Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε την κοπέλα ήσυχη ρε πορνογερε επειδή δεν μπορείς να ρήξεις καμια στην ηλικία σου την πέφτεις στα μικρά και ευάλωτα κοριτσάκια!!!??

Αχ ευλαμπία γιατί με αφίσες με εκείνον τον μαλακα που έχει το μπαρ που βγαίναμε μαζιιιιιιιιιι (πλακα κανετε δεν υπαρχει emoticon που να κλέει???)

Δημοσ.

εμένα μου τρίβονται 15χρονα αλλα κρατάω αντίσταση γιατι είμαι παλαιόν πατρόν αρχών άνθρωπος.

δεν θα μου άρεσε η κόρη μου να ειναι με κάποιον 7-8 χρόνια μεγαλύτερο , βέβαια παίζει ρόλο και η ηλικία γιατι άλλο να είσαι 22 και αυτή 15-16 και άλλο να εισαι 30 και αυτή 22.

πάντως εδω που τα λέμε δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να κολλήσουν τόσο μεγάλες διαφορές γιατι ειναι καταστάσεις που ο ένας ακουει Τάμη και η άλλη ακούει 50chent

αυτό που θελω να πω ειναι πως δεν υπάρχει κολλημα λογο διαφοράς ηλικίας που είναι και διαφορά μιαλού και εγκεφάλου.

Δημοσ.

εμένα μου τρίβονται 15χρονα αλλα κρατάω αντίσταση γιατι είμαι παλαιόν πατρόν αρχών άνθρωπος.

δεν θα μου άρεσε η κόρη μου να ειναι με κάποιον 7-8 χρόνια μεγαλύτερο , βέβαια παίζει ρόλο και η ηλικία γιατι άλλο να είσαι 22 και αυτή 15-16 και άλλο να εισαι 30 και αυτή 22.

πάντως εδω που τα λέμε δεν ξέρω κατα πόσο μπορεί να κολλήσουν τόσο μεγάλες διαφορές γιατι ειναι καταστάσεις που ο ένας ακουει Τάμη και η άλλη ακούει 50chent

αυτό που θελω να πω ειναι πως δεν υπάρχει κολλημα λογο διαφοράς ηλικίας που είναι και διαφορά μιαλού και εγκεφάλου.

τι ειπες ρε ανθρωπε πρωινιατικα... :mrgreen:

τα εχεις κανει ολα σοβαρα σκατα μεσα στο κεφαλι σου και πας να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα νυχτιατικα. το ερωτημα ειναι τι φταιμε εμεις που σε διαβαζουμε και κυριως γτ μας τρως το αξυγονο;

ενδιαφερον ατακα...

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα του insomnia . ειμαι 31 στα 32 και η κοπελα μου 22 στα 23 . εχουμε τρομερη χημεια ομως εγω κολλαω στην διαοφρα απο την αποψη τι θα λεει το περιβαλλον μας συγγενικο και φιλικο...πιστευετε πως πρεπει να μην δωσω σημασια?δεν θελω να την χασω απο την αλλη φοβαμαι

εγώ λέω να την παρατήσεις και να τα φτιάξεις με μια σαραντάρα.

Δημοσ.

Προς τον τόπικ στάρτερ:

Αν, όπως είπε κι ο Ινσόμνιακ, εσύ δεν τη βαριέσαι, μην σε προβληματίζει τίποτα. Σιγά τη διαφορά. Πρακτικά προβλήματα μπορεί να έχεις, όπως πχ ότι η παρέα της θα είναι κ...μένα 22χρονα που θα κάνουν αυτά που έκανες εσύ πριν 10(!!) χρόνια.

Τώρα για τον άλλο φίλο, αν δε βλέπει κάποιο θέμα δεοντολογίας με το να πηδάει τη μαθήτριά του, ΟΚ. Κάποιος λόγος υπάρχει όμως που δε θεωρείται δέον ο καθηγητής να πηδάει τη μαθήτρια, ο γιατρός την ασθενή, ο αστυνομικός τη συλληφθείσα και ο διευθυντής την υφισταμένη. Ποιός άραγε; Και όχι, δεν είναι ο κομφορμισμός...

Δημοσ.

Ρε σεις παμε καλα εδω μεσα; Καθηγητης (και καλα μορφωμενος ανθρωπος) πηδαει 17χρονες μαθητριες του και δεν τον εχουν μπαγλαρωσει; Αν ηταν συναινετικό και την μαθητρια μαζι! Τί το εχετε περασει το σχολειο, πορνειο και μερος για οργια; Και δεν ειμαι κομφορμιστης, απλα ειμαι χρηστης της λογικης.

Τωρα στον topic starter: Εαν αγαπιεστε και νιωθετε καλα εσεις με την διαφορα ηλικίας τοτε μην σε νοιαζει τιποτα, απλα να ξερεις οτι 22 χρονων φοιτήτρια θα ψαξει να δει πως να περασει καλα και οχι με ποιον θελει να παντρευτει, να κανει παιδια κτλ. Εαν το εχετε συζητησει και εισαι σιγουρος (οσο σιγουρος τουλάχτιστον μπορει να ειναι καποιος) οτι δεν παει καθε μερα με συμφοιτητές της και μη, τοτε ειστε μια χαρα να συνεχισετε την σχεση σας, απλα να ξερεις οτι κατα 99.999999% το κερατο δεν το γλυτώνεις.

Δημοσ.

Πέρα από την πλακα εγώ δεν συμφωνώ με τέτοιες διαφορες στις ηλικίες για πόλους λόγους.

Καταρχήν δεν δίνω τόσο αξια στην ικανότητα του ανθρώπου (ανεξαρτητου ηλικίας) να ξέρει τι ακριβώς θέλει και να ορίσει τον ερωτα την αγάπη τις ανάγκες του και την πραγματική του θέση σε όλα αυτά...

Δεν πιστεύω λοιπόν ότι υπάρχει μαγια και το ιδανικό ταίρι με την έννοια ότι είναι κάπου εκεί έξω ένα έτερον ήμισυ που ταιριάζει μονο σε εμάς και κάποτε θα το γνωρίσουμε αλλιώς θα πεθάνουμε μονοι...

Ζούμε σε ένα ντετερμινιστικό σύμπαν κάθε γεγονός,πράξη,αίσθημα,αποτέλεσμα κτλ είναι μια αντίδραση από την συνιστώσα προηγούμενον πράξεων μέσα στην σούπα που λέγεται κόσμος ( butterfly effect -που είναι λίγο παρατραβηγμένο αλλα ισχύει η θεωρία από πίσω-)

Γιαυτο λοιπόν μπορούμε να ερωτευτούμε ακαριαία και σε πολύ τελικό και σοβαρό στάδιο τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

Δεν πα να είναι 200 χρονια μεγαλύτερος από εμάς δεν πα να ανήκει σε άλλο ζωικό βασίλειο δεν πα να είναι κουτσός μουγκός κτλ... ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΞΟΥΝ οι προϋποθέσεις που κάνουν έναν άνθρωπο να αγαπήσει πραγματικά και να ερωτευτεί έναν άλλο τότε αυτό θα γίνει και δεν είναι θέμα ούτε χημείας ούτε αστρολογίας ούτε τίποτα.

Οποτε ναι ο άνθρωπος ερωτεύεται οποτε νάνε οποιον νάνε (αν το φέρουν έτσι οι συγκυρίες) αλλα δεν ερωτεύεται η αγαπά συνεχεια... αυτό θα το κάνει μια φορα στην ζωή του και μονο (ίσως και 2 αλλα απλά το έχω ακουστά και προσωπικά δεν το παραδέχομαι) δηλαδή μπορεί να γίνει με οποιον νάναι οποτε νάνε αλλα άπαξ και συμβεί δεν αλλάζει.

Με μια Χ τροπή του κόσμου (τον συγκυριών δηλαδή κλιματολογικών πολιτικών οικογενεικών επαγγελματικών κτλ κτλ κτλ τόσο των δικό σου όσο και του εκάστοτε αλλου) θα μπορούσες να είχες ερωτευτεί και να σε είχε ερωτευτεί η βασίλισσα ελισάβετ ενώ αν μπορούσε να γίνει ένα reset και να ξαναγεννηθείς (γυρίζοντας πίσω ο χρόνος) θα μπορούσατε να καταλήξετε θανάσιμοι εχθροί και να ερωτευτείς τον πάτροκλο τον σοφέρ της και να σε ερωτευτεί χωρίς ανταπόκριση η κατερίνα από το περίπτερο που πριν το "reset" ήταν παντρεμένη και πανευτυχής με τον νίκο τον λογιστή και είχαν μια πολύ καλή και αγαπημένη οικογένεια με παιδιά ενώ τώρα είναι μονη της εδώ και χρονια μετά από έναν χωρισμό που είχε με έναν μηχανόβιο που δεν την αγάπησε πραγματικά έχοντας πει μονο ένα "γεια" με τον νίκο ο οποιος δεν την πλησίασε παραπάνω γιατί είδε να την φωνάζει ο μηχανόβιος να τελειώνει και να ανεβεί στην μηχανή να φύγουνε...

γιατι σκέφτηκε "τι να φτουρήσει αυτός ένας αδυνατούλης φτωχός φοιτητής λογιστικής με τόσο λίγο ελεύθερο χρόνο και τόσες υποχρεώσεις μπροστά στον γυμνασμένο born το be wild μηχανόβιο.." που να ήξερε όμως πως αν είχε συναντηθεί μαζί της μια βδομάδα πριν στο ίδιο πάλι καφέ θα είχαν καταλήξει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι μιας και δεν θα υπήρχε ο μηχανόβιος για να χαλάσει το σκηνικό γιατί δεν θα είχε προλάβει να βγει εκείνη την μπαρότσαρκα με την φίλη της (μιας και ήταν μπακούρια)όπου γνώρισε τον μηχανόβιο

Δηλαδή από τις πράξεις μας εξαρτάται (σε συνδυασμό με τις πράξεις των άλλων ασχέτων ή μη και τις υπόλοιπες καταστάσεις γύρο από αυτούς) το ποιον θα ερωτευτούμε και γενικά το πως θα πάει η ζωή μας.

Έχοντας πει όλα αυτά βρίσκω μεγάλο κακό να προκαλέσεις την αγάπη του κοριτσιού αυτού γιατί όσο ώριμη και αν είναι αυτή (που χωρίς παρεξήγηση για να τα έμπλεξε με έναν 30ρη που έχει ανασφάλειες και τις βγάζει σε forum δεν νομίζω να είναι τόσο ώριμη) και όσο ανώριμος να είσαι εσύ είσαστε αταίριαστα ζευγάρια (που όπως είπα όμως μια χαρά μπορεί να αγαπηθείτε μέχρι θανάτου αν έχουν τρέξει οι συγκυρίες που χρειάζεται)

Η οικογένεια σας θα έχει θεμελιακά προβλήματα όσο καλά και ΑΝ την στήσετε (ένα βασικό είναι ότι κατα πασα πιθανοτητα θα πεθάνεις πολύ πιο νωρίς από αυτήν θα υπάρχει πρόβλημα ανατροφής των παιδιων και προβλήματα εξουσίας μέσα στο σπίτι για διάφορος λόγους που θα είναι προϊόντα της διαφοράς σας κ.π.α)

Και επίσης συνεχίζεις τον φαύλο κύκλο που καταστρέφει τα νιάτα της ελλάδας που χάνουν κάθε αξια και στόχος είναι το sex για το sex και πως θα προβληθούμε για να είμαστε επιθυμητοί ερωτικοί σύντροφοι...

Όπου οι άντρες όταν είναι νεαροί πληγώνονται γιατί θεωρούνται ανίκανοι και ανώριμοι και γενικός αδύναμοι και όταν μεγαλώσουν πληγώνουν και/ή εκμεταλλεύονται κοριτσάκια για να βγάλουν το απωθημένο τους.

και κοριτσάκια που νομίζουν ότι ωρίμασαν επειδή έβγαλαν στηθάκι και λεκανίτσα και πως έχουν υπεραξία επειδή οι δήθεν ώριμοι άντρες τις επιθυμούν και που στο τέλος νιώθουν μοναξιά και εγκατάλειψη επειδή πολλοί τις θέλουν λίγοι όμως τις αγαπούν και μεγαλώνοντας φεύγει η μπογιά τους και αιστάνονται ακόμη πιο μονες επειδή οι συνομήλικοι/συντροφοι τους την πέφτουν σε μικρούλες.

Εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε αυτόν τον φαύλο κύκλο τόσο για δεοντολογικούς λόγους όσο και για να συνεισφέρω στο καλο της χώρας. τώρα βεβαια αυτό είναι σαν τα σκουπίδια.. που τα πετάω δεν τα πετάω εγώ στον κάδο όλοι οι άλλοι τα ρίχνουν όπου θέλουν ακόμη και στην ακρόπολη... αλλα ok αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμενα για να κάνω τα ίδια.

Δημοσ.

Καλά μας τα είπες θεωρητικά ρε μάστορα, δεν μας είπες όμως πρακτικά τι θεωρείς εσύ σαν σωστή διαφορά ηλικίας σε κάθε περίοδο της ζωής μας????

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μας τα είπες θεωρητικά ρε μάστορα, δεν μας είπες όμως πρακτικά τι θεωρείς εσύ σαν σωστή διαφορά ηλικίας σε κάθε περίοδο της ζωής μας????

οτι δειχνει καλυτερα...

Δημοσ.

Συνεχίζετε να προβάλλετε τις προσωπικές σας συναισθηματικές αναπηρίες ως το σύνηθες και τον συντηρητισμό ως κάτι θέσφατο.

Επίσης, εντελώς εγκυκλοπαιδικά, ο ντετερμινισμός και η αιτιότητα δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.

Συνεχίζετε να προβάλλετε τις προσωπικές σας συναισθηματικές αναπηρίες ως το σύνηθες και τον συντηρητισμό ως κάτι θέσφατο.

Επίσης, εντελώς εγκυκλοπαιδικά, ο ντετερμινισμός και η αιτιότητα δεν είναι το ίδιο πράγμα.

explain it like i am 5 please

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...