Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι αυτο και αλλαξαν τις απαιτησεις τις τελευταιες μερες. Ενω στην αρχη ελεγαν πως θελει gtx 780 μετα ειπαν 670 για  mas settings και μετα οτι θα τρεχει σε 4 gb ram !! Μας κοριδεψαν και θα επρεπε να ντρεποντι για αυτο!

γραφικάρες στο ps3

14270019993_6465a3ea7b_o.png

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=113105830&postcount=2833

απο neogaf

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=113116558&postcount=2947

σε nvidia να δούμε

stream απο pc σε high settings (pc spec: i7-2600k, 570gtx, 16gb ram)

http://www.twitch.tv/blubi90

Αν λοιπον θελει gtx 570 για high settings και ααφου η 560 ti που εχω ειναι ηδη factory overclocked αξιζει να της κανω λιγο ακομα overclock για να το παιξω σε high η να μην το ρισκαρω?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γι αυτο και αλλαξαν τις απαιτησεις τις τελευταιες μερες. Ενω στην αρχη ελεγαν πως θελει gtx 780 μετα ειπαν 670 για  mas settings και μετα οτι θα τρεχει σε 4 gb ram !! Μας κοριδεψαν και θα επρεπε να ντρεποντι για αυτο!

Απλα ειναι τα πραγματα!!!οσο θα συνεχιζουν να υποστιριζουν τα απολιθωματα ps3/xbox360!!μην περιμενετε next gen γραφικα σε cross gen τιτλους.Μου αρεσε που εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα περιμενατε να δειτε το reveal του 2012 να τρεχει ετσι στο pc.Την κυρια ubisoft την ρωτησατε ομως?τεσπα μιλαμε για μεγαλη κοροιδια παντως σε αυτον τον τομεα.

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, φέτος στην Ε3, ό,τι δείτε που θα είναι "coming 2015-6" και "omg wow graphics - runs on PC", περιμένετε να μην έχει καμιά σχέση.

Not joking.

• Like 1
Δημοσ.

Να πω την κακία μου?Θα την πω όλοι γρινιάζετε για τα γραφικά λες και όταν θε πέφτει πιστολίδι κ γενικά κάψιμο στο εν λόγω παιχνίδι θα σταματάτε κ θα λέτε wow τι γραφικά ήτανε αυτα?Εντάξει έχετε δίκιο δεν ήτανε αυτα που έδειξαν στις αρχές αλλά δεν είναι τόσο άσχημα γραφικά.Εμένα προσωπικά με καλύπτουν και το μόνο που μένει είναι να έχει ωραίο gameplay κ story και τα άλλα τα θεωρώ χαζομάρες.Εγώ πάντως θα το τιμήσω το παιχνιδάκι απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας κ ελπίζω να μην με ξενερώσει απο άλλα θέματα κ οχι λόγω γραφικών.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δίκιο έχεις Icenex, αλλά γενικά έχει αρχίσει και γίνεται το θέμα..."εκνευριστικό".

Aliens: Colonial Marines (το οποίο ήταν μουφέξ γενικά :P) , Dark Souls 2, Watch_Dogs.

Όλα τα έδειχναν με καλύτερα γραφικά απ' ότι βγήκαν.

What's next?

Δημοσ.

Κολλάει εκευριστικά... Εκεί που τα FPS είναι στα 40~ πάει στα 10 με 20 και ο σκληρός κάνει σαν τρελός (usage 100%). Τι να φταίει. Σκληρός, RAM (η οποία είναι στο 80-90% Usage) ή κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

Τα ίδια slowdowns έχω και 'γω και το έχω σε SSD.Αυτά μας λείπαν τώρα..Είναι που είναι μέτρια τα γραφικά να έχουμε και θέμα με τα FPS..

Δημοσ.

βλεπω να κλαιω τα λεφτα μου με το συστημα της υπογραφης δηλαδη;

προλαβαινω να το ακυρωσω μεχρι την τριτη :Ρ

Δημοσ.

χαχαχα θα γελασουμε δηλαδη...Παίδες το πήρατε ήδη απο τον γνωστό θείο? Μήπως φταίει αυτό??

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών έχεις psycho;

Ο θείος δε φταίει. Δε μου το χει φέρει ακόμα, αλλά είναι κανονικά ο φάκελος εγκατάστασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...