wazzaa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πάντως δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι KAI ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ!!!! :ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣΣ!!!!! Ερώτηση σοβαρή που είπατε για το MSI afterburner. Χρησιμοποιώ το MSI afterburner σε συνδιασμό με το HWiNFO. Ξέρεις κανείς αν έχει βγει κάτι για αυτά? Το MSi afterburner το ψάχνω αλλά το hWinfo δεν χρειάζεται κάτι σωστά? Το λέω αυτό από την στιγμή που έχω κατεβάσει ήδη την έκδοση για 64 bit(Windows)
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 PS. Είμαι ο αρθρογράφος που συνδύασα το watch dogs με την activision. Το είδα μετά από κάτι μέρες και έφριξα, ακόμα απορώ πως μου ήρθε στο μυαλό η activision. Σίγουρα δημιούργησε η αϋπνία πρόβλημα άλλα κυρίως πιστεύω έφταιξε ότι βάζω και τις 2 εταιρίες στο ίδιο σακί Χαχαχαχ πο ρε συ μου χαλασες την υγιεια εκεινη την μερα που το διαβασα αυτο.Δεν θελω ποτε να φανταστω συνεργασια των δυο..
rowain Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Επειδή δουλεύω το afterburner αρκετά χρονιά και για overclock μερικές φορές για αυτό το κρατάω. Έχεις ιδέα αν το HWinfo έχει επιλογή να βγάλει τα στατιστικά σε logitech lcd οθόνη? Γιατί εγώ από το G13 μου το βλέπω, δεν έχω overlay. Αυτό δεν το ξέρω, αν δηλ υποστηρίζει το G13 σου το HWinfo. Νομίζω δεν έχει επιλογή αν και δεν το έχω ψάξει.
ThanosWF Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 PS. Είμαι ο αρθρογράφος που συνδύασα το watch dogs με την activision. Το είδα μετά από κάτι μέρες και έφριξα, ακόμα απορώ πως μου ήρθε στο μυαλό η activision. Σίγουρα δημιούργησε η αϋπνία πρόβλημα άλλα κυρίως πιστεύω έφταιξε ότι βάζω και τις 2 εταιρίες στο ίδιο σακί Χαχαχαχ πο ρε συ μου χαλασες την υγιεια εκεινη την μερα που το διαβασα αυτο.Δεν θελω ποτε να φανταστω συνεργασια των δυο.. Φρίκη ασε!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Για πες μας γιατι και εγω παω για αγορα απο οτι φαινεται. Να stream-άρω από το παιχνίδι όταν το κατεβάσω;
johnnyman Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Νοιώθω οτι το Watch Dogs υποσχέθηκε πολλά και έφερε λίγα. Είναι καλό παιχνίδι δεν λέω. αν ήμουν Hyped θα είχα απογοητευτεί πιστεύω. Ετοίμασα ένα γρήγορο άρθρο όπου αναλύω τεχνολογικά κάποια σημεία του watch dogs και τα συγκρίνω με το GTA IV. Μερικές διαφορές είναι στενάχωρες αν σκεφτούμε τον χρόνο που έχει περάσει από την κυκλοφορία του GTA IV. Για οποίον ενδιαφέρεται http://alt-tab.gr/texnologika-anwtero-to-gta-iv-apo-to-watch-dogs/ PS. Είμαι ο αρθρογράφος που συνδύασα το watch dogs με την activision. Το είδα μετά από κάτι μέρες και έφριξα, ακόμα απορώ πως μου ήρθε στο μυαλό η activision. Σίγουρα δημιούργησε η αϋπνία πρόβλημα άλλα κυρίως πιστεύω έφταιξε ότι βάζω και τις 2 εταιρίες στο ίδιο σακί ετσι οπως τα λες θανο,συμφωνω απολυτα!!!εαν αναλογιστουμε οτι το gta iv βγηκε πριν 6 χρονια τι να πω για το watch dogs..θα επρεπε να ηταν ετοι φωτος μπροστα αλλα μπα...παντως για μενα που παιζω κ το gta iv με mods(texture mods,κτλ) και enb ειναι κλασεις ανωτερο απο το watch dogs τουλαχιστον οπτικα! edit:χαχαχα ειδα το video με την συγκριση που στο τελος σπαει τον πυροσβεστικο κρουνο..για κλαμματα το watch dogs!!!η rockstar ειναι πραγματικα ο βασιλιας τον Open world games ασχετα αμα δεν εβγαλε ακομα το gta v για pc... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Για να βγάλει η Rockstar το GTA IV, έβγαλε αρκετά πιο πριν (3 βασικά σε open world 3D). Σαν να βλέπω ΠΑΟ - ΟΣΦΠ ένα πράγμα είναι. Λες και αν βρεθεί challenger, θα είναι κακό Κολλάτε μόνο στα τι κάνει λάθος το Watch_Dogs; Ok, μην το παίξετε και βγείτε από το topic. Thanks.. GTA only-> That way.
johnnyman Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 δεν θελω να βγω offtopic απλα ειπα λιγο την γνωμη μου πανω στο video που ειδα..
euxoulhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 το παιχνιδι ειναι πολυ κακο πορτ..μονο με το hotfix διορθωθηκαν καπως τα πραγματα, εβαλα τους 14.6 της ati και διαφορα δεν ειδα.. κακιστο πορτ ειναι εκτος ολα τα αναφερουμενα που εχετε γραψει,η καρτα βαρα θερμοκρασια 100 βαθμους για 1-2 sec και ταυτοχρονα ανεβαινουν οι στροφες απο το ανεμηστερακι και επειτα πεφτει σε κανονικες θερμοκρασιες.. οι τυποι ειναι ελεινοι.. edit: και επανληθαν τα τρελα frames drops ακομα και 1fps επιασα -.- με ati 7870 o.c. edition
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ε οκ, να το πω τότε, γιατί έτσι το βλέπω τελευταία στο Insomnia να πηγαίνει. Εμένα μου αρέσει το παιχνίδι. ΣΥΓΝΩΜΗ! 1
euxoulhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ε οκ, να το πω τότε, γιατί έτσι το βλέπω τελευταία στο Insomnia να πηγαίνει. Εμένα μου αρέσει το παιχνίδι. ΣΥΓΝΩΜΗ! δεν ειπα οτι δεν ειναι ωραιο,ειναι ομορφο το παιχνιδι,αλλα οχι οπως το εδειχαν... αλλα εγω το κραζω ως την αποδοση του..
wazzaa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 το παιχνιδι ειναι πολυ κακο πορτ..μονο με το hotfix διορθωθηκαν καπως τα πραγματα, εβαλα τους 14.6 της ati και διαφορα δεν ειδα.. κακιστο πορτ ειναι εκτος ολα τα αναφερουμενα που εχετε γραψει,η καρτα βαρα θερμοκρασια 100 βαθμους για 1-2 sec και ταυτοχρονα ανεβαινουν οι στροφες απο το ανεμηστερακι και επειτα πεφτει σε κανονικες θερμοκρασιες.. οι τυποι ειναι ελεινοι.. edit: και επανληθαν τα τρελα frames drops ακομα και 1fps επιασα -.- με ati 7870 o.c. edition Κατάλαβα.. Θα έχω και εγώ θέμα τότε με την Sapphire XT Edition.... Να δούμε, έχουμε μέρες μπροστά μας.....
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Να stream-άρω από το παιχνίδι όταν το κατεβάσω; yep περιμενω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ok, μόλις το κατέβασα. Αυθεντικό. http://www.twitch.tv/ghostriderlsov Θα ξεκινήσω σε λίγο, ελπίζω να μην έχει θέματα η σύνδεσή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα