Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε μ αρεσει καθολου το σεναριο του παιχνιδιού ,ουτε το gameplay.τοσος ντορος για το παιχνίδι για να βγει μια αποτυχία

Ο ντόρος γίνεται για να έχουν έσοδα, δεν πάει να πει πως θα είναι και καλό το παιχνίδι. Αυτό γίνεται συνέχεια στα mmorpgs πχ. Σε συνδυασμό με αυτό που ειπώθηκε παραπάνω για το optimization των παιχνιδιών και τους drivers βρισκόμαστε σε μία άσχημη εποχή για το PC gaming τουλάχιστον.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά αν κάνω CF με την R9 270Χ (ίδια με αυτή που έχω) αλλά με την έκδοση των 4GB VRAM θα δω βελτίωση σε High shadows ή να περιμένω μήπως βγει κανα patch;

Δημοσ.

Το παιχνιδι σε gtx760 με 4670k τρεχει αψογα σε 1080p@ultra...Ποσο μαλλον αν βγει και patch αλλα και optimized drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνιδι σε gtx760 με 4670k τρεχει αψογα σε 1080p@ultra...Ποσο μαλλον αν βγει και patch αλλα και optimized drivers.

Γραψε ακριβως τα settings σου φιλε μου γιατι με 4770Κ και GTX780 σερνεται σε 1080 και ultra.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια εγω σε medium παιζω και βλεπω για ιδιες καρτες η παρόμοιες σε δυναμη να μιλανε για high/ultra 30fps..

Δημοσ.

Με Ultra textures ; Σε ποια διάσταση ;

Εμεις τη κανουμε ρε psycho με  ι7?περιμενουμε να βγουν ντραιβερς απο νινβιντια και κανα πατς για το παιχνιδι πρωτα?(διοτι με αυτα που ακουω δεν περναω τιποτα ακομα :P )

Γενικά καλύτερα να περιμένεις να δεις τι θα γίνει σε 2 μερούλες.Αύριο θα έρθουν νέοι drivers λογικά και θα δούμε αν η nUbisoft βγάλει κάνα day one patch.

• Like 1
Δημοσ.

Απο ενα 9λεπτο περιπου gameplay με driving και αρκετο shooting στην αποστολη "big brother":

Frames: 20257 - Time: 491297ms - Avg: 41.232 - Min: 25 - Max: 66

Φανταζομαι σε εκρηξεις και λοιπα θα παει avg 35 αλλα και παλι πιστευω ειναι αριστα για τετοια καρτα.

watch_dogs 2014-05-25 19-26-34-93.bmp

watch_dogs 2014-05-25 19-26-44-85.bmp

• Like 1
Δημοσ.

Απο ενα 9λεπτο περιπου gameplay με driving και αρκετο shooting στην αποστολη "big brother":

Frames: 20257 - Time: 491297ms - Avg: 41.232 - Min: 25 - Max: 66

Φανταζομαι σε εκρηξεις και λοιπα θα παει avg 35 αλλα και παλι πιστευω ειναι αριστα για τετοια καρτα.

.....αριστοτατα!!!

Δημοσ.

Παιδιά αν κάνω CF με την R9 270Χ (ίδια με αυτή που έχω) αλλά με την έκδοση των 4GB VRAM θα δω βελτίωση σε High shadows ή να περιμένω μήπως βγει κανα patch;

Δεν αξίζει κατά την γνώμη μου να κάνεις crossfire θα πάρεις το πολύ ενα 20 με 25% απο την δεύτερη κάρτα

κάνε λίγο υπομονή και περίμενε κάποιο patch η και τους επόμενους beta drivers μην ξεχνάς πως το παιχνίδι επίσημα δεν κυκλοφόρησε

ακόμη. :-D

Δημοσ.

....στο allcdkey από 25-26ευρο(...όχι τα ρωσικα) σκαρφαλωσε στα 32!!!!!!Αλλα ετσι γινετε παντα...μετα πεφτει παλι....εκει που πρεπει..........παιδια ασχετο αλλα.....ΒΛΕΠΩ το Destiny στο allcdkey για προπαραγγελια....θα βγει τελικα σε PC???

Δημοσ.

Αδη στο dark souls 2 αναφερεσε?

Yep, άλλοι από εκεί και αυτοί,το τελικό προιόν δεν είχε ουδεμία σχέση με την E3...μάλλον κόλλησαν όλοι οι Devs την ασθένεια της Gearbox με το A:CM ή απλά μας έχουν και μας δουλεύουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...