Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε;στο σύστημα της υπογραφής μου το παιζω με maxed out η να παω σε ps4?

Sent from my iPhone using Insomnia

troll? ποιο ps4 ρε παιδιά;; 

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνώμη , αφού το .exe είναι 64-μπιτο, πώς βλέπεις frames/sec χωρίς το fraps?

msi afterburner στην beta εκδοση του,τρεχει κανονικα σε 64μπιτο exe.

το ιδιο εχω κανει κ εγω και βλεπω fps κλπ στο bf4.

• Like 1
Δημοσ.

Με ψιλοπροβληματίζει ο i5 (πως βγάλατε το συμπέρασμα για trolling?)

Εχεις 780 και ο i5 ειναι πολυ πιο δυνατος απο το jaguar τι πως το βγαλαμε δηλαδη?? Το παιχνιδι εχει θεματα στο optimization αλλα και παλι εννοειται θα το παιζεις καλυτερα απο το ps4, το ποσο καλυτερα ειναι αλλο θεμα..

• Like 1
Δημοσ.

Ας βγουνε οι νέοι drivers και τοτε θα βγάλουμε βάσιμα συμπεράσματα για τον αν θέλει 5 ή 15gb vram σε 1080p και όχι σε καμια εξωπραγματική ανάλυση. Το παιχνιδι εχει θέμα με optimization, αυτο ειναι σιγουρο. Το προσυπογράφω.

υγ: η ποσοτητα της vram απο μονη της δεν λέει ολη την αλήθεια, το θέμα ειναι και ποσο γρήγορη ειναι και φυσικά ποσο γρήγορος ειναι και ο πυρήνας. Το να τρέχει μια GTX 770 4gb καλυτερα το Watch Dogs απο μια GTX 780 3gb ειναι κουφό των κουφών. Εγω εχω την Gigabyte GTX 770 windforce 2gb.

Δημοσ.

τι θέμα με optimization ρε παιδιά... εγώ με την το σύστημα τις υπογραφής μου το έβαλα στα ultra με textures high και τα fps κυμαίνονται 35-50 αλλα δεν φαίνεται στο μάτι καθόλου ούτε κολλάει ούτε αργεί τίποτα... και είμαι ιδιότροπος στα παιχνίδια.. θέλω  να τρέχουν τελείως smooth..  μερικοί έχουν π.χ 6870 και περιμένουν να το παίξουν στα max και μετά φταίει το optimization

Δημοσ.

Με το pc της υπογραφης ολα high me fxaa εχω μερικες φορες αποτομο framedrop αλλα δεν εχω δει ποτε κατω απο 30.

https://www.dropbox.com/s/tmyvtftb4u66ru0/watch_dogs_2014_05_24_17_58_12_838.bmp

Γιατι ομως οταν βαλω msaa x 2 θολωνει η οθονη?Ειναι σαν να παραμενει το ειδωλο απο την προηγουμενη εικονα.Οταν μπω στο μενου εξαφανιζετε αλλα στο παιχνιδι παραμενει.

Δημοσ.

Με ψιλοπροβληματίζει ο i5 (πως βγάλατε το συμπέρασμα για trolling?)

Να σε προβληματίσει η 780 που έχει μόνο 3GB, ο CPU είναι μια χαρά :P

Δημοσ.

Στο can you run it μου το βγάζει λίγο πιο πάνω από minimum...

Μάλλον θα το "τεστάρω" πρώτα πριν το αγοράσω...

Δημοσ.

Να σε προβληματίσει η 780 που έχει μόνο 3GB, ο CPU είναι μια χαρά :P

η GTX 780 crap για το Watch Dogs ε ρε δεν πάμε καλά :-D :-D :-D  noobisoft έδωσες και παλι ρεσιτάλ.

Δημοσ.

Περιμένουμε drivers και performance guide απο nvidia να δούμε τι θα δούμε.

Ήμουν πάντως σχεδον σιγουρος οτι θα έχουμε θέματα optimization (για ubisoft μιλάμε) αλλά όχι και ότι πιο αργές κάρτες θα τρέχουνε το παιχνίδι καλυτερα απο πιο γρήγορες κάρτες.

Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε, εγω το παιζω κανα 4ωρο και δεν εχω κολληματα η χοντρα fps drops που παραπονιουνται πολυ. το συστημα μου gpu wise δεν ειναι high end. απεχει μακραν. Μεχρι στιγμης με fraps που τσεκαρα παιζω απο 55 μεχρι 38 (minimum) fps σε 1080p με ενα average στα 45.

τα settings που εχω ειναι αυτα

10384472_752021928182747_389270462339914

10403306_752021934849413_678610399172775

Δημοσ.

βαρυ το παιχνιδι ακομα και στα high κοντα στα 2 giga vram ετρωγε>>

μνημη συστηματος εβλεπα και 5γιγα+καταναλωση

ισως αλλαξουν τα πραγματα με καποιο patch η με drivers ειδωμεν!!!

2Χ760SLI@ 1200/1500 +8320 @4.5

watch_dogs_2014_05_24_13_15_35_863.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...