Oroku Saki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οχι δεν ειναι. Στην αναζητηση δεν το βγαζει πουθενα
WizNick Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Στο default directory που πανε τα downloads του browser σου θα το βρεις ..
Razor333 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν βαλω μονο το theworse mod χωρις maldo textures θα γινει λογικα πιο βαρυ?
icenex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 με το Mod απο θεματα επιδοσεων πως παει καποιος που το δοκιμασε??
ggramenos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 με το Mod απο θεματα επιδοσεων πως παει καποιος που το δοκιμασε?? ....να ξεκαθαρίσουμε κατι.....τα Mod ειχαν και εχουν σκοπο να κανουν το παιχνιδι ακομη και σε Medium settings να δειχνει ομορφο και να είναι εφαμιλλο των High...τα High να μοιαζουν με Ultra....κ.ο.κ...αυτό καταταλαβα και αυτό ειδα και ας με διωρθωσει καποιος αν κανω λαθος...αυτος ο τροπος όμως μεταφράζετε σε αυξηση των FPS ....και τα Mod κανανε και κανουν ΠΟΛΥ καλη δουλεια σε αυτό το σημειο...αρα καποιος που δεν εχει την δυνατοτητα να το παιξει σε High/Ultra, με τα Mod θα δει γραφικα σε Medium που θα τριβει τα ματια του...και επιδοσεις πολύ πανω από τον μεσο ορο.. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αν βαλω μονο το theworse mod χωρις maldo textures θα γινει λογικα πιο βαρυ? Αρχίζει το Drop στα FPS με τα textures στα Ultra... Περιμένω να κατέβουν τα textures του Maldo αλλιώς δεν παίζεται...
Razor333 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αρχίζει το Drop στα FPS με τα textures στα Ultra... Περιμένω να κατέβουν τα textures του Maldo αλλιώς δεν παίζεται... Ναι και εγω που το δοκιμασα, ενω παιζει με τα ιδια καρε (26-34), σχεδον ιδια χρηση ram 2600-2700, δυστηχως χανει πολλα καρε και δεν ειναι playable. Με maldo textures παει πολυ καλα, χανει ελαχιστα καρε, δεν κοβω τπτ στα settings και δεν φαινετε και καμια ιδιαιτερη διαφορα στα γραφικα, ειναι κατι μεταξυ high και ultra.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ισχυεί ότι στις High ρυθμίσεις είναι ίδιο με τις Ultra; Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που το παιχνίδι πάει 40-50FPS μ.ό στις High ρυθμίσεις.
Razor333 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ισχυεί ότι στις High ρυθμίσεις είναι ίδιο με τις Ultra; Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που το παιχνίδι πάει 40-50FPS μ.ό στις High ρυθμίσεις. High textures=ultra textures, τις ρυθμισεις μπορεις να τις εχεις και στο ultra. 1
Cowboy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ισχυεί ότι στις High ρυθμίσεις είναι ίδιο με τις Ultra; Ρωτάω γιατί μου κάνει εντύπωση που το παιχνίδι πάει 40-50FPS μ.ό στις High ρυθμίσεις. Οχι δεν ισχυει αυτο. Αλλα η εικονικη διαφορα μεταξυ High και Ultra settings ειναι αρκετα μικρη, καθως τα High settings ειναι πολυ κοντα στις Ultra. Η εικονικη διαφορα μεταξυ High και Ultra textures ειναι αρκετα μεγαλη και εμφανη. Σχετικα με τις ρυθμισεις μπορεις να δεις πολλα συγκριτικα εδω: (Χωρις E3 MOD ομως) http://www.geforce.com/whats-new/guides/watch-dogs-graphics-performance-and-tweaking-guide#level-of-detail
Oroku Saki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σε ποιον απο τους φακελους τους παιχνιδιου να βαλω το mod? Υπαρχει διαφορα στην αποδοση ακομα και για τις gtx 5καρτες με το mod η μονο στις gtx 7??
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Οχι δεν ισχυει αυτο. Αλλα η εικονικη διαφορα μεταξυ High και Ultra settings ειναι αρκετα μικρη, καθως τα High settings ειναι πολυ κοντα στις Ultra. Η εικονικη διαφορα μεταξυ High και Ultra textures ειναι αρκετα μεγαλη και εμφανη. Σχετικα με τις ρυθμισεις μπορεις να δεις πολλα συγκριτικα εδω: (Χωρις E3 MOD ομως) http://www.geforce.com/whats-new/guides/watch-dogs-graphics-performance-and-tweaking-guide#level-of-detail Φυσικά δεν εννοούσα τα textures. Πάντως μπορώ να πω ότι παίζει ικανοποιητικά αν και η κάρτα σπάνια σκαλώνει στα 99% . Ίσως διορθωθεί με drivers αυτό. Σε ποιον απο τους φακελους τους παιχνιδιου να βαλω το mod? Υπαρχει διαφορα στην αποδοση ακομα και για τις gtx 5καρτες με το mod η μονο στις gtx 7?? Στον φάκελο data_win64 . Η μόνη διαφορά στην απόδοση είναι ότι κατά μεγάλο βαθμό θα μειωθεί το Lag και τα απότομα drops.
gavros10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Απο καθαρη περιεργεια. Αλλαξα monitor και πηγα σε πιο μικρο με αναλυση 1440χ900. Ολα στο low ή κλειστα, με την 6870, i7 920 και 11gb ram και πιανω 40fps+. Με τους καινουργιους drivers, οχι τους beta. Αν βαλω καποιο mod θα φτιαξει η κατασταση; Btw Τι αθλια αδηγηση ειναι αυτη...
qsis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ναι θα φτιάξει αισθητά, αλλά γενικά μην περιμένεις θαύματα, το παιχνίδι έχει πρόβλημα ακόμα και αν κάποια στιγμή φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο για το hw σου, θα υπάρχει πρόβλημα με το vsync το οποίο αν ενεργοποιήσεις έχεις αψυχολόγητα κολλήματα στα 30αρια, οπότε απλά το ξεχνάς και παιχνίδι χωρίς vsync για μένα είναι εξ'ορισμού broken επίσης οι βουτιές θα υπάρχουν έστω και αν αραιώσουν, σκέψου ότι εγώ γενικά στι ρυθμίσεις που κατέληξα ήμουν στα 50+ fps όλη την ώρα, αλλά βούταγα και στα 35αρια στο άσχετο τέλος η οδήγηση είναι αισχρή, το hacking αδιάφορο (και κρίμα τη "καινοτομία"), μόνο τα shooting mechanics προσφέρουν διασκέδαση YΓ αν οι πιο πρόσφατοι drivers είναι beta, θα βάλεις beta (και νομίζω ότι είναι beta) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα