Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό είναι το γκέιμ γενικά, η ιστορία του είναι λίγο κλάιν αλλά είναι διασκεδαστικό, δεν έχω κάτσει να μαλακιστώ στην πόλη μέσα λόγω performance issues αλλά τα missions είναι καλά και ενδιαφέροντα.Τώρα η οδήγηση που λένε μερικοί ότι δεν είναι καλή, εμένα μια χαρά μου φαίνεται..Με την μηχανή όταν ρολάρεις την ροδέλα του ποντικιού προς τα κάτω κάνει σούζα :) Αλλιώς τα mechanics γενικότερα μοιάζουν πολύ με GTA/Mafia οπότε όλοι λίγο πολύ ξέρουν τι να περιμένουν.Αυτό που μου την έσπασε έιναι ότι έχει missions με tail τον τάδε..Ήμαρτον, όλα τα παιχνίδια τα κάνει σαν το Assassin's Creed, ξεκόλλα λίγο, άλλο γκέιμ το ένα, άλλο το άλλο.Γιατί να βάλεις ίδια ακριβώς στοιχεία σε ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία σχέση..Ηλίθια stealth missions που άμα σε δει σου βγάζει fail, πολύ σπαστικό.Πάντως το killing/hiding είναι ολόιδιο με το Splinter Cell Blacklist με ότι συνεπάγεται αυτό.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η οδήγησή του είναι πολύ καλύτερη από του Sleeping Dogs, χειρότερη από του GTA. Είναι λίγο "χαλαρή" για τα γούστα μου, ειδικά στο στρίψιμο. Η πόλη ζωντανή, από τη στιγμή που βρήκα σε ποιες ρυθμίσεις  δεν έχω κολλήματα, από εκεί που οδηγούσα σαν τον χάρο, βρέθηκα να πηγαίνω σιγά σιγά και να χαζεύω την πόλη, τον καιρό, κλπ. Ελπίζω να έχει ποικιλία οχημάτων που οδηγούν σε ανάλογες καταστάσεις με του GTA, προς το παρόν με έχει κερδίσει. Επίσης και τη μέρα εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Ωραίο. Θα δούμε πόσο μπορεί να εντυπωσιάσει το hacking στην πορεία, γιατί αρχικά δεν μου λέει κάτι.

• Like 2
Δημοσ.

πραγματικα μεγαλο κριμα και να πω την αληθεια (μην με παρετε με τις τοματες) αλλα στεναχωρεθηκα..

βλεπω παιχνιδια και το 90% απο αυτα που κολλανε και εχουν θεματα χρησιμοποιουν μονο την μιση ισχυ σε καρτα αντε 70% και παλι κολλανε..

πραγματικα για ποιον λογο το κανουν;γιατι τοσο πολυ μαρκετινγκ; γιατι δεν καθονται να βγαλουν ενα καλο port?

όντως τα νουμερα που βλεπουμε απο τα προγραμματακια πουχουμε σε χρησεις cpu-gpu λενε την αληθεια ή ειναι ανεκριβες;

τρανο παραδειγμα στο συγκεκριμενο παιχνιδι που η δικη μου καρτα (ati 7870 o.c. edition) κανει χρηση 44-67% της gpu και ΜΟΝΟ σε 2 στιγμες χτηπησε 78% usage..και παρολαυτα το παιχνιδι ειναι για τον πεοντα...

το ιδιο ισχυει και για το Wolfenstein The New Order το οποιο με αρκετες κλειστες ρυθμισεις κτλπ εχω χρηση της gpu μεχρι 55% και εξακολουθεια ναχει καποια μικροκολληματα...πραγματικα αισχος

Δημοσ.

...εγω παντός θα περιμένω την official release έκδοση σε δυο μέρες και αναλόγως θα πραξω....καλα όλα τα σχόλια αλλά δεν μπορω να κρίνω κάτι που δεν είναι....επίσημο...και επειδή έχω δει τεράστιες διάφορες στα  fps μεταξύ των......δυο εκδόσεων σε ΑΑΑ τίτλους  δεν είμαι σε θεση να προδικασω τίποτα.....μακάρι να βγείτε  ....ψεύτες...με την καλή την ένοια πάντα...

Δημοσ.

Και εγω official release περιμενω για να βγουν οι drivers και τα patch και τοτε θα το ξεκινησω. Εντωμεταξυ καποιος στο steam βρηκε ενα tweak που βελτιωνει αρκετα τα γραφικα στο ultra. Δειτε εδω http://steamcommunity.com/app/243470/discussions/0/540742667204945342/#p7 Δοκιμαστε το και πειτε μας εντυπωσεις!!!

Δημοσ.

Εσένα σε κόβει ο CPU πολύ..

ναι το βλεπω αλλα δεν νομιζω ναναι αυτο το κυριο προβλημα :P οταν βλεπεις οτι η καρτα σου κανει usage μονο το 50%..:/

και μετα σου λενε οτι ειναι και developers..πφφφ...ηθοποιοι απο το hostel ειναι χΔ

Δημοσ.

Η κάρτα σου έχει χαμηλό usage ακριβώς επειδή την κόβει ο CPU..

Και εγω official release περιμενω για να βγουν οι drivers και τα patch και τοτε θα το ξεκινησω. Εντωμεταξυ καποιος στο steam βρηκε ενα tweak που βελτιωνει αρκετα τα γραφικα στο ultra. Δειτε εδω http://steamcommunity.com/app/243470/discussions/0/540742667204945342/#p7 Δοκιμαστε το και πειτε μας εντυπωσεις!!!

Δεν είδα καμία διαφορά εγώ που το έκανα, placebo.

• Like 1
Δημοσ.

Καποιες παρατηρησεις που εκανα σημερα με το Vram usage. Καταρχας να αναφερω οτι ειτε με MsAA x4 ειτε off δεν επιρεαζε καθολου το Vram usage μου. Οποτε αρχιζω και δοκιμαζω στα 1080p πλεων εβαλα για να ειναι πιο Informative:

Textures Ultra+ Everything Ultra = 3623Mb Vram

Textures Ultra+ Everything LOW= 3544Mb Vram

Textures High+ Everything LOW= 2954Mb Vram

Textures Low+ Everything LoW= 2530Mb Vram

Ενδεικτικα ειναι τα στοιχεια αυτα παντα,δεν θα ελεγα οτι ισχυουν για τον καθενα 100%. Παντως fps deeps δεν μου εχει ξανακανει.

Δημοσ.

....απο ότι  βλέπω στο YouTube...εκτος και αν έχουν πρόβλημα τα ματια μου....η έκδοση σε ps4/xbox one είναι χαλια μαύρα.....αδύνατον να είναι σε high οι ρυθμίσεις σε σχέση με το pc .....για πολύ low τις κοβω..

Δημοσ.

Εμενα στο medium μια χαρα παιζει :P

Φαση εχει σαν gameplay 

Εκανα μερικα potential crimes αλλα θα δουμε τι αλλο εχει σαν extraδakia

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω κατι κι εγω;Αγορασα πριν λιγες ημερες τη gtx 770 στα 2gb .Η αληθεια ειναι οτι την αγορασα αποκλειστικα για το παιχνιδι ,αλλα βλεπω οτι τα ψιλοκολληματακια του τα χει.Με αφορμη αυτο λοιπον ηθελα να ρωτησω αν η καρτα αυτη και γενικα το συστημα μου ειναι αρκετα για ν ατρεξουν το παιχνιδι. (κατι διαβαζω για vram αλλα δε ξερω τι ειναι αυτο κι αν το εχω οντως)

ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX
 Intel Sandy Bridge
   Intel Core i5 @ 2900MHz
 8192MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
  NVIDIA GeForce GTX 770

Eaeoionaeeu Oyoocia :    Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)
DirectX :    ?eaioc 11.00
Windows Performance Index :    5.9 ooi 7.9

Δημοσ.

Θα πρεπει να περιμενουμε να βγουν drivers αφου κυκλφοορησει επισημα το παιχνιδι σε 2 μερες για να ξερουμε ακριβως τι συστημα χρειαζεται για max settigns.

Δημοσ.

Δύο τραγικά πράγματα..

1.Τα physics των αμαξιών είναι για κλάματα, χτυπάς και πολλές φορές το αμάξι δείχνει σαν καινούργιο.

2.Το σύστημα της μέρας/απόγευμα/νύχτας είναι λίγο ότι να 'ναι αφού πολλές φορές εκεί που οδηγάς ξαφνικά νυχτώνει απότομα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...