tasos555 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 οο μόλις δώσω πανελλαδικές θα κλειστό στο δωμάτιο μια βδομάδα και άπλα θα παίζω την δεύτερη βδομάδα θα τα πεινώ συνεχεία στο θησείο και μετά μια-δυο βδομάδα διακοπές σε νησιά και τέλος πάλι μια βδομάδα παιχνίδια και μετά γυμναστική για τα αθλήματα
Millennium Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Watch Dogs Requires Uplay on PC Uplay will be required for the PC version of Watch Dogs, Ubisoft has confirmed to IGN. "Like some of our other AAA releases, including Far Cry 3, Splinter Cell Blacklist, and Assassin's Creed IV Black Flag," a Ubisoft representative told us, "Watch Dogs will be available on Steam and will leverage Uplay to support the games services." Similar to Far Cry 3 and other Ubisoft titles, those who purchase Watch Dogs on Steam will also need a Uplay account to use the mandatory Uplay client.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Watch_Dogs – First PC Trailer Unveiled, Showing Nvidia Features https://www.youtube.com/watch?v=fWKOyqOJMmQ
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ποοοοο.... Πολύ απίστευτα γραφικά. Ωραίο ψάρεμα Psycho_Warhead . Φοβερό βίντεο φοβερά γραφικά..... Αν είναι απο In game (που απότι κατάλαβα είναι από in game ) τότε θα τρελαθούμε τελείως. Μάλλον πρέπει να αγοράσω καινούργια οθόνη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Κάνεις πλάκα έτσι ; Τα γραφικά είναι πολύ χειρότερα από αυτά που έδειξαν στην E3 και αυτά τα nVidia features τα ακούω βερεσέ προσωπικά, εμένα με νοιάζει τι βλέπω, όχι τι features έχει.Και αυτό που βλέπω είναι ένα μέτριο αποτέλεσμα.Οι διαφορές μεταξύ PC και Ps4/XOne θα είναι για γέλια και θα το δούμε όλοι σύντομα. 1
konstantinos77 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν σου αρεσαν τα γραφικα ? Ωραια ειναι .. Μιας και αναφερει το video για HBAO+ χρηση αφου ειναι και nvidia οptimized οριστε και ενα συγκριτικο σε σχεση με το απλο HBAO . http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/tom-clancys-splinter-cell-blacklist/tom-clancys-splinter-cell-blacklist-ambient-occlusion-comparison.html
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Κάνεις πλάκα έτσι ; Τα γραφικά είναι πολύ χειρότερα από αυτά που έδειξαν στην E3 και αυτά τα nVidia features τα ακούω βερεσέ προσωπικά, εμένα με νοιάζει τι βλέπω, όχι τι features έχει.Και αυτό που βλέπω είναι ένα μέτριο αποτέλεσμα.Οι διαφορές μεταξύ PC και Ps4/XOne θα είναι για γέλια και θα το δούμε όλοι σύντομα. Εμένα μου φάνηκαν αρκετά καλά. Θεωρείς δηλαδή ότι είναι χειρότερα τα γραφικά σε σχέση με το PS4??? Προσωπικά σε σχέση με αυτό που είδα εγώ στην PS4 έκδοση, είναι αρκετά καλύτερα. Σε σχέση με τα Features που λες, ούτε εμένα με απασχολούν αλλά η αλήθεια είναι ότι παίζουν ένα κομμάτι σε όλο το σύνολο για την ικανοποίηση του ματιού μου σε ένα παιχνίδι.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Είναι καλύτερα από του Ps4 αλλά δεν είναι διαφορά κονσόλας - PC αυτή..
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Είναι καλύτερα από του Ps4 αλλά δεν είναι διαφορά κονσόλας - PC αυτή.. Συμφωνώ σε αυτό αλλά όχι ότι δεν είναι καλά γραφικά..... Παρόλ'αυτά,το σίγουρο είναι ότι θα το καταλάβουμε αφού το παίξουμε.Τώρα κάνουμε εικασίες. Μπορεί να έχεις δίκιο....
zvarthangalos Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδιά next gen γραφικά θα δούμε σε κάποια παιχνίδια προς το τέλος της χρονιάς και πολλά περισσότερα την επόμενη χρονιά. 2
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Παιδιά next gen γραφικά θα δούμε σε κάποια παιχνίδια προς το τέλος της χρονιάς και πολλά περισσότερα την επόμενη χρονιά. Συμφωνώ απόλυτα!!!!! Βλέπε παιχνίδια όπως The division, The crew κτλ......
omghi2u Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 μην περνετε και ορκο οτι θα δουμε next gen γραφικα στο pc... η 2ksports π.χ ειπε οτι δεν προκειτε να βγαλει 2κ ξανα για το pc.
gavros10 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Στο the crew μην περιμενετε next gen γραφικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα