Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπολογιζω ποσο καυσιμο εχω στο ντεποζιτο και την ριχνω με ενα σωληνα υδροψυξης και χωνι

την μετραω με μπιμπερο.

κατα προτιμηση την ριχνω πριν παω στο βενζιναδικο,ωστε με τη πιεση της αντλιας να ανακατευτει καλα μεσα.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το εχω δοκιμασει σε 2 αυτοκινητα μου πολυ καιρο τωρα οχι συνεχεια αλλα κυριως οταν προκειται να κανω καποιο ταξιδι σε honda civic κ toyota corolla κ τα 2 με injection .αγορα απο praktiker 3 euro το λιτρο να γραφει 100% ασετον.σε αναλογια 3-4 % σε γεματο ντεποζιτο. το αμαξι τραβαει πολυ περισσοτερο - καθαριζει το συστημα τροφοδοσιας - η διαφορα ειναι φανερη . εγω το εμαθα απο μηχανικο αυτ/ων που τον εμπιστευομαι απολυτα.ανεβαζει τα οκτανια της βενζινης. παιρνεις ενα λαστιχο ποτισματος μισο μετρο στην ακρη βαζεις ενα χωνι κ το αλλο παει στην εισοδο ντεποζιτου.το μυστικο για να δεις αποτελεσμα ειναι,να φουλαρεις το αμαξι με την αναλογια του ασετον [ 3%-4%] κ να βγαλεις το - της μπαταριας για 1.5-2 ωρες, ωστε ο εγκεφαλος να προσαρμοστει στα νεα δεδομενα .παιρνει πιο ευκολα μπροστα η μηχανη κ ειδικα σε ανοικτο δρομο η διαφορα ειναι εμφανης.

Δημοσ.

Αμα ισχυει οτι το κερδος ειναι οντως 30% τοτε αμεσως αμεσως οι εταιριες χανουν 30% της καταναλωσης των οδηγων που σημαινει 30% απο τα κερδη τους.Μονο στην BP αυτο σημαινει (σχεδον) μειων 30δις.Φαντασου αν γινοταν σε ολες τις πετρελαικες.

Αν η Aegean έβγαζε μια βενζίνη με λίγη ασετόνη που σου έδινε +30% θα αγόραζες ακόμα BP ?

Δημοσ.

Αν η Aegean έβγαζε μια βενζίνη με λίγη ασετόνη που σου έδινε +30% θα αγόραζες ακόμα BP ?

Κοιτα οπως στο γαλα ετσι και στην βενζινη υπαρχει ενα μεγαλο και καλοστημενο καρτελ.Δεν μπορει η Aegean να βαλει ασετονη στην βενζινη της αποδιδοντας της ετσι περισσοτερους πελατες μεταβαλλοντας αναλογα την τιμη της πανω η κατω.Αν το καναν ολες οι εταιριες τοτε αλλαζει το πραγμα.Κατι τετοιο ομως ειναι ουτοπικο.

Δημοσ.

Βρείτε μου μία (1) επιστημονική δημοσίευση από πανεπιστήμιο κτλ που να δείχνει οτι η ασετόνη έχει έστω αποτέλεσμα και όχι τις θεωρείες οτι δεν το αφήνουν οι εταιρίες να βγεί προς τα έξω.

Δημοσ.

Βρείτε μου μία (1) επιστημονική δημοσίευση από πανεπιστήμιο κτλ που να δείχνει οτι η ασετόνη έχει έστω αποτέλεσμα και όχι τις θεωρείες οτι δεν το αφήνουν οι εταιρίες να βγεί προς τα έξω.

εψαξα σε μερικες βασεις δεδομενων για επιστημονικα αρθρα πανω στο θεμα. δεν βρηκα ουτε ενα που να ασχολειται με το θεμα. ουτε το google/google scholar βγαζουν επιστημονικες πηγες. μονο σαιτ της σειρας.

Δημοσ.

Περαν των θεωριων συνωμοσιας που βρισκουν τις εταιριες να μην αποκαλυπτουν κατι τετοιο πιστευω οτι θα αργησει να αποκαλυφθει για πολλους λογους,ισως και να μην αποκαλυφθει και καθολου.

Ολοι πχ ξερουμε οτι η ραδιενεργεια των κινητων βλαπτει σε πολλους τομεις τον ανθρωπο,ωστοσο δεν υπαρχει απολυτως καμια επισημη ερευνα που να δειχνει κατι τετοιο.Δεν υπαρχει ουτε ενας επιστημονας που να εχει παραδεχτει επισημως(και οταν λεω επισημα δεν εννοω καποια εκπομπη τηλεορασης,αλλα επιστημονικο πορισμα του ιδιου του επιστημονα) οτι το κινητο βλαπτει.

Το ιδιο ισχυει και με το τσιγαρο.Πολυ προσφατα "παραδεχθηκαν" οι καπνοβιομηχανιες οτι το τσιγαρο βλαπτει(βλεπε ταινια The insider).Λες και τοσα χρονια δεν το ξερανε.Κατα την αποψη μου οι εταιριες ξερουν πολλα που εμεις δεν "επιτρεπεται" να ξερουμε.

Δημοσ.

έχεις 3 χέρια?

Αν ειχες την δυνατοτητα να μετρησεις τα εγκεφαλικα σου κυτταρα πριν και μετα απο ενα τηλεφωνημα δεν θα χρειαζοταν να σκεφτεσαι για επιπλεον χερια.

Δημοσ.

Αν ειχες την δυνατοτητα να μετρησεις τα εγκεφαλικα σου κυτταρα πριν και μετα απο ενα τηλεφωνημα δεν θα χρειαζοταν να σκεφτεσαι για επιπλεον χερια.

οπως επισης και οποιουδηποτε αλλου ειδους κυτταρα αλλα τελος παντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...