Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ,το περασα στο συστημα της υπογραφης επιτελους

οπως ειπα,ο πρωτος που θα κλαψει ειμαι εγω.

συστημα της υπογραφης+δισκος 320 gb sata 1 και 1280Χ1024(ναι βριστε ελευθερα)

ακομα και σε low εχω σκαλωματα οχι ομως σε κλειστους χωρους.

Οταν βγω εξω γινεται χαμος,γυρναω την καμερα και βουταει ολο το συστημα στα 20-22 fps και βλεπω τη χρηση της μνημης της καρτας απο 900κατι να πηγαινει μια στα 800κατι και μετα να ξανανεβαινει.Παραλληλα,ο δισκος τερματιζει.

Κοινως τρωω διπλο μπουκαλι. Περαστικα μου,Παρ ολα αυτα δεν εχω μετανιωσει την αγορα αν και φαινοταν οτι θα παω κουβά εδω και μερικες μερες.

Να πω οτι το συστημα τουτο χωρις φιλτρα κλπ κλπ βγαζει στο bf4 σε 64αρη χαρτη πανω απο 50fps εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων(πανικος κοινως)με ολα high πλην mesh(medium)και Lightinng(low)

:eek:

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να αναφερω απλα οτι επειτα απο Hotfix+Borderless+memory pagefile etc+14.6= Παιζεται πλέων Smooth διχως κανενα stuttering ή γραμμες στην οθονη. Η αυξηση βεβαια ηταν μονο 4fps αλλα παει κομπλε. Το μονο αρνητικο(?) που εμεινε ειναι οτι δεν φτιαχτηκε το Vram θεμα,δεν ξερω βεβαια αν ειναι φυσιολογικο το 1440p+Ultra Textures+2xMsAA+HBAO+ = 3740Mb Vram .

Δημοσ.

δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι αλλα μεχρι και στο παιχνιδι η γκομενα η κλαρα εχει ταττοο των 

μασονων...παντου μας εχουν βαλει τα συμβολα και δεν κανουμε τπτ

watch_dogs___clara_lille_by_ivances-d68w

• Like 2
Δημοσ.

..εχω απογοήτευτει.....μου θυμίζει κατασταση παρομια του GTA IV τοτε που ειχα την gtx460.....η ιστορία επαναλαμβάνεται.....

Δημοσ.

Οταν βγω εξω γινεται χαμος,γυρναω την καμερα και βουταει ολο το συστημα στα 20-22 fps και βλεπω τη χρηση της μνημης της καρτας απο 900κατι να πηγαινει μια στα 800κατι και μετα να ξανανεβαινει.Παραλληλα,ο δισκος τερματιζει.

Κοινως τρωω διπλο μπουκαλι. Περαστικα μου,Παρ ολα αυτα δεν εχω μετανιωσει την αγορα αν και φαινοταν οτι θα παω κουβά εδω και μερικες μερες.

Να πω οτι το συστημα τουτο χωρις φιλτρα κλπ κλπ βγαζει στο bf4 σε 64αρη χαρτη πανω απο 50fps εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων(πανικος κοινως)με ολα high πλην mesh(medium)και Lightinng(low)

Εδώ "κλαίνε" άλλοι με GTX 770 2 GB που είναι σχετικά ακριβή κάρτα. Σκατά τα έκαναν με το συμπάθειο. Θα μπορούσε να παίζει στην ανάλυση σου ικανοποιητικά τουλάχιστον αλλά βλέπεις πρέπει να σπρώξουν και τις κάρτες των 3 & 4 GB.

Είπαμε βαρύ παιχνίδι αλλά νομίζω το παρα έκαναν. Εσένα το πρόβλημα στο δημιουργεί η κάρτα γραφικών.

Δοκίμασες με texture στα medium να φανταστώ ε;

Δημοσ.

μια χαρα εδω με 780 και παλιους driver 335.23 1200p ultra x4 msaa,θα δοκιμασω και τους καινουριους,αλλα βαριεμαι τωρα  :P

ρε τον 2500 αμασιτα τα παει ολα :lol:

Δημοσ.

φιλε μου το ΑΑ σε τι ρυθμιση το εχεις?

Γιατι με το πισι της υπογραφης μου παιζει ικανοποιητικα (δεν μου παιζει ο μετρητης fps και βαριεμαι να ψαχνω να βρω την αιτια :P... ικανοποιητικα εννοω δεν καρεδιαζει τοσο ωστε να σε αποτρεπει να το παιξεις και να σε εκνευριζει...υπολογιζω γυρω στα 25 με 30...δεν καρεδιαζει καν βασικα...μια χαρα παιζει) σε 1080p + SMAA AA + medium textures + medium ολα τα αλλα.

Εννοειται πως με το που ανεβασω ΑΑ στο +2 παθαινω αυτα που λες

αλλο παιχνιδι βεβαια με ΑΑ αλλα τι να κανουμε.........

και με μια προχειρη δοκιμη που εκανα τωρα, μια χαρα παιζει και με ΑΑ στο χ2 αλλα με αναλυση 1400χ900.

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες είπα θα επανέλθω με τι διαφορές που εχει σε μένα το αυθεντικο σε σχέση με τον θείο όσον αφορά τις επιδόσεις.Να σημειώσω ούτε hotfix έβαλα ούτε τίποτα το μόνο πράγμα που έκανε το παιχνίδι ειναι το αυτόματο update δεν ξέρω αν αυτό περιλαμβάνει το hotfix.Η διαφορές για μένα ειναι αρκετά μεγάλες αν αναλογιστώ το γεγονός είτε στο high είτε στο ultra το παιχνίδι δεν παιζόταν απο τις απαίσιες επιδόσεις κ τα χαμηλά fps που έπιανα.Θυμάμαι να κάνει στην γρήγορη οδήγηση μεχρι και 10-20fps στο ultra και 20-30 στο high ενώ τώρα παίζω απο 30-40 στην γρηγορη οδήγηση στο ultra και 40-50 στο high αυτα ειναι υποκειμένικα απο σημείο σε σημείο αλλάζουν τα fps προφάνως γιατί κάποιες περιοχές έχουν περισσότερα πράγματα να φορτώσουν.Όταν είσαι πεζός υπολογίστε καμιά 10 fps πάνω μέσον όρο σε σχέση με την γρήγορη οδήγηση συγκεκριμένα έπιασα κ 61 fps σε μερικά σημεία κ επειδή ήθελα να κάνω hardcore test αυτά τα αποτελέσματα ήτανε μέσα στην πόλη που έχει τους ουρανοξύστες...Για σταθερα fps είδα πιο πολύ στις ρυθμίσεις high που κυμαίνονταν στα 50-51 fps ολά αυτά πεζός.. Ελπίζω με κάποια επόμενα update και στο παιχνίδι αλλά κ στους drivers της κάρτας αυτά να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο...Το έτρεξα στο σύστημα της υπογραφής μου κ με drivers 14.4

ααα και περασμένο το παιχνίδι στον ssd και ανάλυση 1080.

• Like 1
Δημοσ.

....στο metacritic παιρνει 81 και υsers ...........4.8...εν το μεταξυ στις κονσόλες ενώ ξεκινάει με 30fps στην πορεία αρχίζει να δείχνει σημάδια κοποσης και μετα από ώρα αρχίζουν να πέφτουν τα ....fps.....τεσπα εγώ το είδα και το έπαιξα...unofficial  και την χαρά που μου εδωσαν και θα μου δώσουν  αλλά παιχνίδια  δυστυχώς  δεν την πήρα από το συγκεκριμένο...σορρυ.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...