Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτήσω,ειμαι ο μονος που του αρεσει τοσο πολυ το παιχνιδι;

κατι αλλο για οσους το εχουν αυθεντικο,δεν γινεται να απενεργοποιηθει τελειως το online tracking Κλπ;

απ τη στιγμη που προχωρησα το campaign με ρημαξανε 2 ατομα,εκλεισα οτι μπορουσα απ τις ρυθμισεις αλλα παλι μου εμφανιζει αν θελω να σκαναρω κανεναν(με το ροζ περιγραμμα)

Ειναι υποχρεωτικο να γινει για την εκβαση του παιχνιδιου; (δε νομιζω γιατι πως θα παιζανε οι κρακιστες :Ρ )

Πλάκα κάνεις; Έχω κλείσει 2 φορές όλο το campaign και πάνω από 100 ώρες παιχνιδιού και ακόμα δεν το βαρέθηκα! xD

Παίξε απλά offline από το account σου. Όταν ανοίγεις το Uplay δηλαδή.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μισο λιγο,τι εχει και εχεις παιξει 100 ωρες;

βγαζει crimes και gang hangouts;

τα κανω αυτα επιτηδες απο χτες για να μη φαω γρηγορα το campaign.
περασα

που πρεπει να παρεις εναν και να τον πας σε ενα γερο
backseat driver νομιζω λεγεται.

και το αφησα εκει και κανω τα υπολοιπα που βγαζει συνεχεια.

Δημοσ.

μισο λιγο,τι εχει και εχεις παιξει 100 ωρες;

βγαζει crimes και gang hangouts;

τα κανω αυτα επιτηδες απο χτες για να μη φαω γρηγορα το campaign.

περασα

που πρεπει να παρεις εναν και να τον πας σε ενα γερο

backseat driver νομιζω λεγεται.

και το αφησα εκει και κανω τα υπολοιπα που βγαζει συνεχεια.

100 ώρες στο σύνολο. Έχω τερματίσει μια φορά ολόκληρο το παιχνίδι μαζί με όλα τα side missions στο Uplay μου και τώρα είμαι μόνο για free run και τα απλά crimes που σου βγάζει.

Επίσης το έχω τερματίσει όλο μια φορά (μόνο το βασικό) σπασμένο και τώρα θα το ξεκινήσω άλλη μία φορά να το παίξω (μαζί με TheWorse και τέτοια γιατί μέχρι τώρα δεν το έχω περάσει) σπασμένο.

Αναφέρω σπασμένο γιατί αν και το έχω αγοράσει.. δεν θέλω να κάνω νέο παιχνίδι πάνω στο τερματισμένο και να χαλάσω το save μου και όπως έχω αναφέρει και παλιότερα εδώ.. μου τη σπάει που έχει μόνο ένα save slot, που θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 3,4! (όπως κάθε άλλο παιχνίδι που υπάρχει σχεδόν εκεί έξω!)

εγω μολις το ξεκινησα και μου φαινεται πολυ ωραιο

Πράγματι, είναι ωραίο! Δεν ξέρω γιατί δεν αρέσει σε πολλούς!! Αλλά.. γούστα είναι αυτά ^_^

Δημοσ.

εχω και ερώτηση ,παρατήρησα οτι όταν παιζω η gpu φτάνει 97-99% ενώ ο επεξεργαστής ειναι στο 35% ειναι φυσιολογικό αυτο;

τα setting τα εχω στα high με 45-50 fps average 1080p πάντα

το oc το έβγαλα ειναι ολα στοκ

Δημοσ.

Αν έχεις περάσει το τελευταίο beta driver της AMD και το patch της Ubisoft και ακόμα είσαι έτσι, τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Η χρήση της gpu ναι, κάπου τόσο κυμαίνεται. Εγώ είχα από 80 - 98% χρήση. Ξεφεύγει η κατάσταση :Ρ

Δημοσ.

άστα να πανε δηλαδή,παντός απο αυτα που εχω διαβάσει περίμενα παραπάνω usage στην cpu(κατι 70αρια και 80αρια δηλαδή)θα περάσω και τους τελευταίους drivers της amd και το patch μπας και φτιάξει η κατάσταση,τουλάχιστον παρόλο που ειναι στο τέρμα δεν παει πανω απο 65 βαθμούς

Δημοσ.

για να δουλεψουν του maldo τα  textures μεσα στο παιχνιδι πρεπει να τα εχεις στο high οχι ultra!! :)

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη παιζεις με 15fps και το θεωρεις καλο?

η μηπως θεωρεις καλο οτι παιζεις σε μικροτερη αναλυση της οθονης?

Σε γενικες γραμμες το θεωρω καλο,λογο του οτι τα frames drops ειναι ανυπαρκτα σε ενα συστημα που κοστιζει μονο 450 ευρω.Με 15 καρε φυσικα και ειναι ακαταλληλο, αλλωστε δεν με ενδιαφερουν και τα πολλα πολλα οπως ανεφερα και πιο πανω!Εχω αρχισει και γερναω τωρα εγω, θα βγω στην συνταξη του gaming σε λιγω καιρο :lol:(λεμε τωρα)

Δημοσ.

για να δουλεψουν του maldo τα  textures μεσα στο παιχνιδι πρεπει να τα εχεις στο high οχι ultra!! :)

Ωραίος ο παίκτης. Ξέρεις γιατί συνεχίζει να κολλάει και μετα από αυτό ακόμα και με κλειστό Α/Α;

Δημοσ.

Υπ 'οψιν, τoυ maldo τα textures ειναι σαν τα ultra της vanilla version, αλλα ενα εμπειρο ματι ( καλη ωρα) , βλεπει οτι καποια textures σε λεπτομερειες κυριως πανω στα κτιρια, δεν ειναι στα ultra αλλα στα high. Aρα πρεπει να μπει στα ultra textures στα ingame settings. Eπιπλεον υπαρχει αρκετο texture aliasing αλλα οχι τοσο ενοχλητικο.

Αλλα ειναι τα κυριως προβληματα του 0.8 mod. Flickering shadows, γρηγορη αλλαγη της ημερας σε νυχτα , ακραιες κατα βαση καιρικες συνθηκες (φυσαει αρκετα ακαταπαυστα) αρκετα σκοτεινο σε σημειο να μην βλεπεις τιποτα αν πας σε περιοχες την νυχτα και χωρις κολονες φωτισμου. Θα φτιαχτουν λογικα αυτα στα επομενα, ουτως ή αλλως beta mods ειναι ολα αυτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...