Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ναι οκ, εγώ πρώτος έχω πει ότι τα Ultra είναι για High-End κάρτες, αλλά όχι να σου λέει ότι τα High textures θέλουν 2GB Vram και να έχεις κολλήματα και μάλιστα χοντρά επειδή καταβροχθίζει και τα 2GB, ας πουν ότι θέλει 3GB.Αυτό σημαίνει ότι έχουν κάνει πατάτα στον κώδικα του παιχνιδιού, το αν θα φτιάξει ; Μένει να το δούμε, προσωπικά δεν περιμένω πολλά μιας και για το AC IV δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην γκρίνια του κόσμου.
GIOVINCO Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Psycho_Warhead φιλε επαιξες και τα μινι γκειμς (ποκερ, apps κινητου κλπ) και αν ναι τι λενε?
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Σου δίνει πολλές επιλογές το παιχνίδι ως προς τι θα προκαλέσεις και τα unlocks είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντα.Τώρα εγώ δεν θεωρώ ότι έπαιξα το παιχνίδι όπως πρέπει, μιας και δεν έκανα κανένα side mission, απλά έπαιξα το campaign.
mastixas Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Το παιχνιδι σε gtx760 με 4670k τρεχει αψογα σε 1080p@ultra...Ποσο μαλλον αν βγει και patch αλλα και optimized drivers. Τελεια, στηνω αυριο το ιδιο μηχανημα!! Καταφερα και επεξα το παιχνιδι με την ιδια καρτα αλλα με q6600 επεξεργαστη.. 25 fps μεσο όρο.. τελικα την θελει την CPU!
ggramenos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Το τερμάτισα.Εντυπώσεις πολύ θετικές όσον αφορά το παιχνίδι γενικότερα.Ωραία missions, πολύ πωρωτικά music themes(Τώρα θα ψάξω να βρω ένα συγκεκριμένο αν το βρω) σε πολλές combat καταστάσεις, το hacking στην πόλη τα σπάει, τα cinematics επίσης πολύ εντυπωσιακά λίγο σπαστικά ήταν κάποια missions που έπρεπε να προχωρήσεις με stealth mode αλλιώς σου έβγαζε fail.Το story τώρα χιλιοειπωμένο, και είναι κάτι το οποίο ξέρουν και οι πέτρες το οποίο δεν βγάζει πουθενά, ποιο είναι αυτό ; Η εκδίκηση προφανώς.Τέλος εγώ θα το ξαναπαίξω κάποια στιγμή πάλι, αν φτιάξει με patch/drivers αλλιώς όταν κάνω upgrade μιας και με εκνεύρισαν τα slowdowns που υπήρχαν, τη νύχτα είναι αρκετά χειρότερα τα πράγματα και επίσης μετά από κάποια ώρα πέρα από το απλό stuttering εμφανίζονται και major slowdowns που κάνουν το παιχνίδι unplayable.Ελπίζω να φτιαχτεί με patch, αλλιώς να βγουν να πουν ότι τα High textures είναι για 3GB κάρτες και τα Ultra για 4GB. ....τελικα (θα) είναι must buy και σε βαθος χρονου ...θα αντεξει η μενει να δουμε και το multyplayer???
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Νομίζω ήταν αναμενόμενο από την στιγμή που μιλάμε για την Ubisoft..Το Mafia 2 ήταν το τελευταίο απροβλημάτιστο open-world παιχνίδι. 2
ggramenos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ...τεσπα δυο μερούλες ακομη και τότε (πιστεύω) θα ξεκαθαρησει το τοπίο...
qsis Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Το Mafia 2 ήταν το τελευταίο απροβλημάτιστο open-world παιχνίδι. το sleeping dogs θες να πεις, δεν είχε κάποιο πρόβλημα από όσο θυμάμαι και είχε αρκετά καλά γραφικά 2
Alex21121988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 της square enix ειναι το παιχνιδι, οχι της ubisoft.
spartan29gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 πραγματικά αυτή η ubi δεν την παλεύει τελευταία.. Εχει κακη παραδοση σε αυτον τον τομεα δυστυχως 1
Alex21121988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Λενε οτι αυτο φτιαχνει εστω και λιγο το stuttering ειδικα οταν οδηγας και φορτωνει τις νεες περιοχες.Δοκιμαστε και πειτε. http://www.reddit.com/r/watch_dogs/comments/26fji7/get_rid_of_ultrasetting_stuttering_by_adding/
RoS23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δοκιμασα με 4.0GHz και ειναι ελαχιστη η διαφορα..θα δοκιμασω το command.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα