UncleKim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 είπε Παιδια καλησπερα ηθελα να κανω μια αρωτηση και να ακουσω τις αποψεις σας για αυτο το θεμα , ειμαι με μια κοπελα 18 χρονων και εγω ειμαι 25 με πολυ καλη αποψη των γονεων της για εμενα και ειδικα του αδερφου της οπου το παιδι ειναι 20 χρονων , δεν ξερω πως φαινεται παραεξω αλλα δεν με νοιαζει και ουτε και εκεινη σαφως απλα εχω ενδιασμους με την εννοια οτι ειναι στην ανατολη της ζωης της και εγω στα μισα, υπαρχει ερωτας τρελος σαφως η διαφορα ειναι οτι εκεινη ζει το τωρα που ειναι φυσιολογικο και δεν εγω σκεφτομαι και λιγο ποιο μετα λογο ηλικιας φανταζομαι ή μηπως δεν θα επρεπε να το κανω? και γενικα ποια ειναι η αποψη.... Έτσι όπως το έγραψες ρε φίλε, νόμιζα ότι είσαι 60.... Χαλάρωσε, στο μυαλό πάνω κάτω ίδια ηλικία έχετε. Ζήσε πέρνα καλά και προβληματίσου σε καμιά 10ετία και βάλε
Que sera sera Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Για τωρα καλα ειναι αλλα σε καμια 10ρια χρονια θα ψαχνεις για μικρότερη 2
ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, UncleKim είπε Έτσι όπως το έγραψες ρε φίλε, νόμιζα ότι είσαι 60.... Χαλάρωσε, στο μυαλό πάνω κάτω ίδια ηλικία έχετε. Ζήσε πέρνα καλά και προβληματίσου σε καμιά 10ετία και βάλε χαχααχ σορρυ φιλε , τι εννοεις ομως οτι τα ιδια εχουμε?
redykt Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Just now, idomeneas7 said: Τα μισά της ζωής είναι τα 25? 😮 χαχα και γω εκει σκαλωσα ιδια ηλικια ειστε παιδι μου chillare
ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, idomeneas7 είπε Τα μισά της ζωής είναι τα 25? 😮 δεν το λεω με αυτην την εννοια το λεω με την εννοια οτι ενταξει το 18 με το 25 εχει και μια διαφορα , δουλευω και εχω τελειωσει απο τα παντα και εκεινη θα παω σε σχολη ...
Backpacker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε φίλε μου έχετε μια χαρά διαφορα ηλικίας. Δλδ αν δούλευε και αυτή ενώ σπούδαζε ή αντί να σπουδάζει θα είχε κάποια διαφορά? Η διαφορά που έχετε είναι πραγματικά τίποτα. Απλά φιλική συμβουλή μεγαλύτερου. Μην παίρνεις τέτοιες σχέσεις πολυ σοβαρά. Είστε και οι δύο σε ηλικία που και συ πολύ και αυτή αρκετά περισσότερο θα θέλετε να ζήσετε διάφορα πράγματα της ζωής σας. Αλλιώς θα σας βγουν πολλά απωθημένα αργότερα. Το έχω δει σε άπειρες περιπτώσεις οταν ημουν φοιτητής που έβλεπε άτομα (αγορια και κοριτσια) να τρώνε ολη την φοιτητικη τους ζωη με μια σχέση. Μετά τα 25 οταν αναπόφευκτα χωρίσανε κάνανε όργια! Και πάλι καλά αν προλάβεις στα 25. Άλλοι τα βγάζουν μετά τα 30 και το θέαμα ειναι γελοίο. Το απωθημένο θα βγει αυτό ειναι το μονο σίγουρο...και οσο πιο αργα τοσο χειρότερα! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από Backpacker 1
ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, redykt είπε χαχα και γω εκει σκαλωσα ιδια ηλικια ειστε παιδι μου chillare ναι εννοειτε απλα το λεω με την εννοια οτι παρολο που εποικινωουμε καλα εκεινη ξεκιναει εξοδους πιοματακ κτλπ οταν εγω εστω και λιγο εχω ηρεμισει και φοβαμαι μην αρθουν απροσμενες ή τρομακτικες ζηλειες ...σορρυ για τα ορθογραφικα ειμαι λιγο δυσλεκτικος Μόλις τώρα, Backpacker είπε Ρε φίλε μου έχετε μια χαρά διαφορα ηλικίας. Δλδ αν δούλευε και αυτή ενώ σπούδαζε ή αντί να σπουδάζει θα είχε κάποια διαφορά? Η διαφορά που έχετε είναι πραγματικά τίποτα. σιγουρα φιλε πιστευω οτι εχεις δικιο απλα εχω καποιους ενδιασμους γιατι τα εχω ζησει εως ενα βαθμο και εξοδους πιοματα της ηλικιας που μπορει να ξεκινησει ενω εγω εχω ηρεμισει λιγο και φοβαμαι τα απροσμενα συμβαντα της ηλικιας γιαυτο το λεω
l337 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 είπε Παιδια καλησπερα ηθελα να κανω μια αρωτηση και να ακουσω τις αποψεις σας για αυτο το θεμα , ειμαι με μια κοπελα 18 χρονων και εγω ειμαι 25 με πολυ καλη αποψη των γονεων της για εμενα και ειδικα του αδερφου της οπου το παιδι ειναι 20 χρονων , δεν ξερω πως φαινεται παραεξω αλλα δεν με νοιαζει και ουτε και εκεινη σαφως απλα εχω ενδιασμους με την εννοια οτι ειναι στην ανατολη της ζωης της και εγω στα μισα, υπαρχει ερωτας τρελος σαφως η διαφορα ειναι οτι εκεινη ζει το τωρα που ειναι φυσιολογικο και δεν εγω σκεφτομαι και λιγο ποιο μετα λογο ηλικιας φανταζομαι ή μηπως δεν θα επρεπε να το κανω? και γενικα ποια ειναι η αποψη.... Έχετε διαφορετικές ταχύτητες και 99% δυστυχώς γνωρίζεις κι εσύ πως θα καταλήξει. Δεν είναι τα 7 χρόνια αλλά το ότι αυτή είναι 18 και εσύ 25. 2
evabb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 είπε ναι εννοειτε απλα το λεω με την εννοια οτι παρολο που εποικινωουμε καλα εκεινη ξεκιναει εξοδους πιοματακ κτλπ οταν εγω εστω και λιγο εχω ηρεμισει και φοβαμαι μην αρθουν απροσμενες ή τρομακτικες ζηλειες ...σορρυ για τα ορθογραφικα ειμαι λιγο δυσλεκτικος σιγουρα φιλε πιστευω οτι εχεις δικιο απλα εχω καποιους ενδιασμους γιατι τα εχω ζησει εως ενα βαθμο και εξοδους πιοματα της ηλικιας που μπορει να ξεκινησει ενω εγω εχω ηρεμισει λιγο και φοβαμαι τα απροσμενα συμβαντα της ηλικιας γιαυτο το λεω Ο,τι ειναι να γινει θα γινει. Με το να της πεις να μην κανει πραγματα που θελει το μονο που θα καταφερεις ειναι να την αποθησεις. Το οτι βγαινει δεν σημαινει αναγκαστικα οτι θα στα φορεσει κιολας. Απολαυσε την σχεση σου και μην σπας το κεφαλι σου. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2018 από evabb
vagos789 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Τις σχεσεις τις απολαμβανουμε οσο κρατανε. Οταν ληγουν (για 100 λογους) δεν τις απολαμβανουμε 😛 Αυτα,δεν υπαρχει κατι αλλο. 2
gregdel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 είπε Παιδια καλησπερα ηθελα να κανω μια αρωτηση και να ακουσω τις αποψεις σας για αυτο το θεμα , ειμαι με μια κοπελα 18 χρονων και εγω ειμαι 25 με πολυ καλη αποψη των γονεων της για εμενα και ειδικα του αδερφου της οπου το παιδι ειναι 20 χρονων , δεν ξερω πως φαινεται παραεξω αλλα δεν με νοιαζει και ουτε και εκεινη σαφως απλα εχω ενδιασμους με την εννοια οτι ειναι στην ανατολη της ζωης της και εγω στα μισα, υπαρχει ερωτας τρελος σαφως η διαφορα ειναι οτι εκεινη ζει το τωρα που ειναι φυσιολογικο και δεν εγω σκεφτομαι και λιγο ποιο μετα λογο ηλικιας φανταζομαι ή μηπως δεν θα επρεπε να το κανω? και γενικα ποια ειναι η αποψη.... Και εγώ όταν ήμουν 24 είχα γνωρίσει μια κοπέλα 17 χρονών... όπως τα λες και εσύ... με καλή άποψη κλπ κλπ... Πριν μερικούς μήνες κλείσαμε 22 υπέροχα χρόνια γάμου 3
tornado Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ΤΡΜΙΝΑΕΤΟΡ92 είπε Παιδια καλησπερα ηθελα να κανω μια αρωτηση και να ακουσω τις αποψεις σας για αυτο το θεμα , ειμαι με μια κοπελα 18 χρονων και εγω ειμαι 25 με πολυ καλη αποψη των γονεων της για εμενα και ειδικα του αδερφου της οπου το παιδι ειναι 20 χρονων , δεν ξερω πως φαινεται παραεξω αλλα δεν με νοιαζει και ουτε και εκεινη σαφως απλα εχω ενδιασμους με την εννοια οτι ειναι στην ανατολη της ζωης της και εγω στα μισα, υπαρχει ερωτας τρελος σαφως η διαφορα ειναι οτι εκεινη ζει το τωρα που ειναι φυσιολογικο και δεν εγω σκεφτομαι και λιγο ποιο μετα λογο ηλικιας φανταζομαι ή μηπως δεν θα επρεπε να το κανω? και γενικα ποια ειναι η αποψη.... ρωτας αν θα χωρισεις? η απαντηση ειναι ναι, οπως και για την επομενη και την μεθεπομενη. Προβληματισου με ποια απο ολες, θα αποκομισεις εμπειριες που θα τις θυμασαι για το υπολοιπο της ζωης σου. Αν ο προβληματισμος σου παραμενει στα ερωτηματα που βαζεις, τοτε ειναι σαν να απαντας μονος σου οτι ετοιμαζεσαι για την επομενη ηδη.
Bigi444444 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Backpacker είπε Ρε φίλε μου έχετε μια χαρά διαφορα ηλικίας. Δλδ αν δούλευε και αυτή ενώ σπούδαζε ή αντί να σπουδάζει θα είχε κάποια διαφορά? Η διαφορά που έχετε είναι πραγματικά τίποτα. Απλά φιλική συμβουλή μεγαλύτερου. Μην παίρνεις τέτοιες σχέσεις πολυ σοβαρά. Είστε και οι δύο σε ηλικία που και συ πολύ και αυτή αρκετά περισσότερο θα θέλετε να ζήσετε διάφορα πράγματα της ζωής σας. Αλλιώς θα σας βγουν πολλά απωθημένα αργότερα. Το έχω δει σε άπειρες περιπτώσεις οταν ημουν φοιτητής που έβλεπε άτομα (αγορια και κοριτσια) να τρώνε ολη την φοιτητικη τους ζωη με μια σχέση. Μετά τα 25 οταν αναπόφευκτα χωρίσανε κάνανε όργια! Και πάλι καλά αν προλάβεις στα 25. Άλλοι τα βγάζουν μετά τα 30 και το θέαμα ειναι γελοίο. Το απωθημένο θα βγει αυτό ειναι το μονο σίγουρο...και οσο πιο αργα τοσο χειρότερα! Έτσι όπως το λες μου θυμίζεις κλασική συμβουλή ελληνίδας μάνας από το χωριό προς την κόρη της που πέρασε σπουδάστρια σε άλλη πόλη. Ίσιωσε ότι στραβό παλούκι υπάρχει μέχρι τα 30 σου, πάρε εμπειρίες να μην είσαι του κουτιού και στα 30 σου σοβαρεύεσαι και ανοίγεις σπίτι. Μέχρι τα 30 ό,τι σχέση και να κάνεις έχει ημερομηνία λήξης, είσαι μικρή. Η διαφορά ηλικίας στη φάση που είναι το κορίτσι κατά τη γνώμη μου είναι αισθητή. Το πόσο σοβαρή είναι εξαρτάται από τον καθένα και το πόσο μπορεί να επηρεάσει το μέλλον της σχέσης.Και είναι αισθητή όχι επειδή είναι 7ετής, απλά επειδή ο ένας βρίσκεται στη φάση που για πρώτη φορά στη ζωή του λογικά καλείται να φύγει από το σπίτι και να δει τι είναι ο έξω κόσμος, ο άλλος μπορεί να τον έχει ήδη σιχαθεί. Εδώ έρχεται αυτό που λέει ο backpacker ότι (λογικά πάντα, επειδή όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι) η κοπέλα θα θέλει να γευθεί διάφορα στη ζωή της, όπως το εννοεί ο καθένας τελοσπάντων. Ε και από αυτή την άποψη μπορεί να μην υπάρχει σημείο επαφής ιδιαίτερο εάν εσύ το έχεις ξεπεράσει αυτό το στάδιο. Εγώ θα έλεγα, όπως σε κάθε περίπτωση, μην βάζεις σενάρια από τώρα στο μυαλό σου. Ζήσε τη σχέση σου, ζήσε τον έρωτά σου μαζί της, αφού νιώθεις να είσαι ερωτευμένος, και μην σε απασχολεί εναγωνίως σε αυτή την ηλικία πώς θα καταλήξει η σχέση. Μόνο κακό μπορεί να της κάνει η πίεση από τώρα. Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν με την πάροδο του χρόνου. 1
Silenzio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 βασικά θέμα χαρακτήρα είναι και όχι τόσο ηλικίας, και εγώ κάποτε όταν ήμουν 26 τα φτιαξα με 18χρονη χαζογκομενα, που πάντα τις κορόιδευα και με απωθούσαν αλλά τη πάτησα άσχημα. Εγώ πήγα να περάσω απλά καλά και τη πάτησα χωρίς να το καταλάβω. Αυτό που είπε πάνω η evab ισχύει, από ένα σημείο και μετά της απαγόρευσα να βγαίνει βράδια και να δουλεύει βράδυ στο μπαρ που ήταν (και τσακωμούς για το πόσο προκλητικά ντυνόταν) και όλο τσακωνόμασταν, προφανώς δεν αρέσει σε καμία να της λένε τι θα κάνει, αλλά η κυρία είχε πάει με όλο το νησί. Αυτό που με τρομάζει είναι ότι ενώ έχω ισχυρή προσωπικότητα δε μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου και ένοιωθα συναισθήματα πρωτόγνωρα σε σημείο να μη μπορώ να κοιμηθώ ούτε λεπτό τη νύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα