Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, θες CPU που πιάνει 9000-10000 για να το παίξεις όπως πρέπει..Όταν λέμε μερικοί μην δίνετε σημασία σε αηδίες..

καλά το θέμα του επεξεργαστή είναι έτσι κι αλλιώς μούφα, δεν υπάρχει παιχνίδι που σοβαρά να θέλει αρχιδάτη cpu

στο άλλο θέμα όμως δεν έχω καταλάβει ακομά τι γίνεται.. με τη ram τι παίζει;

από cpu από ότι βλέπω είμαι καλυμμένος, από gpu για τα χρήματα που γενιοκά είμαι διατεθημένος να δώσω είμαι καλυμμένος..

με τη ram όμως τι παίζει; θέλει αρκετή ή μπα;;; 

Δημοσ.

Για να λέμε και την αλήθεια ένα patch μπορεί να διορθώσει το performance και λογικά θα γίνει όπως και στο AC4 που το 1.3 έδωσε καμια 20 fps τουλάχιστον σε μένα...προσωπικά το σκέφτομαι σοβαρά να περιμένω κάνα μηνα να στρώσει...αν δεν τότε rip, έτσι και αλλιώς I hate hackers :D

Δημοσ.

καλά το θέμα του επεξεργαστή είναι έτσι κι αλλιώς μούφα, δεν υπάρχει παιχνίδι που σοβαρά να θέλει αρχιδάτη cpu

στο άλλο θέμα όμως δεν έχω καταλάβει ακομά τι γίνεται.. με τη ram τι παίζει;

από cpu από ότι βλέπω είμαι καλυμμένος, από gpu για τα χρήματα που γενιοκά είμαι διατεθημένος να δώσω είμαι καλυμμένος..

με τη ram όμως τι παίζει; θέλει αρκετή ή μπα;;; 

Nομιζω οτι με την ram της υπογραφης σου θα εισαι οκ, δεν παιζει και τοσο ρολο σε αυτο το game τελικα η ram.Πολλοι φοβοντουσαν την  ram και την cpu και τελικα απο αλλου ηρθε το αγγουρι..

• Like 3
Δημοσ.

Αρα εγω απο cpu και ram ειμαι καλυμμενος και θα οταν αλλαξω gpu το καλοκαιρι η το φθινοπωρο τοτε θα το παιξω στο ultra. Τωρα αναγκαστικα παω για medium... Εκτος αν βγει κανα patch που να βελτιωνει τοσο πολυ το perfomance ετσι ωστε να παιξει σε high ακομα και σε 560 ti.

Δημοσ.

Αρα εγω απο cpu και ram ειμαι καλυμμενος και θα οταν αλλαξω gpu το καλοκαιρι η το φθινοπωρο τοτε θα το παιξω στο ultra. Τωρα αναγκαστικα παω για medium... Εκτος αν βγει κανα patch που να βελτιωνει τοσο πολυ το perfomance ετσι ωστε να παιξει σε high ακομα και σε 560 ti.

Σε καιει η Vram για τα high οπως εμενα για το ultra..Δυστυχως.Αν πας για αγορα πηγαινε για 4gb gpu να εχεις κεφαλι ησυχο με τις μλκιες που κανουν ή που θα συνεχισουν να κανουν οι devs.

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, θες CPU που πιάνει 9000-10000 για να το παίξεις όπως πρέπει..Όταν λέμε μερικοί μην δίνετε σημασία σε αηδίες..

CPU_01.png

Τον δικό μου γιατί δεν τον έχουνε???

Τόσο χάλια θα ήμουνα?? Δεν θα πηγαίνω κανένα 70άρη?

Δημοσ.

Τον δικό μου γιατί δεν τον έχουνε???

Τόσο χάλια θα ήμουνα?? Δεν θα πηγαίνω κανένα 70άρη?

για τον ιδιο λογο που δεν εχουν και τον 8320.

Εφοσον υπαρχει δυνατοτερος,κοιτας τον πιο κατω και υπολογιζεις ενδιαμεσα

σιγα τα ωα :Ρ

με τι καρτες ειναι αυτα τα benchmarks ξερουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...