Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τις ΗΠΑ μας τις φερνεις σαν παραδειγμα για ποιο λογο? Ο,τι κανουν ειναι σωστο? Αφ'ενος υπαρχει ισχυρο κινημα υπερ της οπλοαπαγορευσης και εκει, και αφ'ετερου μπορω να σου γεμισω σελιδες με ηλιθιες νοοτροπιες, ιδεολογιες και νομους που παιζουν εκει. Βασικα δεν χρειαζεται καν. Αμα ψαξεις θα βρεις και μονος σου. Κοιτα memento εχω βαρεθει να διαβαζω απο κατι τυπακια σαν τον tritona ποσο ζωα ειναι οι νεοελληνες και απο την Yin πως ο Διαφωτισμός δεν περασε απο την Ελλαδα και γενικοτερα οτι γλυκαναλατη αμπελοφιλοσοφια κατεβαινει στο μυαλό του καθενός. Οριστε λοιπον ενα παράδειγμα Αμερικανικού νόμου το οποίο δουλευει χρόνια τωρα. Αλλα όχι και αυτο ειναι απορριπτεο γιατι αυτός που Διαφωτιστηκε και δεν ειναι Νεοέλληνας ξερει καλυτερα. Σημερα το βραδυ θα γινουν ποσες διαρρήξεις? 50? 100? Ξερεις ποια ειναι η αποψη της Yin γι αυτό? Να κάνουμε οτι μπορουμε να εδυναμωσουμε τους θεσμους και την στηριξη που προσφερει το κράτος στους πολίτες μέσω της αστυνομίας. Δηλαδη αν κλεισω τα ματια φανταζομαι ανετα τον Χρυσοχοΐδη να βγάζει προεκλογικό λόγο. Απο ιδεές μια χαρα με το κιλο και η γνωμη ευκολη. Κατι που να δουλευει αμεσα θα ακουσουμε? Αν αυριο το πρωι έχουμε αλλο ενα περιστατικο σαν αυτο που συζητάμε αλλα αυτή την φορά το θυμα ειναι ο φοιτητης και οχι ο αλβανος δεν θα ακουστει καν ουτε και θα συζητηθει, γιατι πλεον αυτο ειναι το συνηθισμενο. Ο ληστης να την βγαζει καθαρη και ο ανυμπορος να πεθαινει.
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Οριστε λοιπον ενα παράδειγμα Αμερικανικού νόμου το οποίο δουλευει χρόνια τωρα. Όχι. Όχι, όχι, όχι.
Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Κι εγω θελω να πυροβολήσω τον υπολογιστή σου. Εχω και καραμπινα, πεσμου που μένεις και πεταγομαι με 8 φυσίγγια και 1 στην θαλάμη. Τι μάρκα ειναι γιατι τα πιο ευκίνητα ειναι τα Vaio! Αν εχεις και κανενα κατοικίδιο που θελει ξεπαστρεμα μου λες. να φερεις αντιεροπορικη μπαταρια,γιατι εχω catcopter ;
Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 http://www.guardian.co.uk/news/datablog/2011/jan/10/gun-crime-us-state Δες κι αυτό για τους ανόητους στην Αμέρικα. Αναλογικα με τον πληθυσμο της Ελλαδας ξερεις ποσους νεκρους θα ειχαμε απο πυροβολα οπλα? Ε? 151!! και μου φερνεις αυτο ως παραδειγμα? Ξέρεις πόσες ανθωποκτονιες με κινητρο την ληστεια ειχαμε περυσι? 187!! Αντε στον τρελογιατρο απο Δευτερα λοιπον για το χαρτι και βουρ στο κοντινότερο οπλοπωλειο για καραμπινα. Επειδη εισαι κοριτσακι να παρεις αυτοματη και οχι επαναληπτικη.
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αναλογικα με τον πληθυσμο της Ελλαδας ξερεις ποσους νεκρους θα ειχαμε απο πυροβολα οπλα? Ε? 151!! και μου φερνεις αυτο ως παραδειγμα? Ξέρεις πόσες ανθωποκτονιες με κινητρο την ληστεια ειχαμε περυσι? 187!! Δηλαδή. Έχουμε 187 ανθρωποκτονίες χωρίς νόμιμα όπλα. Αλλά αν είχαμε όπλα θα πέφτανε στις 151. Λες αυτό; Αυτό λες; Και θες όπλο;
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Λες αυτό; Αυτό λες; Και θες όπλο; Και έχει. Και να πάρω κι εγώ, αλλά αυτόματο επειδή είμαι κοριτσάκι.
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Όχι δε λέει αυτό, λέει πως θα χαμε πάλι 187 ανθρωποκτονίες, αλλά απο την ανάποδη πλευρά. Και αν το συνδυάσουμε και με τα προηγούμενα μηνύματα, οι μη κλέφτες, θα πρέπει να τραβούν την καραμπίνα πρώτοι στις μονομαχίες. Dark πες ότι δεν κάνω λάθος, δε θα αντέξω το βάρος της απογοήτευσης.
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Για οποιον θελει να δει και την αντιθετη οψη για τα οπλα στις ΗΠΑ. Bowling for Columbine Ισως να υπαρχουν και καλυτερα ντοκυμαντερ αλλα δεν εχω δει καποιο αλλο.
pournaras Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ρε γαμώτο. Έλα πες μου. Έχω ένα κυνηγετικό από 'δω μέχρι εκεί κάτω και μου επιτρέπετα να το χρησιμοποιήσω σε νόμιμη άμυνα. Και έρχεται που λες ο λούσιφερ στο σπίτι μου κι εκεί που τα λέμε και πίνουμε μπυρόνια, την ακούμε στερεοφωνικά και αρχίζουμε και πλακωνόμαστε για το αν η Πετρούλα είναι καλό γκομενάκι. Και που λες, ανάβουν τα αίματα, τα παίρνουμε κρανίο και βγάζω εγώ το κυνηγετικό. Πώς διάολο αποδεικνύεται μετά ότι ήταν νόμιμη άμυνα αν ισχυριστώ ότι μου επιτέθηκε; Από τι; Και αν όντως μου επιτέθηκε πώς ξέρουμε ότι απειλήθηκε η ζωή μου ή μου άστραψε μια χαστούκα γιατί είχε τραύματα από τη μαμά του που τον έδερνε μικρός; Έλα πες μου. Με το κουζινομαχαιρο θα τη βγαλεις καθαρη; Γιατι συνεχιζετε να φερνετε το θεμα γυρο απο τα πιστολια-καραμπινες-καλασνικωφ κλπ, αφου και με σφεντονα να τον πετυχεις τον αλλον παλι μεσα θα πας.
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Με το κουζινομαχαιρο θα τη βγαλεις καθαρη; Γιατι συνεχιζετε να φερνετε το θεμα γυρο απο τα πιστολια-καραμπινες-καλασνικωφ κλπ, αφου και με σφεντονα να τον πετυχεις τον αλλον παλι μεσα θα πας. Μα δεν διαφωνώ σε αυτό που λες, αλλά πραγματικά θέλεις να συγκρίνουμε το φατάλιτι του κουζινομάχαιρου με το δίκαννο; Και σχετικά με το πού γυροφέρνουμε το θέμα, από εχθές έχω θέσει την άποψή μου για το περιστατικό και όλα τα σχετικά περιστατικά και το πού θα έπρεπε κατ'εμέ να περιορίζεται ο προβληματισμός. Και η αντίδρασση μέσες άκρες ήταν "ουγκ και όπλα όλοι". Εντάξει τώρα.
insomniaK Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εχθές είχαν γίνει 50-100 ληστείες λιγότερες και ήταν 0.5 άνθρωποι ζωντανότεροι από σήμερα, σύμφωνα με τα στατιστικά του παρόντος θέματος. Εσύ ακόμα να πιστείς πως χρειάζεσαι αυτόματο; Κοπέλα πράμα.
YiN Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Εχθές είχαν γίνει 50-100 ληστείες λιγότερες και ήταν 0.5 άνθρωποι ζωντανότεροι από σήμερα, σύμφωνα με τα στατιστικά του παρόντος θέματος. Εσύ ακόμα να πιστείς πως χρειάζεσαι αυτόματο; Κοπέλα πράμα. Ξες τι, όχι αρχίζω και αλλάζω γνώμη. Τίποτε, προμήθειες, φαϊ, τσιγάρα, ποτά κτλ. Δύο βδομάδες μέσα στο σπίτι κλειδαμπαρωμένοι. Σαν τους δεινόσαυρους θα θυμόμαστε τον Έλληνα =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα