Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pournara το κολλημα ειναι κόλλημα τέλος. Πάω στοίχημα πως οσοι μιλανε και ειναι κατα της νομιμοποίησης της αυτοάμυνας στο σπίτι ουτε όπλο έχουν πιασει ουτε οικογενια έχουν. Ο Luci εχει γάτες αλλα αυτές δεν πιάνονται.

• Απαντ. 809
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Pournara το κολλημα ειναι κόλλημα τέλος. Πάω στοίχημα πως οσοι μιλανε και ειναι κατα της νομιμοποίησης της αυτοάμυνας στο σπίτι ουτε όπλο έχουν πιασει ουτε οικογενια έχουν. Ο Luci εχει γάτες αλλα αυτές δεν πιάνονται.

Εγω παλι παω στοιχημα οτι οσοι ειναι υπερ ηταν Ι4-5 στον στρατο και ορφανοι.

Καποιο αλλο αβασιμο στατιστικο εχουμε?

Δημοσ.

που οδευει η Ελλαδα.

3cm/ χρόνο προς την Αφρική.

Πρέπει να σταματήσω να διαβάζω αυτο το θέμα και μάλιστα ανάποδα, θα βγει ο σατανάς.

Εγω παλι παω στοιχημα οτι οσοι ειναι υπερ ηταν Ι4-5 στον στρατο και ορφανοι.

Καποιο αλλο αβασιμο στατιστικο εχουμε?

Το 83% των ιδιοκτητών δίκανου, το φαντασιώνονται ανάμεσα στα πόδια τους.

Οκ σταματάω.-

Δημοσ.

Ρε γαμώτο. Έλα πες μου. Έχω ένα κυνηγετικό από 'δω μέχρι εκεί κάτω και μου επιτρέπετα να το χρησιμοποιήσω σε νόμιμη άμυνα. Και έρχεται που λες ο λούσιφερ στο σπίτι μου κι εκεί που τα λέμε και πίνουμε μπυρόνια, την ακούμε στερεοφωνικά και αρχίζουμε και πλακωνόμαστε για το αν η Πετρούλα είναι καλό γκομενάκι. Και που λες, ανάβουν τα αίματα, τα παίρνουμε κρανίο και βγάζω εγώ το κυνηγετικό. Πώς διάολο αποδεικνύεται μετά ότι ήταν νόμιμη άμυνα αν ισχυριστώ ότι μου επιτέθηκε; Από τι; Και αν όντως μου επιτέθηκε πώς ξέρουμε ότι απειλήθηκε η ζωή μου ή μου άστραψε μια χαστούκα γιατί είχε τραύματα από τη μαμά του που τον έδερνε μικρός; Έλα πες μου.

Δημοσ.

Ναι αλλά έχω όπλο. Τσααακ.

Δημοσ.

Θέλω να πυροβολήσω τον υπολογιστή μου.

Κι εγω θελω να πυροβολήσω τον υπολογιστή σου. Εχω και καραμπινα, πεσμου που μένεις και πεταγομαι με 8 φυσίγγια και 1 στην θαλάμη. Τι μάρκα ειναι γιατι τα πιο ευκίνητα ειναι τα Vaio! Αν εχεις και κανενα κατοικίδιο που θελει ξεπαστρεμα μου λες.

Δημοσ.

Οσο μεγαλο και να ειναι το διαμετρημα, δεν θα γεμισει το κενο σου μωρο μου.

Δημοσ.

Αν εχεις και κανενα κατοικίδιο που θελει ξεπαστρεμα μου λες.

Σε αυτή τη φάση οποιαδήποτε πιθανότητα για πολιτισμένο διάλογο έχει εξαντληθεί ανεπιστρεπτι.

photo-2-1.jpg

Δημοσ.

Θες να πιστέψουμε ότι πέρασες ψυχιατρικό έλεγχο με επιτυχία ?

Δημοσ.

Ρε γαμώτο. Έλα πες μου. Έχω ένα κυνηγετικό από 'δω μέχρι εκεί κάτω και μου επιτρέπετα να το χρησιμοποιήσω σε νόμιμη άμυνα. Και έρχεται που λες ο λούσιφερ στο σπίτι μου κι εκεί που τα λέμε και πίνουμε μπυρόνια, την ακούμε στερεοφωνικά και αρχίζουμε και πλακωνόμαστε για το αν η Πετρούλα είναι καλό γκομενάκι. Και που λες, ανάβουν τα αίματα, τα παίρνουμε κρανίο και βγάζω εγώ το κυνηγετικό. Πώς διάολο αποδεικνύεται μετά ότι ήταν νόμιμη άμυνα αν ισχυριστώ ότι μου επιτέθηκε; Από τι; Και αν όντως μου επιτέθηκε πώς ξέρουμε ότι απειλήθηκε η ζωή μου ή μου άστραψε μια χαστούκα γιατί είχε τραύματα από τη μαμά του που τον έδερνε μικρός; Έλα πες μου.

Επειδή δεν, δεν το δεντρο δεν...

Διαβασε τι κάνουν οι ανοητοι στην Αμερικα.

United States

A non-criminal homicide, usually committed in self-defense or in defense of another, may be called in some cases in the United States. A homicide may be considered justified if it is done to prevent a very serious crime, such as rape, armed robbery, manslaughter or murder. The assailant's intent to commit a serious crime must be clear at the time. A homicide performed out of vengeance, or retribution for action in the past, would largely not be considered justifiable.

In cases of self-defense, the defendant should generally obey a duty to retreat if it is possible to do so. In the states of Alabama, Alaska, Arizona, California, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Hawaii, Indiana, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Mississippi, Missouri, Montana,[1] New Jersey, North Carolina, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, Tennessee, Texas, West Virginia, Washington, Wyoming and other Castle Doctrine states, there is no duty to retreat in certain situations (depending on the state, this may apply to one's home, business, or vehicle, or to any public place where a person is lawfully present). Preemptive self-defense, cases in which one kills another on suspicion that the victim might eventually become dangerous, is considered criminal, no matter how likely it is that one was right. Justifiable homicide is a legal gray area, and there is no clear legal standard for a homicide to be considered justifiable. The circumstances under which homicide is justified are usually considered to be that the defendant had no alternative method of self-defense or defense of another than to kill the attacker.

In the US Supreme court ruling of District of Columbia v Heller, the majority held that the constitution protected the right to the possession of firearms for the purpose of self defense "and to use that arm for traditionally lawful purposes, such as self-defense within the home" [2].

Αυτό το castle doctrine πολυ μου αρεσει. My home is my castle που λενε. Trespassers will be shot.. survivors will be shot again.

Οσο για κατοικιδια ουτε για πλακα αλλωστε εχω και γω γατα. Αλλα μου αρεσει που στροφαρει αναποδα ο Luci xexe :).

Δημοσ.

Τις ΗΠΑ μας τις φερνεις σαν παραδειγμα για ποιο λογο?

Ο,τι κανουν ειναι σωστο?

Αφ'ενος υπαρχει ισχυρο κινημα υπερ της οπλοαπαγορευσης και εκει,

και αφ'ετερου μπορω να σου γεμισω σελιδες με ηλιθιες νοοτροπιες, ιδεολογιες και νομους που παιζουν εκει.

Βασικα δεν χρειαζεται καν. Αμα ψαξεις θα βρεις και μονος σου.

Δημοσ.

Επειδή δεν, δεν το δεντρο δεν...

Διαβασε τι κάνουν οι ανοητοι στην Αμερικα.

Αυτό το castle doctrine πολυ μου αρεσει. My home is my castle που λενε. Trespassers will be shot.. survivors will be shot again.

Οσο για κατοικιδια ουτε για πλακα αλλωστε εχω και γω γατα. Αλλα μου αρεσει που στροφαρει αναποδα ο Luci xexe :).

http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2011/jan/10/gun-crime-us-state

Δες κι αυτό για τους ανόητους στην Αμέρικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...