Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που νομίζετε πως θα τρέχει καλά στις καινούριες κάρτες με ξεπερνάει... Εδώ δεν τρέχει όπως θα έπρεπε στην 780ti και θα τρέχει στην 860-870; Αν σκέφτεστε να πάρετε κάρτα για ultra στο συγκεκριμένο παιχνίδι λογικά θα το μετανιώσετε μετά... :P

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που νομίζετε πως θα τρέχει καλά στις καινούριες κάρτες με ξεπερνάει... Εδώ δεν τρέχει όπως θα έπρεπε στην 780ti και θα τρέχει στην 860-870; Αν σκέφτεστε να πάρετε κάρτα για ultra στο συγκεκριμένο παιχνίδι λογικά θα το μετανιώσετε μετά... :P

Πιστευω οτι και η 860 και η 870 θα το τρεχουν σε MAX settings με 45+ fps στα 1080p.

Η τριων χρονων GTX 670 το τρεχει σε MAX settings με ~45fps (χωρις να πεφτει ποτε κατω απο τα 30) στα 1080p, και η 860 θα ειναι ανωτερη απο την 670.

GTX780ti παιζει το Watch_Dogs στα 4K σε High settings, Ultra textures + FXAA - 35fps average. Μια χαρα τα παει :)

Πολυ καλη τιμη! Και ο πωλητης εχει 100% θετικες αξιολογησεις.

EDIT: Μαπα το καρπουζι, τωρα προσεξα οτι ειναι δημοπρασια με ενα bid στα 7.5 ευρω. Δεν εχει αμεση αγορα.

Επεξ/σία από Cowboy
Δημοσ.

Πιστευω οτι και η 860 και η 870 θα το τρεχουν σε MAX settings με 45+ fps στα 1080p.

Η τριων χρονων GTX 670 το τρεχει σε MAX settings με ~45fps (χωρις να πεφτει ποτε κατω απο τα 30) στα 1080p, και η 860 θα ειναι ανωτερη απο την 670.

GTX780ti παιζει το Watch_Dogs στα 4K σε High settings, Ultra textures + FXAA - 35fps average. Μια χαρα τα παει :)

Μονο σε εσενα τρεχει στα τοσα fps cowboy.  Σε ολους μας εδω με τις 780/680/670/7970/r9 και σε αλλους που εχουν titan κτλ, το Game ΔΕΝ κραταει 45 fps. Δοκιμασμενο ως αηδιας σε 4 διαφορετικα high end pc που εχω δοκιμασει.  Ειναι broken, επειδη παιζει ανθρωπινα σε εσενα και μπορει σε αλλον εναν, δεν μπορεις να εγγυηθεις με τιποτα οτι θα παιζει σωστα στην 8XX σειρα. Λογικα τα ιδια σκατα θα τρεχει γιατι πολυ απλα δεν ειναι θεμα vram ή gpu κτλ. Αυτα ειναι παραμμυθια της ubi για να αλλαζουμε gpu καθε χρονο γιατι θα φταινε οι ''αργες''  ή ''limited'' σε vram gpu μας. Ωραιο τυρακι αλλα δεν θα πιασει τοπο στους περισσοτερους απο εμας θελω να πιστευω.

• Like 3
Δημοσ.

Οι φαπες που τρωει και πεφτει στα 25 δεν ειναι σε καμια περιπτωση απο τον fx. Ενα απο τα pc που το εβαλα, ειναι γνωστου μου.

gtx titan black 4770k 16gb ram, τι αλλο να πω... Και σε αυτον τα ιδια.. Και εγω τρεχω σχεδον τα ιδια frames συγκριτικα με την 780 αλλα αυτα τα framedrops κανουν το game να μην μπορει να παιχτει στο pc στα ultra. Δεν θα φτιαχτει εννοειται, αλλωστε το περιμεναμε οι παλιοι αυτο απο την πολυαγαπημενη μας ubi. Τα διαφορα mods που εχουν βγει, οντως βοηθανε στο perfomance αλλα υπαρχει πολυ aliasing στα textures και με ενοχλει. Ακομα να φτιαχτει και το sli για το game, που δεν νομιζω να γινει ποτε επισης.  Το stuttering παει συννεφο,  με το sli δεν πεφτω κατω απο 30 fps αλλα με το που πεφτει εστω και ενα frame φαινεται ασχημα.. Τεσπα δεν εχει σημασια πλεον να ασχολουμαστε με το wd. Απλα ειναι μερικες αποψεις εδω που με ιντριγκαρουν να πω και εγω την δικη μου. 

Ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια και στο ac unity...

• Like 3
Δημοσ.

Να φανταστώ ότι το καινούργιο patch δεν έκανε τίποτα από μεριάς performance έτσι?!

Αντιθετως εγω με το worse+maldo textrures mod ειδα αρκετα μεγαλη διαφορα και το παιχνιδι εχει γινει οχι απλα playable σε 2560x1440 αλλα και με σταθεροτατο framerate. Ειδικα στην οδηγηση και στην καμερα οταν γυριζες αποτομα γυρω απο τον αξονα σου εχει βελτιωθει απιστευτα και με IQ που προσωπικα το προτιμω απο το κανονικο.

Δημοσ.

Αντιθετως εγω με το worse+maldo textrures mod ειδα αρκετα μεγαλη διαφορα και το παιχνιδι εχει γινει οχι απλα playable σε 2560x1440 αλλα και με σταθεροτατο framerate. Ειδικα στην οδηγηση και στην καμερα οταν γυριζες αποτομα γυρω απο τον αξονα σου εχει βελτιωθει απιστευτα και με IQ που προσωπικα το προτιμω απο το κανονικο.

Τι CPU & GPU έχεις και τι framerate;

Δημοσ.

Deja vu με την ερωτηση.. :P

Το ζητημα δεν ειναι τι εχω,αλλα το οτι με το ιδιο h/w επαιζα ουτε στο 60% της αποδοσης απο οτι παιζω τωρα και με φοβερα dips in teens στο framerate που πλεον στην συντριπτικη τους πλειοψηφια εχουν εξαλειφθει,αυτο ειναι το σημαντικο.

Eν παση περιπτωσει 680SLI / [email protected] / 16Gb ram,για framerate δεν θυμαμαι οταν το βαλω καποια στιγμη θα σου πω..

• Like 1
Δημοσ.

Όντως, δεν έχει καμία σημασία το κατά πόσο δυνατές θα είναι η μελλοντικές κάρτες γραφικών.

Το συγκεκριμένο παιχίδι δεν είναι gpu bound. Μ@λ@κία bound είναι...

Δημοσ.

Το εβαλα και το παιχνιδι κολαει περισοτερο απο πριν, δεν ξερω τι κανει αυτη η εταιρια με το συγκεκριμενο παιχνιδι ....

Δημοσ.

Το εβαλα και το παιχνιδι κολαει περισοτερο απο πριν, δεν ξερω τι κανει αυτη η εταιρια με το συγκεκριμενο παιχνιδι ....

Θα σου έλεγα τι κάνει αλλά υπάρχουν κανόνες στο φόρουμ  :devil: .

Βασικά όσο μοσχοπουλάει το παιχνίδι δεν πρόκειται (ή δεν χρειάζεται καλύτερα  ;) ) να κάνουν κάτι το σοβαρό και νομίζω ότι είναι και πλέον αργά. Είμαι σίγουρος ότι η Ubi τους έχει μαζέψει όλους ήδη για το δεύτερο τώρα. Έχει πλέον στα χέρια της ένα εμπορικά επιτυχημένο franchise στα πλαίσια του AC. Με λίγα λόγια, ποιος νοιάζεται πως τρέχει ή πως δεν τρέχει στο PC...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...