε να το τρεξεις με κανενα gamebooster, μπορει κατι να τρεχει απο πισω και να σε καθυστερει.

Δημοσ.

Σε φουλ+textures φουλ ,και εκτως του anti aliasing στο οφ στα 1680χ1050 μεχρι 15 καρε με το ζορι ... ετσι για δοκιμουλα :X ..αλλα στα 1440χ900 μετρια επιπεδα γραφικων 30-35 και χωρις τα καταραμενα textures +anti aliasing.  Περισσοτερο με ενδιαφερει η αποδοση ενoς παιχνιδιου.Τα παιχνιδια ειναι ομορφα και στις μεσαιες ρυθμισεις γραφικων. Ορεξη για παιχνιδι να υπαρχει και ολα τα αλλα ειναι περιττα :-D

δηλαδη παιζεις με 15fps και το θεωρεις καλο?

η μηπως θεωρεις καλο οτι παιζεις σε μικροτερη αναλυση της οθονης?

Δημοσ.

το έβαλα κι εγώ για να δω τι παίζει, εντάξει το pc το γονατίζει (cpu gpu, ram, vram από την άλλη δεν έχω και άσχημα fps ακόμα και σε ανοικτούς χώρους με οδήγηση έβλεπα έως 38 με τις ρυθμίσεις σχεδόν στο τέρμα (αλλά δυστυχώς υποχρεωτικά vsync off, αλλίως δε παλεύεται), οπότε τίμια η 7950 δεν έχω παράπονο

τα frames δεν είναι το πρόβλημα ρίχνω και μερικά πράγματα και ανεβαίνω κι άλλο , το πρόβλημά μου είναι το stuttering, με ενοχλεί αρκετά

να βάλω λέτε το theworsemod? αξίζει; το έχω  κατεβάσει, αλλά είπα να δω και τι κάνει σκέτο το παιχνίδι μόνο με τα patch του 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...