Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Π.Χ. υπαρξιακά γυναικων, πτηνων, σκυλιων, κροκοδειλων, δεινοσαυρων κτλ. :devil:

Και λοιπών ζώων ε.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Άμα κλειδώσει και αυτό θα φωνάξω την επίλεκτη ομάδα Troll για να επιβληθεί της καταστάσεως.

Mein Führer...

Δημοσ.

Μπα, ισα-ισα που συμφωνώ πολυ συχνα μαζι του. Αυτο που με ανησυχεί ειναι το οτι εχει αποψη και για θεματα που (φυσιολογικα) δεν θα επρεπε. Π.Χ. υπαρξιακά γυναικων, πτηνων, σκυλιων, κροκοδειλων, δεινοσαυρων κτλ. :devil:

Ε ναι πολλα θεματα εχουν ενδιαφερον αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο.

Να βαλω κατα μερος την συνηθη διακριτικοτητα μου(:devil:) και να ρωτησω ευθεως.Μηπως εισαι Πλατωνικα ερωτευμενος μαζι του?

Δημοσ.

Ε ναι πολλα θεματα εχουν ενδιαφερον αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο.

Να βαλω κατα μερος την συνηθη διακριτικοτητα μου(:devil:) και να ρωτησω ευθεως.Μηπως εισαι Πλατωνικα ερωτευμενος μαζι του?

Λες, ε; :devil: Να το πάω γρήγορα ή αργά το πράμα; :mrgreen:

Δημοσ.

Όποιον χρήστη και να ξεψαχνίσει κάποιος, θα βρει πράγματα που συμφωνεί μαζί του, πράγματα που θα πει "@@ λέει", "καλά πρωκτική εξέταση του κάναν όταν τα έγραφε αυτά", "αλλιώς μας τα έλεγε ο τρόμπας στο άλλο παρόμοιο θέμα".

Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από την μεριά μου στον συγκεκριμένο χρήστη σε σχέση με του υπόλοιπους.

Δημοσ.

εγω πάντως ξενέρωσα χτές που κλείδωσε το θέμα με τον άλλο που δεν πήγε τις τουρίστριες στο club

:mad: :mad:

Δημοσ.

εγω πάντως ξενέρωσα χτές που κλείδωσε το θέμα με τον άλλο που δεν πήγε τις τουρίστριες στο club

:mad: :mad:

Και εγώ. Ήθελα να διαβάσω την συνέχεια. Αμα βρήκε άλλες. Τι να πώ, δεν πειράζει. Είναι από τα λίγα θέματα που θα κλειδωθούν και προλαβαίνω να σχολιάσω :devil: :devil: :devil: :devil:

• Moderators
Δημοσ.

Ο Lucifer δεν ειναι ανθρωπος. Ειναι σκεπτομορφη που προβαλλεται απο τον ιδεατο κοσμο στον δικο μας. Δεν κλειδωνει τα θεματα ο ιδιος, το μυαλο σας προβαλλει την εξελιξη τους οπως θα επρεπε να ειναι και το διαμεσο για την υποβολη της ενεργειας αυτης στο δυαδικο κωδικα ακουει στο ονομα Lucifer.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...