YiN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Π.Χ. υπαρξιακά γυναικων, πτηνων, σκυλιων, κροκοδειλων, δεινοσαυρων κτλ. Και λοιπών ζώων ε.
slipknot Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Άμα κλειδώσει και αυτό θα φωνάξω την επίλεκτη ομάδα Troll για να επιβληθεί της καταστάσεως. Mein Führer...
benign Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μπα, ισα-ισα που συμφωνώ πολυ συχνα μαζι του. Αυτο που με ανησυχεί ειναι το οτι εχει αποψη και για θεματα που (φυσιολογικα) δεν θα επρεπε. Π.Χ. υπαρξιακά γυναικων, πτηνων, σκυλιων, κροκοδειλων, δεινοσαυρων κτλ. Ε ναι πολλα θεματα εχουν ενδιαφερον αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο. Να βαλω κατα μερος την συνηθη διακριτικοτητα μου() και να ρωτησω ευθεως.Μηπως εισαι Πλατωνικα ερωτευμενος μαζι του?
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ε ναι πολλα θεματα εχουν ενδιαφερον αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο. Να βαλω κατα μερος την συνηθη διακριτικοτητα μου() και να ρωτησω ευθεως.Μηπως εισαι Πλατωνικα ερωτευμενος μαζι του? Λες, ε; Να το πάω γρήγορα ή αργά το πράμα;
firewalker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Όποιον χρήστη και να ξεψαχνίσει κάποιος, θα βρει πράγματα που συμφωνεί μαζί του, πράγματα που θα πει "@@ λέει", "καλά πρωκτική εξέταση του κάναν όταν τα έγραφε αυτά", "αλλιώς μας τα έλεγε ο τρόμπας στο άλλο παρόμοιο θέμα". Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από την μεριά μου στον συγκεκριμένο χρήστη σε σχέση με του υπόλοιπους.
viper2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 είναι μοδεράτορας . τι δεν καταλαβαίνεις ? το αυτο
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 εγω πάντως ξενέρωσα χτές που κλείδωσε το θέμα με τον άλλο που δεν πήγε τις τουρίστριες στο club :mad:
alexhs gk Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 εγω πάντως ξενέρωσα χτές που κλείδωσε το θέμα με τον άλλο που δεν πήγε τις τουρίστριες στο club :mad: Και εγώ. Ήθελα να διαβάσω την συνέχεια. Αμα βρήκε άλλες. Τι να πώ, δεν πειράζει. Είναι από τα λίγα θέματα που θα κλειδωθούν και προλαβαίνω να σχολιάσω :devil: :devil:
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ο Lucifer δεν ειναι ανθρωπος. Ειναι σκεπτομορφη που προβαλλεται απο τον ιδεατο κοσμο στον δικο μας. Δεν κλειδωνει τα θεματα ο ιδιος, το μυαλο σας προβαλλει την εξελιξη τους οπως θα επρεπε να ειναι και το διαμεσο για την υποβολη της ενεργειας αυτης στο δυαδικο κωδικα ακουει στο ονομα Lucifer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις