spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 1.Τα physics των αμαξιών είναι για κλάματα, χτυπάς και πολλές φορές το αμάξι δείχνει σαν καινούργιο. πραγματικά πολύ εκνευριστικό αυτό. γιατί έτσι; από εκεί που είχαμε παιχνίδια με ωραία car crash physics( αν υπάρχει τέτοιος όρος ) γυρίζουμε πίσω δεν ξέρω και γω πόσα χρόνια.
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ξενέρωσα απόλυτα τώρα..Το GTA IV μας είχε κακομάθει με τα crash physics των αμαξιών.. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ξενέρωσα απόλυτα τώρα..Το GTA IV μας είχε κακομάθει με τα crash physics των αμαξιών.. και το gta v δεν φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα σ'αυτό το κομμάτι δυστυχώς.
GIOVINCO Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 συμφωνω κι εγω με Psycho Warhead. μεχρι τωρα +++ η φαση με τις καμερες και το ολο stealth με βαση αυτες η φαση με τους npc και το προφιλ τους οι καταδιωξεις με την αστυνομια ειναι ωραιες και ψιλοδυσκολες το χακινγκ σε συστηματα εχει πλακα οπως και το χακινγκ στους δρομους το οποιο ειναι και πιο ευχρηστο απο οσο περιμενα το οτι ο χαρτης ειναι γεματος με μικροπραγματα να κανεις...το ποσο ενδιαφεροντα ειναι δεν ξερω γιατι παω σερι το campaing - - - η οδηγηση...και ειναι μεγαλο μειων γιατι παιζει ρολο σχεδον σε καθε αποστολη...δεν ειναι τραγικη αλλα ειναι μετριοτατη η ατμοσφαιρα της πολης αν δειξουμε επιεικια επειδη το concept του παιχνιδιου ειναι πολυ απαιτητικο και δυσκολο το 9αρακι το παιρνει. Αν το δουμε στεγνα ειναι παιχνιδι του 8, μονο και μονο επειδη οι καλλιτεχνες της rockstar εχουν ανεβασει τις απαιτησεις στο open world σε απλησιαστα επιπεδα για τους κοινους θνητους developers
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 και το gta v δεν φαίνεται να τα πηγαίνει καλύτερα σ'αυτό το κομμάτι δυστυχώς. Ναι..έτσι είναι, φαίνεται όμως λίγο καλύτερο από του Watch dogs.
BigBOSS Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 την οδήγηση την βρίσκω μια χαρά μου άρεσε ας πούμε πολύ περισσότερο απο αυτήν του GTAIV η οποία λίγο-πολύ με ξενέρωσε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 1.Τα physics των αμαξιών είναι για κλάματα, χτυπάς και πολλές φορές το αμάξι δείχνει σαν καινούργιο. Θα έλεγα περισσότερο "damage model", γιατί όταν κόψεις τα φανάρια και τρακάρουν όλοι, ε, νομίζω ότι physics είναι μια χαρά. Το αν το αμάξι σου αντέχει πολύ, δεν έχει σχέση με την φυσική, αλλά με το πώς το έχουν κάνει να αντέχει γενικά. Έχει φάση ότι το παιχνίδι έχει από διάφορα της Ubisoft μέσα. Cover system / takedowns με ή χωρίς όπλο (Conviction, Blacklist). Parkour / chase on foot (Assassin's Creed) In-car camera (Driver: SF) Tripping out (Far Cry 3)
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δοκιμασα λιγο με Rivatuner,1440p Msaa x2+Ultra ολα, με 4.8Ghz ton cpu,εδειχνε 40-55fps/90%-94%-99% ακομα και 100% πολλες φορες τοgpu usage/3680mb Vram usage. Με λιγο oc tin gpu πιστευω εχω βρει το sweet spot του παιχνιδιου. INgame τωρα,εκτος απο αυτα που αναφερατε με την οδηγηση,παρατηρησατε οτι το αμαξι που οδηγειτε εχει τον αψοφαντο?? θελει παρα πολλα τρακαρισματα για να το φτασεις στα τελειωματα του.. Btw μονο εγω παρατηρησα τα απειρα Ford Fiesta που εχει το παιχνιδι ?
Atzamestatos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Πάντως το παιχνίδι έχει άθλιο draw distance, τα υπόλοιπα πες οκ, αλλά το draw distance σε open world τίτλο εν έτη 2014, θα έπρεπε να 'ναι καλύτερο.. Αυτο. Με ολα τερμα, ακομα βλεπεις πραματα να ξεπεταγονται Μετα απο εντατικα tests, πιστευω οτι το παιχνιδι ΘΕΛΕΙ patch. Δεν γινεται να τα βαζω ΟΛΑ low και να βγαζω 10 fps παραπανω απο οτι με ολα maxed out. Kατι δεν παει καλα εδω περα Θα έλεγα περισσότερο "damage model", γιατί όταν κόψεις τα φανάρια και τρακάρουν όλοι, ε, νομίζω ότι physics είναι μια χαρά. Το αν το αμάξι σου αντέχει πολύ, δεν έχει σχέση με την φυσική, αλλά με το πώς το έχουν κάνει να αντέχει γενικά. Σου φαινεται λογικο να χαλαν τα φαναρια και να τρακαρουν ολοι? ΕΜενα παλι οχι..
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Το αν το αμάξι σου αντέχει πολύ, δεν έχει σχέση με την φυσική, αλλά με το πώς το έχουν κάνει να αντέχει γενικά. Έστω ότι έκαναν κάποιο αμάξι να αντέχει γενικά (που δεν ισχύει κάτι τέτοιο), πώς γίνεται όλα τα αμάξια να αντέχουν το ίδιο τότε, ποσο μάλλον σε τέτοιο βαθμό; Τάνκς είναι; Απλά είναι fail τα physics για τρακαρίσματα/ζημιές αυτοκινήτων..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Για μένα physics = Πώς πετάγεται ένα αμάξι και πώς κουνιέται όταν χτυπάει εδώ κι εκεί. Αναρτήσεις κλπ. Το ότι δεν παθαίνουν ζημιά = damage modelling / "hitpoints". Σου φαινεται λογικο να χαλαν τα φαναρια και να τρακαρουν ολοι? ΕΜενα παλι οχι.. Ναι, γιατί να χακάρεις όλη την πόλη είναι λογικότατο. It's a GAME
rowain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Έστω damage modelling...είναι απαίσιο..Για τα physics όπως το θέτεις εσύ, από ότι φαίνεται είναι οκ η γενική συμπεριφορά του αυτοκινήτου..Παρόλο που είναι ένα game και δεν χάλασε και ο κόσμος που τα αμάξια δεν ''τσαλακώνονται'' όταν τα τρακέρνεις με φόρα, αυτό δεν παύει να είναι ξενέρα εφόσον υπάρχει game με καλύτερο simulation στα crashes που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της συμπεριφοράς ενός αυτοκινήτου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τέλος πάντων, εμένα σαν game μου αρέσει και περιμένω να δω αν θα αλλάξει (και να φτιαχτεί το performance) κάτι με patch. Νομίζω όμως ότι λόγω του μεγάλου hype, όλοι θα το φάνε. 2
Mitsos_The_Great Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Λοπόν: Έξω είναι μέρα. Μπαίνω σε κτήριο και από τα παράθυρα φαίνεται βράδυ. Βγαίνω έξω, μέρα... Πολλά Bugs, κακό perfomance, framedrops δίχως λόγο, υπερβολική κατανάλωση vram ακόμα και σε Medium. Φανταστείτε τι γκρίνια και κράξιμο έχει να πέσει όταν κυκλοφορήσει επίσημα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα