Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε τι settings το επαιξες? Βλεπω εχουμε ιδια καρτα γραφικων για αυτο ρωταω.

medium..και μερικα high αλλα πολυ lag ομως παραλληλα..

Δημοσ.

Και η b καλά πάει με εξαίρεση την ομίχλη που είναι υπερβολική.

Περιμένετε την c. Τώρα την ανεβάζει. Δεν θα αργήσει. Θα έχει και τα MalDo textures.

Δημοσ.

medium..και μερικα high αλλα πολυ lag ομως παραλληλα..

σε εμενα οταν το εγκατεστησα πηγε αυτοματα ολα medium. βαλτο και εσυ ολα στο medium και δεν θα εχει lag. Ε τι  να κανουμε δεν αντεχουν οι 560 ti παραπανω απο medium σε αυτο το παιχνιδι. Υπομονη μεχρι τον Οκτωβριο που θα βγουν οι νεες καρτες της nvidia και τοτε θα μπορεσουμε να το παιξουμε στο ultra! 1080 p οθονη εχεις?

Δημοσ.

σε εμενα οταν το εγκατεστησα πηγε αυτοματα ολα medium. βαλτο και εσυ ολα στο medium και δεν θα εχει lag. Ε τι  να κανουμε δεν αντεχουν οι 560 ti παραπανω απο medium σε αυτο το παιχνιδι. Υπομονη μεχρι τον Οκτωβριο που θα βγουν οι νεες καρτες της nvidia και τοτε θα μπορεσουμε να το παιξουμε στο ultra! 1080 p οθονη εχεις?

ε ναι εννοειται...

Δημοσ.

Εχεις το αυθεντικο game καταρχην; Γιατι αν εχεις σπαμενο game και αλλαξες crack ή εβαλες κανενα update, τα saves αλλαζουν location.

Προσωπικά με όλα medium (το φοβήθηκα με όλα αυτά που άκουσα) αλλά όλα τα υπόλοιπα στο full (π.χ. anti aliasing) δεν είχα κανένα glitch αλλά προς το τέλος των missions (και ας μην ήμουν μέσα σε αποστολή) κολλούσε σε 2 συγκεκριμένα σημεία. Σε κάτι καραμπόλες που γίνονταν σε καταδιώξεις της αστυνομίας αλλά και σε steam pipe hack. Κολλούσε εως ότου τελειώσει η πολλή λεπτομέρεια των γραφικών (π.χ. αν έβγαινε το αμάξι από την ομίχλη του steam pipe). Αλλά εγώ το είχα σπασμένο οπότε το θεωρώ bag του σπασίματος.

Επειδή τρώω χοντρά σκαλώματα (ιδιαίτερα στα high-ultra textures) λέτε να φταέι αυτό (ram σχεδόν full);

attachicon.gifΚαταγραφή.JPG

Σωστός. Το παρατήρησα. Νομίζω και με τα textures στα medium δεν υπάρχουν διαφορές (σημαντικές). Δες λίγο ...

attachicon.gifwatch_dogs_2014_07_06_12_30_57_720.jpg

Εγώ έχω 8 gb ram και αν π.χ. ανοίξω ένα skype ή κάτι άλλο από πίσω από το παιχνίδι, κολλάει τρελά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...