gavros10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Οπως και με τα assassins creed, ετσι και με το watch dogs πιστευω οτι η ubisoft εχει βαλει δυο φορες drm. Steam και uplay. Αν το αγορασει καποιος απο το steam, θα το ενεργοποιησει πρωτα εκει και οταν παει να ξεκιησει το παιχνιδι θα ανοιγει αυτοματα και το uplay. Αν το παρετε απο το uplay δεν θα το εχετε στο steam. Τα retail δεν ξερω αν χρησιμοποιουν steam
paxara Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Αφού θα έχεις το game περασμένο στο λογαριασμό του uplay μέσω του κωδικού, θα μπορείς να το κατεβάσεις. Τώρα δε ξέρω που κολλάς με το steam κτλ. Μπορεί να έχω καταλάβει και λάθος. Αν το game δεν είναι εγκατεστημένο μέσα στο pc, τότε ανοίγοντας το uplay και εφόσον έχεις κανει εξαργυρωση του κωδικού του, υπάρχει επιλογή που λέει "Download". Πατάς εκεί και ξεκινάει να κατεβάζει τα αρχεία εγκατάστασης. Κάνε μου μια χάρη και σε παρακαλώ λύσε μου μια απορία αν έχεις γνώση πάνω στο θέμα, σε παρακαλώ. Αν αγοράσω ένα παιχνίδι από το Uplay (π.χ Black Flag) και όχι μέσω Steam, από το Uplay και μόνο, μπορώ να κάνω download το παιχνίδι; Σε ρωτάω γιατί.. είχα αγοράσει τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν το AC III από το Steam και μόλις πήγα να παίξω, μου έδωσε ένα κωδικό να το βάλω στο Uplay για να κάνω activate το παιχνίδι μου εκεί. Αυτό συνέβη φαντάζομαι επειδή το αγόρασα από Steam. Άμα το αγόραζα από το Uplay απευθύας, θα μπορούσα να το κάνω download από εκεί; Αυτό είναι που δεν ξέρω. Εγώ θα έχω στα χέρια μου τη retail έκδοση του παιχνιδιού. Επίσης θα έχω και το activation κωδικό για να το βάλω στο Uplay. Σε περίπτωση που αργότερα το cd/dvd/whatever θα έχει καταστραφεί, από που κατεβάζω το Watch_Dogs; Από το Uplay; Αυτό θέλω να καταλάβω!! Πρήζω και σας ζαλίζω διότι δεν έχω ξανά αγοράσει παιχνίδι με τέτοιο τρόπο! Ευχαριστώ πολύ όλους.
RPDrummer Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μην αγχώνεσαι φίλε. Δεν πρήζεις κανέναν. Η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ΝΑΙ!Απ' την στιγμή που είναι Activation Code τον χώνεις όπου θες. Ο κωδικός αντιστοιχεί και σε παιχνίδι, δηλαδή κάθε κωδικός είναι και μια κόπια από το game. Οπότε είτε τον πάρεις από steam, είτε από uplay, είτε από οπουδήποτε θα είναι το ίδιο.Βέβαια, το κάθε παιχνίδι έχει τον δικό του launcher και αφού το περάσεις (το παιχνίδι) θα μπορείς και να το κατεβάσεις όποτε θες.Στο λογαριασμό σου στο uplay, αφου έχεις αγοράσει το AC3 όπως είπες θα δεις ότι στην καρτέλα "Παιχνίδια μου" θα το έχει. Αν το κανεις unistall από το PC και πατήσεις πάλι στα παιχνίδια μου θα δεις ότι πλέον θα έχει την επιλογή "Download"
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Activation code για uplay δεν σημαίνει (και δεν είναι) activation code για Steam. (που σημαίνει ότι αν έχεις το παιχνίδι μόνο στο uplay, δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις και στο steam). Ωστόσο, εφόσον μπορείς να έχεις το παιχνίδι ενεργοποιημένο μόνο σε uplay (πχ οι uplay exclusive εκδόσεις) και εφόσον υπάρχει από ό,τι καταλαβαίνω και uplay exclusive digital (χωρίς physical thingies/κουτί) τότε σε αυτή την (digital only) περίπτωση θα μπορείς και να το κατεβάσεις από εκεί (όπως ισχύει και για τις υπόλοιπες digital deluxe εκδόσεις από uplay). Εκεί που κολλάω και δεν είμαι σίγουρος για το τί ισχύει είναι αν έχεις πάρει retail έκδοση (καλή ώρα) που ενεργοποιείται απευθείας σε uplay. 1
RPDrummer Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μπορείς να το κατεβάσεις ακόμα κι αν το έχεις σε retail. από τη στιγμή που το ενεργοποιείς το παιχνίδι στο uplay, έχεις την επιλογή για κατεβασμα. Εγώ έχω όλα τα AC σε retail για αυτό στο λέω. Γίνεται 100% 1
gavros10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μπορείς να το κατεβάσεις ακόμα κι αν το έχεις σε retail. από τη στιγμή που το ενεργοποιείς το παιχνίδι στο uplay, έχεις την επιλογή για κατεβασμα. Εγώ έχω όλα τα AC σε retail για αυτό στο λέω. Γίνεται 100% Το δοκιμασα ξανα με το assassins creed 2 το οποιο εχω retail και δεν δουλευει στο steam. Οπως ουτε και με το brotherhood
gavros10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Στο uplay όμως σίγουρα δουλεύει. Μιλαμε για το αν παιχνιδι που ειναι για uplay μπορει να ενεργοποιηθει στο steam. Η απαντηση κατα 99.9% ειναι οχι. 1
paxara Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Μπορείς να το κατεβάσεις ακόμα κι αν το έχεις σε retail. από τη στιγμή που το ενεργοποιείς το παιχνίδι στο uplay, έχεις την επιλογή για κατεβασμα. Εγώ έχω όλα τα AC σε retail για αυτό στο λέω. Γίνεται 100% Αυτή την απάντηση ήθελα!!!!! Thanks. Κοιτάξτε, να τα πω από την αρχή. Έχω αγοράσει όλα τα AC μέσω Steam. Όταν το έκανα αυτό, αφού τα κατέβασα, όταν προσπάθησα να παίξω, μου πέρασε το Steam το ίδιο το Uplay και το Steam μου έδωσε ένα κωδικό για να βάλω στο Uplay ώστε να κάνω activate τα εκάστοτε παιχνίδι μου. Κάποια στιγμή που είχα κάνει format, θέλησα να περάσω πάλι κάποιο AC οπότε πήγα απευθείας και πέρασα το Uplay χωρίς να βάλω Steam. Το θέμα ήταν ότι μόλις πήγα να κατεβάσω το παιχνίδι μου από το Uplay, μου ζήτησε Steam. Από ότι έχω καταλάβει μετά από τόσο καιρό, αυτό γίνετε γιατί τα αγόρασα από το Steam πρώτα και μετά περάστηκαν στο Uplay και δεν τα πήρα απευθείας από το δεύτερο. Αυτό που θέλω να καταλάβω είναι αν το Uplay, είναι πλατφόρμα download παιχνιδιών της Ubisoft, όπως και το Steam. Δηλαδή αν πάρω κάποιο παιχνίδι μέσω αυτού, αν μπορώ να το κατεβάσω μέσω αυτού ή χρειάζομαι άλλη πλατφόρμα ως ενδιάμεσο. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι μπορείς να έχεις μόνο του το uplay (και αν το πάρεις retail θα έχεις να κάνεις μόνο με uplay δεν υπάρχει steam εκεί) , αλλά δε μπορείς να έχεις μόνο του το steam και από το steam να το πάρεις θα πρέπει να ενεργοποιήσεις από το uplay και μετά θα μπορείς να το τρέξεις από το library του steam Το θέμα για πολλούς που θέλουν να έχουν ένα παιχνίδι στη βιβλιοθήκη του steam γιατί εκεί έχουν τα περισσότερα παιχνίδια τους και δε θέλουν δεύτερο ή τρίτο client (υπάρχει και το origin της ea) θα προτιμήσουν να το πάρουν από το steam και όχι από το uplay ή retail για να έχουν αυτή τη δυνατότητα Ακόμα και αν τελικά χρειαστεί να εγκατασταθεί και το uplay, το να έχεις τη δυνατότητα να το έχεις στη βιβλιοθήκη του steam είναι κάτι που απαιτεί την αγορά του από το steam, όχι retail Αν δε κατάλαβα καλά διορθώστε με
RPDrummer Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Εντάξει εγώ δεν έχω steam και δε μπορώ να ξέρω, αλλά νομίζω καλά κατάλαβες.Ούτως συ άλλως το παλικάρι που ρώτησε ήθελε να μάθει αν θα μπορεί να κατεβάσει το παιχνίδι μέσα από το uplay αφού το έχει παραγγείλει σε retail.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ακόμα και αν τελικά χρειαστεί να εγκατασταθεί και το uplay, το να έχεις τη δυνατότητα να το έχεις στη βιβλιοθήκη του steam είναι κάτι που απαιτεί την αγορά του από το steam, όχι retail Αν δε κατάλαβα καλά διορθώστε με Εκτός και αν το retail απαιτεί και ενεργοποιείται μέσω steam όπως αναφέρει το άρθρο / store που παρέθεσα στην προηγούμενη σελίδα. (κάτι που δεν είναι επιβεβαιωμένο από το επίσημο site).
paxara Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ναι εντάξει, καταλάβατε όλοι σωστά και εγώ έχω πάρει την απάντηση μου. Φίλε Praetorian, ευχαριστώ για τα δύο άρθρα που έδωσες νωρίτερα. Ευχαριστώ όλους!
wazzaa Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Για τους ποιό "τρελούς",μόλις βρήκα Site: αυτό . Μιλάμε για σχεδόν διπλάσια τιμή από την βασική έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα