icenex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 τι μόδα κ αυτή βγάζουν τα παιχνίδια κ τα παρουσιάζουν σε pc και μετά τα παρουσιάζουν πως θα παίζει στην κονσόλα με χειρότερα γραφικά επειδή δεν τα σηκώνει η κονσόλα..καλά άχυρα έχουν στο μυαλό τους ή κουτοπονηριά?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Γιατί το βλέπει ο κόσμος, λέει "ουάου, next-gen!", ανεβαίνει το hype, ίσως και pre-orders από άτομα που δεν το ψάχνουν, κλπ. 3
spartan29gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Για το pc πρεπει να ειναι ετσι οπως τα παρουσιασαν. Και για να το παρουσισασαν ετσι το 2012 παει να πει πως ετσι θα ειναι σε max settings. Τωρα το ποσοι απο εμας ομως θα μπορεσουμε να το παιξουμε με τετοια γραφικα αν δεν αλλαξουμα καρτα γραφικων αυτο ειναι το προβλημα....Δυστυχως δεν θα ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα λες(ξεχνα τα αυτα τα γραφικα πια)!!!καθαρο πορτ θα φας ξανα απο τις εκδοσεις ps3/360 Αυτα ειναι τα κακα του cross gen!!!
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 πραγματικα,ευτυχως που ακυρωσα την παραγγελια μολις ειδα τις καθυστερησεις. Καλυτερα να παρω κατι αλλο με τα χρηματα αυτα.
spartan29gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγω πιστευω οτι δεν φταινε ουτε τα πισι αλλα ουτε οι κονσολες νεας γενιας για αυτο το αθλιο οπτικο αποτελεσμα.Το φταιξιμο ειναι της ιδιας της εταιριας!!!που αποφασισε τελικως να υποβαθμισει εντελως την μηχανη γραφικων του παιχνιδιου!!!ωστε να μην εχει τρελες διαφορες απο της τωρινες κονσολες(ps3/xbox360)Ο κυριοτερος λογος πισω απο αυτο το χαλι!!! ειναι οι απιστευτες πωλησεις που εκανε το gtav!!!!Γενικως αυτη η υποτιθεμενη καθυστερηση ειχε αυτον τον πονηρο σκοπο!! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Στο PC θα 'ναι κοντά στην Ε3 αλλά δεν νομίζω να 'ναι το ίδιο δυστυχώς.Παράδειγμα Far Cry 3 : E3 : Final : 1
qsis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ρε GTAV ftw! gtaV gtp δε λες καλύτερα; μας έχουν κλάσει κανονικά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσω λεφτά να το αγοράσω 1
MeSiaSs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν πάντως μπορεί το ps4 να βγάζει τα γραφικά που είδαμε στο the order προφανώς θα έτρεχε το watch dogs εύκολα.Πιστεύω και εγώ ότι ήταν καθαρά στο χέρι των προγραμματιστών,δείξανε την τούμπανη έκδοση που εκείνη την εποχή ξεχώριζε απο όλα,όλοι μιλούσαν για αυτό,πήρανε τα pre-orders,χώσαν και ένα delay για να μην συμπίπτει με το gta και στα "τέτοια τους".
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 gtaV gtp δε λες καλύτερα; μας έχουν κλάσει κανονικά και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσω λεφτά να το αγοράσω Νομίζω θα επιβιώσουν και χωρίς τα λεφτά σου http://www.guinnessworldrecords.com/news/2013/10/confirmed-grand-theft-auto-breaks-six-sales-world-records-51900/ On topic online θα δείξουν ποτε?!
qsis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Νομίζω θα επιβιώσουν και χωρίς τα λεφτά σου http://www.guinnessworldrecords.com/news/2013/10/confirmed-grand-theft-auto-breaks-six-sales-world-records-51900/ On topic online θα δείξουν ποτε?! Προφανώς αλλά σαν pc gamer θα προτιμήσω να υποστηρίξω αυτούς που υποστηρίζουν τη πλατφόρμα μου , μεταξύ των οποίων και η nubisoft, παρά την απαράδεκτη ξανά και ξανά rockstar και δε θα είμαι και ο μόνος Το ότι κάποιος έχει βγάλει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών δε του δίνει το δικαίωμα να είναι και μ@αλάκας, παιχνίδια να παίξουμε άλλωστε έχουμε μπόλικα 1
Liakos10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Προφανώς αλλά σαν pc gamer θα προτιμήσω να υποστηρίξω αυτούς που υποστηρίζουν τη πλατφόρμα μου , μεταξύ των οποίων και η nubisoft, παρά την απαράδεκτη ξανά και ξανά rockstar και δε θα είμαι και ο μόνος Το ότι κάποιος έχει βγάλει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών δε του δίνει το δικαίωμα να είναι και μ@αλάκας, παιχνίδια να παίξουμε άλλωστε έχουμε μπόλικα ακριβως ετσι, αν και θεωρω οτι ολες οι εταιριες ειναι "κονσολοβιες" διοτι συνηθως εκει παιζουν τα πιο πολλα λεφτα αλλα εννοειται οτι θα στηριξω την εταιρια που μου δινει εστω τροφη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα