Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα υποθέτω. Οι επιδόσεις με DSR 1440p + Temp SMAA είναι παρόμοιες με 1080p + 4xTXAA. Παίζω με το τελευταίο patch από Uplay.

Και απο γραφικα τι απο τα 2 ειναι καλυτερο 1440 με tem SMAA p dsr  η 1080 με 4 TXAA?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1440P με SMAA προφανώς..Το TXAA τι το βάζετε απορώ, αφού θολώνει την εικόνα, εκτός και αν το συνδυάζετε με SweetFX όπου μπορεί να βγει πολύ γαμάτο αποτέλεσμα.Σαν το MSAA γενικά, τίποτα.

Δημοσ.

Το mssa ειναι το καλυτερο. Σε 1080 ειναι η 970 με ολα ultra και 8x msaa το τρεχει ανετα αν κρινουμε απο τα benchmarks που εχουμε δει μετα το patch.

Δημοσ.

Watch Dogs= stuttering. Δεν εχω δοκιμασει το τελευταιο patch να δω πως πηγαινει. Αν μπορει καποιος να πει και νουμερακια. Τα εχω διαβασει απο ξενα φορουμ αλλα εχω περιεργεια και εδω πως τα πηγαινουμε.

Δημοσ.

Μην περιμένεις διαφορές που να είναι εμφανή. Με 970 όλα ultra έχω 45-60 fps αλλά με shuttering. Ότι ήταν να γίνει, έγινε. Ξεπεράστε το Watch_Dogs. Δεν αξίζει άλλο η συζήτηση!

• Like 1
Δημοσ.

To εχω τερματισει στο ps4 το game γιατι στο pc ηταν και ειναι ακομα ενα χαλι. Ρωτησα τι γινεται με το τελευταιο patch που υποτιθεται κατι φτιαχνει γιατι θα ηθελα να αρχισω το bad blood. Δεν επιθυμω να δωσω στην ubi αυτη την στιγμη ουτε τα 5 ευρω του dlc στο ps4, αρα καταλαβαινετε οτι το dlc θα το παιξω μεσω θειου στο pc. 

*lockαρισμενο στα 30 δεν κουνιεται πουθενα το game με την 970. Διαβασα καπου για 8xmsaa.. Απο που και πως? Ουτε για αστειο με μια 970 ακομα και για 1080p. Ουτε 20 frames δεν μπορει να κρατησει, Εχουμε ξαναπει 4x msaa για 1080p οτι ειναι υπεραρκετο, στο 8x δεν καταλαβαινω διαφορα σε αυτη την αναλυση.

Ποιος τα ανεχεται ομως τα 30 frames στο pc για να κατσει να παιξει. Ας περιμενουμε. 

Δημοσ.

Ποιος τα ανεχεται ομως τα 30 frames στο pc για να κατσει να παιξει. Ας περιμενουμε. 

Ναι ρε συ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Γιατί στο PC τα 30fps φαίνονται crappy ενώ στην κονσόλα πιο smooth?

Πχ έπαιζα εχθές λίγο infamous first light με 30fps lock και το παιχνίδι ήταν πολύ ομαλό... Εαν κλειδώσω κάτι στο PC όμως, φαίνεται λες και τρέχει στα 20-25.

Δημοσ.

Ναι ρε συ αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Γιατί στο PC τα 30fps φαίνονται crappy ενώ στην κονσόλα πιο smooth?

Πχ έπαιζα εχθές λίγο infamous first light με 30fps lock και το παιχνίδι ήταν πολύ ομαλό... Εαν κλειδώσω κάτι στο PC όμως, φαίνεται λες και τρέχει στα 20-25.

Για τον ίδιο τρόπο που κάθε σχεδόν παιχνίδι κλειδωμένο εξ ορισμού σε 30fps φαίνεται καλό. Για το λόγο ότι δημιουργήθηκε για να παίζει κατά αυτόν τον τρόπο. Στις κονσόλες, 30 κλείδωσε, 30 θα μείνει. Τα PC δεν είναι σχεδιασμένα για 30fps.

Δημοσ.

Γιατι στις κονσολες κλειδωνουν το framerate και ελεγχουν παρα πολυ τα min/avg/max fps να παραμενουν σε πολυ μικρες αποκλισεις.

Επισης γιατι συνηθως παιζεις στην TV που δειχνει πιο ομαλο το framerate.

Δοκιμασε να παιξεις σε PC monitor με μια κονσολα και δες ποσο ομορφα ειναι.. :D

Δημοσ.

Μωρε καλο game ειναι διοτι συνδυαζει παιχνιδια που μου αρεσουν οπως και να το κανουμε. Αν προσπερασεις τα τεχνικα του προβληματα ή το παιξεις στην κονσολα μια χαρα ειναι, βγηκε κατωτερο των περιστασεων αλλα δεν το λες κακο παιχνιδι. Για αυτο και ασχολουμαστε ακομα μαζι του. Το εχουμε αχτι να το παιξουμε σωστα στα 60 στο pc αλλα απο οτι φαινεται δεν θα συμβει ποτε κατι τετοιο. Και επιστρεψαμε στο θεμα εδω γιατι εχουμε και καινουριες σειρες καρτων οπου και δοκιμασαμε το game, και περιμενουμε και το unity που ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια.

Luffy ακομα να το αρχισεις εσυ;

Δημοσ.

Luffy ακομα να το αρχισεις εσυ;

Άσε κι εγώ ακόμα περιμένω τη δευτέρα παρουσία απ'ότι φένεται... 

Πάντως εαν όπως λες το παιχνίδι ήταν τουλάχιστον αντάξιο των προσδοκιών, δεν θα περίμενα πολύ. Θα το τελείωνα και με προβλήματα. Επειδή όμως ασχολούμαι και με άλλα παιχνίδια αυτό το διάστημα, ξεχάστηκε.

Μάλλον θα το ξεκινήσω σε περίοδο ξηρασίας. (Ή θα το αγοράσω μεταχειρισμένο για PS4 σε τιμή χώμα για να ξεχάσω εντελώς οτιδήποτε αφορά settings κλπ  :P )

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες να παιξεις το game στο pc στα 50 με 60 frames με ελαχιστο stuttering γινεται με ενα mod που ειχα βρει.(δεν ειναι του theworse) Το sli θα σου προτεινα να το απενεργοποιησεις για το game αυτο.

Στο bad blood λογω οτι ειναι πιο καινουρια εκδοση δεν δουλευει δυστυχως το συκεκρινενο mod. Για το αρχικο game δουλευει πολυ καλα.

Αν θες σου στελνω link.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...