ggramenos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ....στο allcdkey από 25-26ευρο(...όχι τα ρωσικα) σκαρφαλωσε στα 32!!!!!!Αλλα ετσι γινετε παντα...μετα πεφτει παλι....εκει που πρεπει..........παιδια ασχετο αλλα.....ΒΛΕΠΩ το Destiny στο allcdkey για προπαραγγελια....θα βγει τελικα σε PC???
HadesGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Αδη στο dark souls 2 αναφερεσε? Yep, άλλοι από εκεί και αυτοί,το τελικό προιόν δεν είχε ουδεμία σχέση με την E3...μάλλον κόλλησαν όλοι οι Devs την ασθένεια της Gearbox με το A:CM ή απλά μας έχουν και μας δουλεύουν
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Έκλεισα το HT και νομίζω βελτιώθηκαν λίγο τα πράγματα.Μπορεί να έτυχε όμως, θα το κοιτάξω άλλη στιγμή περισσότερο.
RoS23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τελικα τα crashes ηταν λογω oc( το κατεβασα λιγο και τωρα ειναι κομπλε) αλλα αυτα τα fps drops ειναι αρκετα εκνευριστικα..τι μπορει να τα προκαλει? Το εχω με adaptive vsync αυτην την στιγμη και high-ultra settings.
GaMeR21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καταφερε καποιος να παιξει με τηλεχειριστηριο? Εχω το Logitech Cordless Rumblepad 2 και δεν παιζει δοκιμασα και το x360ce αλλα και παλι δεν δουλευει. Αν καποιος ξερει καποιον αλλο τροπο ας γραψει γιατι third person με mouse/keyboard δεν βολευει.
RoS23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εχεις κανει καθολου oc το Cpu? Οχι το εχω 3.4 και undervolted. (0.960v)
ggramenos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καταφερε καποιος να παιξει με τηλεχειριστηριο? Εχω το Logitech Cordless Rumblepad 2 και δεν παιζει δοκιμασα και το x360ce αλλα και παλι δεν δουλευει. Αν καποιος ξερει καποιον αλλο τροπο ας γραψει γιατι third person με mouse/keyboard δεν βολευει. Αποκλείεται........κατι κανεις λαθος...εκτος από xbox360 controller θα είναι συμβατο...αργοτερα και με xbox one controller.......τωρα με x360ce emu δεν ξερω τη παιζει γιατι εχω xbox 360 wireless....και δουλευει ΤΕΛΕΙΑ!!!
RoS23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καταφερε καποιος να παιξει με τηλεχειριστηριο? Εχω το Logitech Cordless Rumblepad 2 και δεν παιζει δοκιμασα και το x360ce αλλα και παλι δεν δουλευει. Αν καποιος ξερει καποιον αλλο τροπο ας γραψει γιατι third person με mouse/keyboard δεν βολευει. Εγω παντως με το dualshock 3 δεν εχω κανενα θεμα..
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εγω παιζω με το Xbox 360 χειριστήριο και το διαβασε κατευθείαν διχως να πειραξω καποια επιλογη.. @Ros Γιατι βρε άνθρωπε εχεις τον 3570k στοκ και undervolt κιολας!?!? Αν εχεις βαλει καλη ψυχτρα δωστου λιγο δυναμη.. Πιστευω θα βοηθήσει.
RoS23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εγω παιζω με το Xbox 360 χειριστήριο και το διαβασε κατευθείαν διχως να πειραξω καποια επιλογη.. @Ros Γιατι βρε άνθρωπε εχεις τον 3570k στοκ και undervolt κιολας!?!? Αν εχεις βαλει καλη ψυχτρα δωστου λιγο δυναμη.. Πιστευω θα βοηθήσει. 4.0GHz τον ειχα πριν λιγες μερες αλλα σφιξαν οι ζεστες και πια με στοκ ψυχτρα δεν παω πουθενα . Κοιταγα να παρω τον evo 212 αλλα δεν μπορω να βρω τα λεφτα ακομα. Να το δοκιμασω ετσι οπως ειναι μηπως δω διαφορα? Στην χειροτερη να χτυπησει κανα 75αρι(ισως και 80αρι )..
Prospector8 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ε δες πως θα τρεξει τo game, για λιγο δεν θα παθει τπτ.
GaMeR21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τι να πω δεν ξερω εμενα δεν το αναγνωριζει ειναι το μονο παιχνιδι που μου το κανει αυτο σε ολα τα αλλα δουλευει κανονικα. Ευτηχως που δεν το αγορασα δηλαδη γιατι χωρις τηλεχειριστηριο δεν λεει.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Το τερμάτισα.Εντυπώσεις πολύ θετικές όσον αφορά το παιχνίδι γενικότερα.Ωραία missions, πολύ πωρωτικά music themes(Τώρα θα ψάξω να βρω ένα συγκεκριμένο αν το βρω) σε πολλές combat καταστάσεις, το hacking στην πόλη τα σπάει, τα cinematics επίσης πολύ εντυπωσιακά λίγο σπαστικά ήταν κάποια missions που έπρεπε να προχωρήσεις με stealth mode αλλιώς σου έβγαζε fail.Το story τώρα χιλιοειπωμένο, και είναι κάτι το οποίο ξέρουν και οι πέτρες το οποίο δεν βγάζει πουθενά, ποιο είναι αυτό ; Η εκδίκηση προφανώς.Τέλος εγώ θα το ξαναπαίξω κάποια στιγμή πάλι, αν φτιάξει με patch/drivers αλλιώς όταν κάνω upgrade μιας και με εκνεύρισαν τα slowdowns που υπήρχαν, τη νύχτα είναι αρκετά χειρότερα τα πράγματα και επίσης μετά από κάποια ώρα πέρα από το απλό stuttering εμφανίζονται και major slowdowns που κάνουν το παιχνίδι unplayable.Ελπίζω να φτιαχτεί με patch, αλλιώς να βγουν να πουν ότι τα High textures είναι για 3GB κάρτες και τα Ultra για 4GB. 5
Bigi444444 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Κόντρα στη μάστιγα γκρίνιας θα πω το εξής: ουαου!Απλά ουάου!Στον τεχνικό τομέα είναι εντυπωσιακό.Νομίζω είναι το πιο όμορφο παιχνίδι που έχει δείξει η οθόνη μου.Μπορεί σε λίγα σημεία κάποια άλλα να παίρνουν βραχεία κεφαλή στον οπτικό τομέα, αλλά δε μιλάμε για open world παιχνίδια.Πεντακάθαρα textures και άπειρη λεπτομέρεια.Έχω πάθει πλάκα με το τι έχουν χωρέσει μέσα στο παιχνίδι.Θα έλεγα ότι μιλάμε για πραγματικό next gen και μάλλον αυτό φαίνεται και από τις μεγάλες διαφορές σε σχέση με τα ps360. Από άποψη διαχείρισης πόρων πάλι πιστεύω ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο.Δηλαδή ειλικρινά, τι περιμένουμε ρε μάγκες από ένα παιχνίδι;Τα τέλεια γραφικά που δεν τα έχουμε ξαναδει πουθενά και να παίζει και σε celeron 10ετίας;Εγώ είμαι εντυπωσιασμένος πάντως και από το πως παίζει.Οκ δεν είναι καρφωμένο στα 60, αλλά πραγματικά δε μ' ενδιαφέρει.Παίζεται μια χαρά.Εκτός από την οδήγηση που σε συγκεκριμένα σημεία πέφτει κάτω και από 30 (μάλλον χωρίς ιδιαίτερο λόγο) στα υπόλοιπα παίζει από 40 έως 55 την περισσότερη ώρα.2560x1440 με [email protected] και 290, με smaa, motion blur off (σε όλα τα παιχνίδια λόγω απέχθειας προς το εφέ αυτό), σκιές high και low hbao.Όλα τα υπόλοιπα τέρμα.Πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα να παίζει έστω έτσι όπως παίζει.Πόσο μάλλον σε ένα - δύο μήνες που θα έχει σίγουρα βελτιωθεί η κατάσταση. Οπότε εγώ θα έλεγα, κόφτε την πολλή τη γκρίνια και απολαύστε το παιχνίδι εάν σας αρέσει αυτό το είδος.Καλά κάνουν οι κονσολάδες και μας κράζουν.Οκ πολλά μπορεί να περιμέναμε, αλλά ας είμαστε και ρεαλιστές.Εγώ νομίζω πως είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που έχει φυσιολογικές απαιτήσεις και αναμένω, όταν θα έρθει η σειρά του, να δω και τι έχει να πει και από παικτική άποψη.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους τιμήσω γιατί νομίζω ότι τόλμησαν να σπρώξουν τον τεχνικό τομέα και τα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα