Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Όσο πιάνουν οι i5 stock πιάνουν και οι i7..Τι πίνουν εκεί στην nUbisoft..Απ' τη μία μαλακία στην άλλη είναι τα παιδιά.. 2
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Oroku SakiΟπα τωρα ειδα στην υπογραφη σου ποια εχεις..Στα medium με καποιες υποχωρησεις ισως σε καποια αλλα settings...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ubi.com is DOWN for everyone. It is not just you. The server is not responding... Σίγουρα δεν φταίνε τα ports;
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κατά τα άλλα, θες CPU που πιάνει 9000-10000 για να το παίξεις όπως πρέπει..Όταν λέμε μερικοί μην δίνετε σημασία σε αηδίες.. καλά το θέμα του επεξεργαστή είναι έτσι κι αλλιώς μούφα, δεν υπάρχει παιχνίδι που σοβαρά να θέλει αρχιδάτη cpu στο άλλο θέμα όμως δεν έχω καταλάβει ακομά τι γίνεται.. με τη ram τι παίζει; από cpu από ότι βλέπω είμαι καλυμμένος, από gpu για τα χρήματα που γενιοκά είμαι διατεθημένος να δώσω είμαι καλυμμένος.. με τη ram όμως τι παίζει; θέλει αρκετή ή μπα;;;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Για να λέμε και την αλήθεια ένα patch μπορεί να διορθώσει το performance και λογικά θα γίνει όπως και στο AC4 που το 1.3 έδωσε καμια 20 fps τουλάχιστον σε μένα...προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά να περιμένω κάνα μηνα να στρώσει...αν δεν τότε rip, έτσι και αλλιώς I hate hackers
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 disablepagefilechecker πως το λένε δεν λειτουργεί λόγω Uplay ε;
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 καλά το θέμα του επεξεργαστή είναι έτσι κι αλλιώς μούφα, δεν υπάρχει παιχνίδι που σοβαρά να θέλει αρχιδάτη cpu στο άλλο θέμα όμως δεν έχω καταλάβει ακομά τι γίνεται.. με τη ram τι παίζει; από cpu από ότι βλέπω είμαι καλυμμένος, από gpu για τα χρήματα που γενιοκά είμαι διατεθημένος να δώσω είμαι καλυμμένος.. με τη ram όμως τι παίζει; θέλει αρκετή ή μπα;;; Nομιζω οτι με την ram της υπογραφης σου θα εισαι οκ, δεν παιζει και τοσο ρολο σε αυτο το game τελικα η ram.Πολλοι φοβοντουσαν την ram και την cpu και τελικα απο αλλου ηρθε το αγγουρι.. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 disablepagefilechecker πως το λένε δεν λειτουργεί λόγω Uplay ε; Άμα έχεις disabled το page file δεν χρειάζεται καν αυτό.
Oroku Saki Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αρα εγω απο cpu και ram ειμαι καλυμμενος και θα οταν αλλαξω gpu το καλοκαιρι η το φθινοπωρο τοτε θα το παιξω στο ultra. Τωρα αναγκαστικα παω για medium... Εκτος αν βγει κανα patch που να βελτιωνει τοσο πολυ το perfomance ετσι ωστε να παιξει σε high ακομα και σε 560 ti.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν θέλω να το πειράξω από το PC. Προτιμώ από το game.
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αρα εγω απο cpu και ram ειμαι καλυμμενος και θα οταν αλλαξω gpu το καλοκαιρι η το φθινοπωρο τοτε θα το παιξω στο ultra. Τωρα αναγκαστικα παω για medium... Εκτος αν βγει κανα patch που να βελτιωνει τοσο πολυ το perfomance ετσι ωστε να παιξει σε high ακομα και σε 560 ti. Σε καιει η Vram για τα high οπως εμενα για το ultra..Δυστυχως.Αν πας για αγορα πηγαινε για 4gb gpu να εχεις κεφαλι ησυχο με τις μλκιες που κανουν ή που θα συνεχισουν να κανουν οι devs.
wazzaa Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Κατά τα άλλα, θες CPU που πιάνει 9000-10000 για να το παίξεις όπως πρέπει..Όταν λέμε μερικοί μην δίνετε σημασία σε αηδίες.. Τον δικό μου γιατί δεν τον έχουνε??? Τόσο χάλια θα ήμουνα?? Δεν θα πηγαίνω κανένα 70άρη?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλά οι ερωτήσεις σου man δεν παίζονται έτσι 2
Oroku Saki Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αλλο ενα review http://www.giantbomb.com/reviews/watch-dogs-review/1900-644/
Xristaras12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τον δικό μου γιατί δεν τον έχουνε??? Τόσο χάλια θα ήμουνα?? Δεν θα πηγαίνω κανένα 70άρη? για τον ιδιο λογο που δεν εχουν και τον 8320. Εφοσον υπαρχει δυνατοτερος,κοιτας τον πιο κατω και υπολογιζεις ενδιαμεσα σιγα τα ωα :Ρ με τι καρτες ειναι αυτα τα benchmarks ξερουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα