Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fun fact για να λύθει το παιδιάρισμά...

GTX880 price at launch (Νοv 2006)650$ και 830$ η Ultra

PS3 price at launch 399$ (Νοv 2006)

Τι άλλο χρειάζεται το PS3 για να παίξεις? Δισκάκι και οθόνη

Τι άλλο χρειάζεται η GTX880 για να παίξεις? τα από πάνω + CPU/Τροφοδοτικo/Mητρική/Μνήμες/Σκληρό/Λειτουργικό/Περιφερειακά/Κουτάκι

'Οταν σκας τα 3πλάσια δεν είναι λογικό να συγκρίνεις την βιωσημότητα ενός προιόντος. Αυτή την στιγμή προσπαθείς να συκγρίνεις πόσα χιλιόμετρα θα σου βγάλει ένα πυρινηκό υποβρύχιο vs μια ψαρόβαρκα με 50 λίτρα diesel...

Η Nvidia 8800GTX (σε ενα καλο PC του 2006) παιζει το Battlefield 4 σε 1080p σε High settings, οπως και σχεδον ολα τα σημερινα παιχνιδια σε 1080p και απο Medium εως Ultra γραφικα, αναλογα με το παιχνιδι. (ThiefSniper Elite V2Black Flag, Battlefield 4, Battlefield 3,....)

Ναι εάν είχες και καμιά πηγή της προκοπής για αυτά που λες that would be great...BF4 1080p playable σε high settings ούτε με ηρωίνες δεν θα δεις μια gtx8800 να τα πιάνει...

Επίσης καλή φάση πως όλα τα βίντεο που ανέβασες είναι σε 720p max με τέρμα χάλια γραφικά αλλά υποστηρίζεις πως είναι playable...

Δες λίγο τι αναιβάζεις γιατί αν θεωρέις αυτό το οπτικό καρκίνομα "playable παιχνίδι" οκ πάω πάσο...

Και εμείς έχουμε κάνει master race αλλά τόσο χοντρά δεν παραμμυθιαστήκαμε ποτέ :P

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fun fact για να λύθει το παιδιάρισμά...

GTX880 price at launch (Νοv 2006)650$ και 830$ η Ultra

PS3 price at launch 399$ (Νοv 2006)

Τι άλλο χρειάζεται το PS3 για να παίξεις? Δισκάκι και οθόνη

Τι άλλο χρειάζεται η GTX880 για να παίξεις? τα από πάνω + CPU/Τροφοδοτικo/Mητρική/Μνήμες/Σκληρό/Λειτουργικό/Περιφερειακά/Κουτάκι

'Οταν σκας τα 3πλάσια δεν είναι λογικό να συγκρίνεις την βιωσημότητα ενός προιόντος. Αυτή την στιγμή προσπαθείς να συκγρίνεις πόσα χιλιόμετρα θα σου βγάλει ένα πυρινηκό υποβρύχιο vs μια ψαρόβαρκα με 50 λίτρα diesel...

Ναι εάν είχες και καμιά πηγή της προκοπής για αυτά που λες that would be great...BF4 1080p playable σε high settings ούτε με ηρωίνες δεν θα δεις μια gtx8800 να τα πιάνει...

Επίσης καλή φάση πως όλα τα βίντεο που ανέβασες είναι σε 720p max με τέρμα χάλια γραφικά αλλά υποστηρίζεις πως είναι playable...

Δες λίγο τι αναιβάζεις γιατί αν θεωρέις αυτό το οπτικό καρκίνομα "playable παιχνίδι" οκ πάω πάσο...

Και εμείς έχουμε κάνει master race αλλά τόσο χοντρά δεν παραμμυθιαστήκαμε ποτέ :P

Ενα πραγμα που θα επρεπε να εχεις μαθει σε αυτο το forum ειναι να αγνοεις τα "launch price".

• To 2007 το PS3 ειχε στη χωρα μας 660 ευρω επισημη τιμη απο την Sony Hellas, με προκαθοριμενη τιμη απο την Sony στην ευρωπη 600 ευρω, ειχε γινει και θεμα σχετικα με αυτο. Το ειχα αγωρασει το 2007 πακετο με δυο games στα 740 ευρω.

• Η 8800GTX το 2007 ειχε ~450 ευρω αναλογα με την υλοποιηση. Ειχα παρει τις XFX με 470 ευρω.

Και παλι το PC θα βγει ακριβοτερο, αλλα πρωτον δεν μιλουσαμε περι οικονομικης αποψεως, και δευτερον το PC οι περισσοτεροι δεν το παιρνουν μονο για games. 

Οσο για τα video που postαρα, δεν τα αναβεσασα εγω, τα βρικα τιχεα στο youtube και τα postαρα. Υπαρχουν 100ς τετοια βιντεο.

Το συγκεκριμενο video στο αποιο αναφερεσε ειναι στα 480p οποτε λογικο να εχει χαλια εικονα. Τι σχεση εχει ομως η αναλυση του video στο youtube με την αναλυση που παιζει το παιχνιδι η καρτα?? Το Black Flag το παιζει στα 1080p η 8800GTX.

Επισης σχετικα με το οικονομικο θεμα, η Sony και η MS βγαζουν κερδος απο τα παιχνιδια και οχι απο τα μηχανιματα. Τα παιχνιδια των κονσολων εχουν διπλασιες και τριπλασιες τιμες απο τα αντιστοιχα των PC. Στο PS3 ειχα 30 παιχνιδια, η μεση τιμη που τα εχω αγωρασει ειναι 45 ευρω το ενα. Στο Steam μου εχω 150 games που η μεση τιμη που τα εχω αγορασει ειναι κατω απο 15 ευρω. Καποια μαλιστα τα εχω παρει σε αστειες τιμες, π.χ. περσι το Max Payne 3 στα 2,5 ευρω.

Δημοσ.

Συγνωμη, ξεφυγαμε τελειως offtopic!

Λοιπον, προσπαθω να βρω τροπο να βελτιωσω το "driving" στο Watch Dogs, και να του δωσω λιγο ρεαλισμο. Προς το παρον δεν βλεπω να εχουν φτιαξει καποιο mod σχετικα με αυτο. Η οδηγηση στο παιχνιδι αυτο παντος ειναι πολυ καλη.
Αν υπηρχε καποιο "realistic driving mod" σαν αυτο του GTA IV ή αν ηταν τοσο απλο να τροποποιησεις τις συμπεριφορες τον οχηματων, το παιχνιδι θα ειχε πολυ περισσοτερο ενδιαφερον, για εμενα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Δεν εχει να κανει με τις συγκεκριμενες καρτες αυτο ουτε αμεσα με την Nvidia, 

έχει και έχει (θα βάλω ένα μάλλον για το δεύτερο, αν και πραγματικά πιστεύω ότι έφταιγαν και οι drivers ) 

τέλοσπάντων ας μη βγούμε κι άλλο ot και μη το γυρίσουμε στο fanboy-λίκι

εσύ δεν εκτιμάς τόσο τις amd, εγώ δεν εκτιμώ τόσο τις nvidia, ας το αφήσουμε εκεί 

επίσης ξέρω τι σημαίνει "κάηκε" από τη στιγμή που έχουμε επαναφέρει κάμποσα xbox και gpu με θερμοπίστολο, για ευκολία λόγου λέω κάηκαν

Δημοσ.

MHBAO VS  ΗΒΑΟ+ Low
(1440p - High settings, Ultra Textures, FXAA +E3 MOD)

MHBAO: http://s27.postimg.org/msghtl84x/Watch_Dogs_High_Settings_FXAA_MHBAO.jpg

ΗΒΑΟ+ Low: http://s27.postimg.org/py13jsqr5/Watch_Dogs_High_Settings_FXAA_HBAO_LOW.jpg

Το HBAO+LOW οπως βλεπετε ειναι σαφως καλυτερο απο πλευρα εικονας. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ειναι και ελαφρυτερο απο το MHBAO, γυρω στα 4-5 fps παραπανω στην περιπτωση μου.
To HBAO+High ειναι ακομα καλυτερο, αλλα και το πιο βαρυ απο τα τρια.

εσύ δεν εκτιμάς τόσο τις amd, εγώ δεν εκτιμώ τόσο τις nvidia, ας το αφήσουμε εκεί 

Τις καρτες AMD, σαν hardware, μια χαρα τις εκτιμω. Οπως εκτιμω και την κοστολογηση τους. Τα drivers και γενικοτερα το support της AMD δεν το εκτιμω. Αν και παρατηρω οτι εχει βελτιωθει σημαντικα σε αυτον τον τομεα σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.

Δημοσ.

Εμενα τρωει κατι σκαλωματα απο 40fps στα 10...Υπαρχει καποια λυση γι αυτο η απλα να το παρατησω...!!?
Γραφικα high προς ultra...!!Δεν νομιζω να φταιει το συστημα...!!
cpu:2700k
gpu:670 dc2 top
12gb ram...!!

Δημοσ.

Εμενα τρωει κατι σκαλωματα απο 40fps στα 10...Υπαρχει καποια λυση γι αυτο η απλα να το παρατησω...!!?

Γραφικα high προς ultra...!!Δεν νομιζω να φταιει το συστημα...!!

cpu:2700k

gpu:670 dc2 top

12gb ram...!!

Δοκιμασε High Settings + High Textures, με κλειστο το Vsync, το Buffer στο 2 και FXAA ή SMAA αν θελεις ΑΑ.

Εχεις και με αυτα τα settings fps drops στα ~10fps?

Εχεις κατεβασει το τελευταιο patch 1.03 απο Uplay, και τους τελευταιους drivers για την καρτα σου?

Επισης τι RAM εχεις? Τις εχεις single channel για να ειναι 12GB σε 1155 μητρικη να φανταστω.

• Like 1
Δημοσ.

Πόση διαφορά να κάνει το dual/single channel;

Στο παιχνίδι τώρα, μου αρέσει αρκετά το πιστολίδι του

Είναι το μόνο πραγματικά ευχάριστο σημείο του παιχνιδιού που φαίνεται σχετικά καλοδουλεμένο

Πάντως όσο το παίζω το ψιλοσυμπαθώ, αλλά φαίνεται ότι είναι ημιτελές σε διάφορα σημεία και οι σκόρπιες ιδέες χωρίς συνέχεια δίνουν και παίρνουν και είναι κρίμα ρε γαμωτο, γιατί έχουν φτιάξει μια πολύ καλή και ζωντανή πόλη και φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά, αλλά όχι η δουλειά που θα έπρεπε

Δημοσ.

Δοκιμασε High Settings + High Textures, με κλειστο το Vsync, το Buffer στο 2 και FXAA ή SMAA αν θελεις ΑΑ.

Εχεις και με αυτα τα settings fps drops στα ~10fps?

Εχεις κατεβασει το τελευταιο patch 1.03 απο Uplay, και τους τελευταιους drivers για την καρτα σου?

Επισης τι RAM εχεις? Τις εχεις single channel για να ειναι 12GB σε 1155 μητρικη να φανταστω.

Με αυτες τις ρυθμισεις ολα κυλανε ομαλα εκτος απο καποια frame drops στην οδηγηση...!!

Πιστευω αν κατεβασω και το patch θα ειμαι κομπλε...!!RAM εχω τις kingston value 1333mhz και ναι τις εχω single channel...!!

Ευχαριστω για την βοηθεια...!! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αυτες τις ρυθμισεις ολα κυλανε ομαλα εκτος απο καποια frame drops στην οδηγηση...!!

Πιστευω αν κατεβασω και το patch θα ειμαι κομπλε...!!RAM εχω τις kingston value 1333mhz και ναι τις εχω single channel...!!

Ευχαριστω για την βοηθεια...!! :)

Καλα το καταλαβα, στις RAM σου οφειλονται αυτα τα FPS drops.

Διαβασε αυτο το post μου και θα καταλαβεις: 

http://www.insomnia.gr/topic/448384-watch-dogs/?p=53321267

http://www.insomnia.gr/topic/448384-watch-dogs/?p=53276563

Το μονο που μπορεις να κανεις για να μην εχεις καθολου fps drops ειναι να κατεβασεις τα settings ως εκει που το VRAM usage σου θα πεσει κατω απο τα 2048ΜΒ, ετσι ωστε η GPU σου να μην εχει αναγκη τις RAM.

Αν ομως τα fps drops που εχεις τωρα με αυτα τα settings δεν ειναι σημαντικα ουτε συχνα και δεν σε ενοχλουν, θα σου προτεινα να μην κατεβασεις αλλο τα settings.

Επισης ξεχασα να σου πω, Ambient Occlusion βαλε: HBAO+ Low.

Η αλλη επιλογη ειναι να βαλεις στο PC σου "καλες" μνημες RAM.

Κατα τα αλλα το συστημα σου ειναι αρκετα δυνατο. Οπως ειδες στο παραπανω βιντεακι παιζω το WatchDogs σε ULTRA/ULTRA χωρις το παραμικρο κολλημα, και τα specs μου ειναι πολυ παρομοια με τα δικα σου, η μονη σημαντικη διαφορα ειναι τα 16GB RipjawsX 2133Mhz.

Επισης μετραει και ο SSD.

υ.γ. Οι τιμες των DDR3 παγκοσμιως εχουν ανεβει απο περυσι τετοια εποχη.

Οι RAM που εχω στο παραπανω PC ειναι αυτες, και τις ειχα παρει 145 ευρω τον Αυγουστο του 2013. 

Επεξ/σία από Cowboy
Δημοσ.

Πόση διαφορά να κάνει το dual/single channel;

Στο παιχνίδι τώρα, μου αρέσει αρκετά το πιστολίδι του

Είναι το μόνο πραγματικά ευχάριστο σημείο του παιχνιδιού που φαίνεται σχετικά καλοδουλεμένο

Πάντως όσο το παίζω το ψιλοσυμπαθώ, αλλά φαίνεται ότι είναι ημιτελές σε διάφορα σημεία και οι σκόρπιες ιδέες χωρίς συνέχεια δίνουν και παίρνουν και είναι κρίμα ρε γαμωτο, γιατί έχουν φτιάξει μια πολύ καλή και ζωντανή πόλη και φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά, αλλά όχι η δουλειά που θα έπρεπε

Η διαφορα σε επιδοσεις του dual channel ειναι αρκετα μεγαλη σε ορισμενες εφαργμογες, και πολυ μικρη στα παιχνιδια. Αλλος ομως ηταν ο λογος που τον ρωτησα. Δεν ειναι καλη ιδεα να συνδιαζεις δυο ανομοιες RAM με ανομοια χαρακτηριστηκα.

Το πιστολιδι ειναι οντως πολυ καλο, απο τα καλυτερα σημεια του παιχνιδιου μπορω να πω, οχι ομως σαν αυτο του Max Payne 3.

Αυτο που με χαλαει ομως ειναι τα υποτιμημενα shotguns, τo 12αρι 9βολο δεν σκoτωνει ουτε τους περαστικους στα 30 μετρα... Ελεος!

Ελπιζω να λυθουν αυτα τα προβληματα στο μελλον, με MODs. :)

Πολυ φτιαξιμο θελει και η οδηγηση, ειναι 10 φορες χειροτερη απο αυτη του GTA IV(και χωρις MOD).

Στο χιλιομονταρισμενο GTA IV μου, μεσα στην πολη εχεις πολυ λιγοτερα πραγματα που μπορεις να κανεις σε σχεση με το Watch Dogs. Παρολα αυτα το εχω απολαυσει περισσοτερο το free roaming στο GTA IV λογο της ωραιας οδηγησης, με το realistic driving MOD.

Δημοσ.

Ναι η οδήγηση είναι απαράδεκτη, διάβαζα πριν το παίξω για τη συμπεριφορά των αυτοκινήτων, όμως έπρεπε να το παίξω για να καταλάβω

Τώρα το πιστολίδι του δε θα το συγκρίνω με το max Payne που είναι shooter αποκλειστικά, θα το συγκρίνω με αντίστοιχα παιχνίδια, μη σου πω ότι θα είχε και πιο πολύ νόημα να το συγκρίνω με mass effect

Απλά το τονίζω γιατί αυτό το σημείο του παιχνιδιού "λάμπει" σε σχέση με τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Ολο το shooting/cover system ειναι καλοι συνδυασμοι splinter cell/ghost recon και οντως λαμπει σε σχεση με το υπολοιπο game. Το free running κτλ κατι φερνει απο ac. Η οδηγηση ειναι μετρια, αν εχεις παιξει gta απλα την βρισκεις αστεια.. Τα physx του game απαραδεκτα για game του 2014. Τα πρωτα που ειπα με κρατησαν να παιξω το game, ειδικα οι αποστολες gang hideouts που πραγματικα εκει το ευχαριστιεμαι. Τα car chases δεν εχουν πλακα και το hacking γινεται επισης κουραστικο αρκετα γρηγορα μετα απο καποιες ωρες. Βαζεις μεσα το κινητο και απλα αρχιζεις το κλασσικο πιστολιδι. Ας του εδιναν παραταση ακομα ενα εξαμηνο ή και χρονο,(τοσες φαγαμε..) πιστευω θα βλεπαμε αλλο game και με πιο βαθια ιστορια και πιο πολλα side missions.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...