Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@paxara δεν εννούσα ότι είναι κόπια του AC.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη κάνω 20 φορές τις ίδιες αποστολές όπως ήταν στα AC και στο FC3.Δυστηχώς φαίνεται ακολουθούν πάλι το ίδιο μοτίβο αλλά κάπως βελτιωμένο (οι αποστολές μάλλον είναι σε random σημεία).Αυτό που φαίνεται πολύ ωραίο είναι ο κόσμος που φαίνεται πολύ ζωντανός (όπως ήταν και του FC3).Τέσπα, θα το δοκιμάσω όταν βγει αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@paxara δεν εννούσα είνα κόπια του AC.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη κάνω 20 φορές τις ίδιες αποστολές όπως ήταν στα AC και στο FC3.Δυστηχώς φαίνεται ακολουθούν πάλι το ίδιο μοτίβο αλλά κάπως βελτιωμένο (οι αποστολές μάλλον είναι σε random σημεία).Αυτό που φαίνεται πολύ ωραίο είναι ο κόσμος που φαίνεται πολύ ζωντανός (όπως ήταν και του FC3).Τέσπα, θα το δοκιμάσω όταν βγει αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

Λάθος κατάλαβα. Αγνόησε αν είπα κάτι παραπάνω από ότι έπρεπε.. ^_^

Δημοσ.

Λοιπον παιδιά με ρέγουλο... Δεν σας προλαβαίνω...
Σε λιγότερο απο μια ώρα τρελαθήκατε στα Comment..

Λοιπον ένα ένα με την σειρά

1)Για το βίντεο του Milenium . 0:58 This is what I have for you. It's a sticky bomb.... It's .. sticks....
That is a terrible plan..... I love it. Φοβερός χαρακτήρας φαίνεται και πολύ ωραίο βίντεο..... Πως το λέει στο τέλος?
Τόσα εκκατομύρια και θα εκπλαγείς με το πόσα λίγα άτομα μπορείς να εμπιστευτείς.
"It's city of 3 million people. You woulb be suprise, how few you can trust."
2) Ο Milenium δεν ξέρω τι άκρη έχει αλλά τα ανεβάζει όλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει Πέτρο....
3) Για την αγορά το παιχνίδιου σίγουρα ο καθένας κάνει ότι θέλει και ότι θεωρεί σωστό.
Η αποψή μου είναι αυτή που λέω σε όλους. You like the game? Buy it. Πολύ απλά αφού σου αρεσει να το αγοράσεις
α)Για να το έχεις και να ξεχωρίζει(από την στιγμή που σου άρεσε)
β)Για να υποστηρίξεις αυτούς που το φτιάξανε( φαντάσου σε όσους αρέσει το Watch dogs να το αγοράσουνε. Μετά απο 1.5 χρόνο η ubisoft θα φτιάξει ακόμα καλύτερο... Φάβλος κύκλος είναι. Έχει λεφτά αγοράζει προσωπικό κτλ.
Αλλά ποτέ Pre-order. Την έχω πατήσει αρκετές φορές και δεν την ξαναπατάω..... Το δοκιμάζω, μου αρέσει, το αγοράζω. Έτσι κάνω σε όλα. Απο αυτοκίνητο, σπίτι, ρούχο μέχρι και γκόμενα.... Πρώτα την πη@@ς μετά την παντρεύεσαι.

4) Paxara μας την είπες :P :P :P?? Επείδη θέλαμε να δούμε In-game φωτογραφίες ?? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ωραίες είναι,δεν περίμενα κάτι χειρότερο.... :P
5) Σας κούρασα και το ξέρω. Για αυτό για να χαλαρώσω το κλίμα, 
Δεν είδα ρε παιδιά στο βίντεο αυτόν με τα Hot dog... που είναι???

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παντως μου αρεσει ο τροπος που ανοιγει ο χαρτης στα fc3 κ ac ασχετα αν επαναλαμβανεται συχνα.

Δημοσ.

Αν κρίνουμε απο τις πωλήσεις, σε πάρα πολλούς αρέσει :/.

Θέλω να δω για collectables τι θα έχει αυτή τη φορά.Μπαταρίες κινητών?:P

• Like 1
Δημοσ.
[..] 4) Paxara μας την είπες :P :P :P?? Επείδη θέλαμε να δούμε In-game φωτογραφίες ?? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ωραίες είναι,δεν περίμενα κάτι χειρότερο.... :P

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ, sorry :P

[..] 2) Ο Milenium δεν ξέρω τι άκρη έχει αλλά τα ανεβάζει όλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει Πέτρο....

..λέγεται Twitter και Subscribe στο channel της Ubisoft :P

Δημοσ.

Αμα ειναι να δινουμε 50+ ευρω για καθε παιχνιδι που μας αρεσει, φαληρισαμε..

Δημοσ.

Σωστός, άσε να φαλιρίζουν όλοι οι άλλοι καθώς εσύ  απολαμβάνεις το τζάμπα game σου... :mad:

• Like 3
Δημοσ.

Έχεις κοιτάξει ποτε ποσο κάνουν ή φαντάζεσαι ότι όλα τα pc games έχουν 50 euro?! Anyways εγώ τα λεφτά μου τα έσκασα στο GTA και δεν με κράτησε το online του, ελπίζω αυτό να έχει καλύτερο.

• Moderators
Δημοσ.

Η παρένθεση για πειρατικά παιχνίδια κλείνει εδώ.
Posts για πειρατεία, θείους και γενικότερο "ενδιαφέρον" για το αν αξίζει το "αυθεντικό" (σε σχέση με το πειρατικό) παρακάτω θα διαγράφονται (κατ' ελάχιστον).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό..... Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια.... Να έλεγα απο Machinima? Αλλά δύσκολο.. κάποια άλλη άκρη έχει....

Γιατί το κάνει για όλα τα παιχνίδια.... Μόλις βγαίνει κάτι,choup το έχει ο Milenium :P

Για να μην σε πιάνουνε κορόιδο υπάρχει αυτό το Site .... http://www.skroutz.gr/s/3312866/Watch-Dogs-PC.html

50 Ευρώ κανονική έκδοση(γιατί δεν σε κόβω να παίρνεις Special edition) βρίσκεις σε ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στο Pc.. ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!!!!

Ορίστε για αν λέω ψέματα http://www.skroutz.gr/c/93/pc_games.html?keyphrase=pc+games&price_min=50&price_max=

Δες πόσα παιχνίδια έχει (που δεν είναι βασική έκδοση) και θα καταλάβεις τι εννοώ....

Ακόμα και με τις "περίεργες εκδόσεις" έχει 42 παιχνίδια απο τα 791.....

Βασική έκδοση καμία.Κάνω λάθος?

Η παρένθεση για πειρατικά παιχνίδια κλείνει εδώ.

Posts για πειρατεία, θείους και γενικότερο "ενδιαφέρον" για το αν αξίζει το "αυθεντικό" (σε σχέση με το πειρατικό) παρακάτω θα διαγράφονται (κατ' ελάχιστον).

Συγνώμη μόνο αυτό ήθελα να πω... Αν δεν μπορεί να περάσει,τουλάχιστον διέγραψε και άσε του paxara μόνο :P

• Like 1
Δημοσ.

Λες ε.Δε το χρησιμοποιώ για το συγκεκριμένο   :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτό..... Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια.... Να έλεγα απο Machinima? Αλλά δύσκολο.. κάποια άλλη άκρη έχει....

Γιατί το κάνει για όλα τα παιχνίδια.... Μόλις βγαίνει κάτι,choup το έχει ο Milenium :P

Σους ρε! Μπορεί το παιδί να έχει άκρες... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...