Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω damage modelling...είναι απαίσιο..Για τα physics όπως το θέτεις εσύ, από ότι φαίνεται είναι οκ η γενική συμπεριφορά του αυτοκινήτου..Παρόλο που είναι ένα game και δεν χάλασε και ο κόσμος που τα αμάξια δεν ''τσαλακώνονται'' όταν τα τρακέρνεις με φόρα, αυτό δεν παύει να είναι ξενέρα εφόσον υπάρχει game με καλύτερο simulation στα crashes που αποτελούν σημαντικό κομμάτι της συμπεριφοράς ενός αυτοκινήτου.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Τέλος πάντων, εμένα σαν game μου αρέσει και περιμένω να δω αν θα αλλάξει (και να φτιαχτεί το performance) κάτι με patch.

Νομίζω όμως ότι λόγω του μεγάλου hype, όλοι θα το φάνε.

• Like 2
Δημοσ.

Λοπόν:

Έξω είναι μέρα. Μπαίνω σε κτήριο και από τα παράθυρα φαίνεται βράδυ. Βγαίνω έξω, μέρα... :P

Πολλά Bugs, κακό perfomance, framedrops δίχως λόγο, υπερβολική κατανάλωση vram ακόμα και σε Medium.

Φανταστείτε τι γκρίνια και κράξιμο έχει να πέσει όταν κυκλοφορήσει επίσημα...

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα συμπερασματα μετα απο αρκετα τεστ μεσα το παιχνιδι.Το sli για την ωρα δεν προσφερει τπτ μιας και δοκιμασα να το τρεξω με και χωρις sli, ουτε ενα frame παραπανω δεν μου εδωσε και φυσικα τα frame drops.Στο δικο μου συστημα τρεχει καλα χωρις το παραμικρο προβλημα μονο στα medium textures και ολα τα graphic options στο ultra χωρις καποιο antialising.Δεν ξανασχολιαζω για την ωρα εδω στο thread, περιμενω μεθαυριο το επισημο game οπου και θα δουμε τελικα και επισημα το τι τελικα συμβαινει με το game.Αν ειναι ετσι, δεν περιμενω απο την ubi καποιο fix patch, αλλωστε και απο τα ac που γνωριζουμε στο pc ακομα και τωρα, παραμενουν unoptimized και χωρις να εχει βρεθει λυση για πολλους.Τωρα μενει να δουμε απο drivers τι θα γινει, αν δεν γινει τπτ δεν ξερω αν θελω να το παιξω στα medium textures οπου δοκιμασα και κατα την γνωμη μ και που ολα τα υπολοιπα να ναι στα ultra δειχνουν ολα χαλια.Μπορει και να παω για την εκδοση του ps4 και ας ειναι στα low τα textures, ας ειναι 900p και οχι 1080, θα εχω μια εμπειρια ομως κονσολας οπως την ξερω, χαλαρα στον καναπε και με αchievements που οντως με ενδιαφερουν να τα κανω.

Δημοσ.

Ναι, γιατί να χακάρεις όλη την πόλη είναι λογικότατο.

It's a GAME

Aφου its a game, αμα κατα το τελος πεταχτει κανας δρακος ας πουμε ολα κομπλε

Δημοσ.

Στο Black Flag βγήκαν 6 patch μέσα σε 3 μήνες..

Και ακόμα να φτιαχτεί το performance. :P (όχι ότι έχω πρόβλημα με το pc μου, αλλά λίγα fps ακόμα δεν θα με χάλαγαν)

Δημοσ.

Το Black Flag δεν χρησιμοποιεί πάνω από δύο πυρήνες CPU, αυτό δεν αλλάζει με patch..Το Watch Dogs από την άλλη μου πάει και τους 4 πυρήνες 80-90% οπότε από utilization τα πάει άψογα, το μόνο πρόβλημα είναι η Vram που μπορεί να φτιαχτεί κάπως με patch.

Δημοσ.

:o δεν το ηξερα :/

Αν είναι 99% το GPU Usage σημαίνει ότι η GPU τα δίνει όλα, αν είναι 60-70-80(Ή πιο κάτω) είναι επειδή έχεις ενεργοποιημένο V-sync και πιάνει το ταβάνι(60/120/144, ανάλογα τι monitor έχεις) χωρίς να χρειάζεται να δώσει όλα τα γκάζια της ή τρως CPU Bottleneck ή το παιχνίδι είναι un-optimized ή έχουν πρόβλημα οι drivers με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

Αν είναι 99% το GPU Usage σημαίνει ότι η GPU τα δίνει όλα, αν είναι 60-70-80(Ή πιο κάτω) είναι επειδή έχεις ενεργοποιημένο V-sync και πιάνει το ταβάνι(60/120/144, ανάλογα τι monitor έχεις) χωρίς να χρειάζεται να δώσει όλα τα γκάζια της ή τρως CPU Bottleneck ή το παιχνίδι είναι un-optimized ή έχουν πρόβλημα οι drivers με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εμεις τη κανουμε ρε psycho με  ι7?περιμενουμε να βγουν ντραιβερς απο νινβιντια και κανα πατς για το παιχνιδι πρωτα?(διοτι με αυτα που ακουω δεν περναω τιποτα ακομα :P )

Δημοσ.

παντως για ενα παιχνιδι το οποιο το φτιαχνανε τοσο καιρο,εφαγε τοσο μεγαλη καθυστεριση να εχει τοσα bugs και το downgrade γενικα για μενα ειναι επιεικως απαραδεκτο..τι να πω πραγματικα..θα επρεπε να σπερνει το παιχνιδι απο πλευρας optimization κ perfomance...κριμα..υποτιθεται τρομαρα τους το pc ηταν main platform.....

• Like 3
Δημοσ.

παντως για ενα παιχνιδι το οποιο το φτιαχνανε τοσο καιρο,εφαγε τοσο μεγαλη καθυστεριση να εχει τοσα bugs και το downgrade γενικα για μενα ειναι επιεικως απαραδεκτο..τι να πω πραγματικα..θα επρεπε να σπερνει το παιχνιδι απο πλευρας optimization κ perfomance...κριμα..υποτιθεται τρομαρα τους το pc ηταν main platform.....

Μία το DS2, μία το Watchdogs...ρε που πάμε ρε, που πάμε?

Δημοσ.

παντως για ενα παιχνιδι το οποιο το φτιαχνανε τοσο καιρο,εφαγε τοσο μεγαλη καθυστεριση να εχει τοσα bugs και το downgrade γενικα για μενα ειναι επιεικως απαραδεκτο..τι να πω πραγματικα..θα επρεπε να σπερνει το παιχνιδι και απο πλευρας optimization και γενικα...κριμα..υποτιθεται τρομαρα τους το pc ηταν το main platform.....

Εκει ηταν και η κοροιδια φιλε μου!!οτι περιμενες τουλαχιστον στο PC να εβλεπες τα γραφικα που μας ειχαν πρωτοπαρουσιασει το 2012,αλλα δυστυχως ολλη αυτη η καθυστερηση του παιχνιδιου ηταν ωστε και οι παλαιοτερες κονσολες (ps3/xbox360)να μπορουν να τρεχουν τον τιτλο επιεικως.

Αδη στο dark souls 2 αναφερεσε?

• Like 1
Δημοσ.

Οντως και στο dark souls 2 ειχε πεσει πολυ downgrade..μετα με αρεσει που βγαζουν νεες καρτες..για πιο λογο?να εχω πχ 780 gtx η r9 290x και να περιμενω 1-2 μηνες(να βγουν Patch-Drivers) για να παιξω το παιχνιδι σωστα αντι να το παιξω εκεινη την στιγμη απροβληματηστα?βρε δεν σφαξανε.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...