DrLo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 το βασικο ερωτημα ειναι γτ μασαμπουκιαζες 12 την νυχτα. πρωτα απ ολα η διαιτα ειναι ψυχολογια, ταπεινη μου αποψη. γιατί μετά βγαίνει η τραγουδιάρα και νυστικό αρκούδι δε χορεύει.
athlios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Ε ναι, αμα κλεινουν στις 6 τα μπουζουκια, εμεις φταιμε?
evabb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 μα γιατι σχεδόν παντα συμφωνώ μαζί σου γιατι ειμαι μια θεα B)
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 1 ωρα περπατημα τη μερα. τωρα που ειναι καλοκαιρι να προτιμας αφου πεσει ο ηλιος για να μη σε παιρνει απο κατω με τον ηλιο και τη ζεστη. ομως το περπατημα σου δε θα ειναι χαλαρο σα να περπατας με τον επιταφιο Μεγαλη Παρασκευη. σε μια ωρα προσπαθησε να διανυεις περιπου 7 χλμ ίσως και λιγο παραπανω. θα μειωσεις ή αν μπορεις να κοψεις το ψωμι το μεσημερι και θα τρως κανονικα σε λογικες ποσοτητες. οπως προειπαν τα παιδια το βραδυνο δυστυχως κομμενα με την εννοια του ορου, μετα τη βολτα θα σε πιανει λιγουρα, εκει ειναι που πρεπει να το παλεψεις. δυστυχως η θεληση ειναι εδω να μην το πεσεις στο ψυγειο με τα μουτρα. Σε αντιστοιχο θεμα για τη βραδυνη λιγουρα θα το βρεις στο μπλα μπλα αν θες μπαινε να γραφεις καμια μαλακιουλα να παρηγορουμε ο ενας τον αλλο Εγω με αυτο τον τροπο εχασα πολλα κιλα και τα διατηρω. καλη δυναμη
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παντως ειναι πολυ ''κακο'' φανταζομαι απο εκει που τρωγαμε 2 πιατα μακαρονια μετα να τρωμε ενα γιαουρτι με 2 φρυγανιες για παραδειγμα. Ολα πρεπει να γινονται αργα και με προγραμμα, εκτος και αν θελουμε το σωμα μας να κρεμασει, να εχουμε νευρα, κακη ψυχολογια, πεινα και πονοκεφαλους.. Ασε που ο οργανισμος απο εκει που ειχε μαθει σε μεριδαρες οτι και αν του δωσεις μετα σε μικρη ποσοτητα το κραταει 100% μεσα του ως αμυνα γιατι του αλλαζεις τελειως οτι εχει μαθει μεχρι τωρα. Αυτος που ετρωγε 2 πιατα μακαρονια πρεπει σταδιακα να πεσει..πχ απο 2 πιατα μακαρονια να παει στο 1,5 για 2-3 βδομαδες, μετα στο 1 για ενα μηνα και σιγα σιγα να γινεται και η διατροφη του σωστη. Στην περιπτωση σου, πολυ καλα πιστευω σου ειπανε να ξεκινησεις σωστη διατροφη χωρις τηγανητα, ποτα κλπ. Γυμναστικη οχι αμεσως, πολυ περματημα (αναλογικα αυξανομενο, τη μια μερα 1-2 χιλιομετρα την μεθεπομενη 3 κλπ) ομως και μετα κυριως αν δεν εχεις καποιο προβλημα (πχ γονατα, μεση) κανε αεροβια πχ σκηνακι, (εμενα μαρεσει πολυ αλλα εκανα και με επιασε το δεξι γονατο και το εκοψα.. ), και μετα απο καιρο μπορεις να αρχισεις και λαστιχο, τρεξημο, ποδηλατο, μονοζυγο και οτι αλλο σου πουν αλλοι που ξερουν πιο πολλα απο μενα.. Καλη επιτυχια και μη βιαζεσαι.. ομως το περπατημα σου δε θα ειναι χαλαρο σα να περπατας με τον επιταφιο Μεγαλη Παρασκευη. σε μια ωρα προσπαθησε να διανυεις περιπου 7 χλμ ίσως και λιγο παραπανω. Χαχαχαχ! Βεβαια οπως ειπα πιο πανω σταδιακα, δεν πρεπει να πας να κανεις 7 χιλιομετρα με τη μια...
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εγω παντως μετα βιας βγαζω χιλιομετρα στο τρεξιμο...
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Παντως ειναι πολυ ''κακο'' φανταζομαι απο εκει που τρωγαμε 2 πιατα μακαρονια μετα να τρωμε ενα γιαουρτι με 2 φρυγανιες για παραδειγμα. Ολα πρεπει να γινονται αργα και με προγραμμα, εκτος και αν θελουμε το σωμα μας να κρεμασει, να εχουμε νευρα, κακη ψυχολογια, πεινα και πονοκεφαλους.. Ασε που ο οργανισμος απο εκει που ειχε μαθει σε μεριδαρες οτι και αν του δωσεις μετα σε μικρη ποσοτητα το κραταει 100% μεσα του ως αμυνα γιατι του αλλαζεις τελειως οτι εχει μαθει μεχρι τωρα. Αυτος που ετρωγε 2 πιατα μακαρονια πρεπει σταδιακα να πεσει..πχ απο 2 πιατα μακαρονια να παει στο 1,5 για 2-3 βδομαδες, μετα στο 1 για ενα μηνα και σιγα σιγα να γινεται και η διατροφη του σωστη. Στην περιπτωση σου, πολυ καλα πιστευω σου ειπανε να ξεκινησεις σωστη διατροφη χωρις τηγανητα, ποτα κλπ. Γυμναστικη οχι αμεσως, πολυ περματημα (αναλογικα αυξανομενο, τη μια μερα 1-2 χιλιομετρα την μεθεπομενη 3 κλπ) ομως και μετα κυριως αν δεν εχεις καποιο προβλημα (πχ γονατα, μεση) κανε αεροβια (πχ σκηνακι, εμενα μαρεσει πολυ αλλα εκανα και με επιασε το δεξι γονατο και το εκοψα.. ), και μετα απο καιρο μπορεις να αρχισεις και λαστιχο, τρεξημο, ποδηλατο, μονοζυγο και οτι αλλο σου πουν αλλο που ξερουν πιο πολλα απο μενα.. Καλη επιτυχια και μη βιαζεσαι.. Χαχαχαχ! Βεβαια οπως ειπα πιο πανω σταδιακα, δεν πρεπει να πας να κανεις 7 χιλιομετρα με τη μια... εδω μπορουμε να ανοιξουμε τελειως αλλο θεμα για τα μυστικα του περπατηματος. γενικα τα 6-7 χιλιομετρα σε μια ωρα βγαινουν με κανονικο περπατημα χωρις τιποτα εντονο εκτος τον ιδρωτα και τις πιασμενες γαμπες στην αρχη. σχεδον ουτε παλμους δεν θα ανεβασει. για να ανεβει ομως απο τα 7 στα 8 χιλιομετρα με περπατημα σε μια ωρα εκει ο κοπος και το εργο που δαπανα το σωμα αυξανεται κυριολεκτικα εκθετικα. εχεις δικιο ομως εννοειτε στην αρχη δε θα παει αμεσως στα 7 χιλιομετρα την ωρα. απλα να πω οτι στο περπατημα η ενεργεια-8ερμιδες-ενεργοποιηση μεταβολισμο δεν εξαρταται τοσο απο το ποσο δρομο διανυεις αλλα σε ποση ωρα τον διανυεις.
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εδω μπορουμε να ανοιξουμε τελειως αλλο θεμα για τα μυστικα του περπατηματος. γενικα τα 6-7 χιλιομετρα σε μια ωρα βγαινουν με κανονικο περπατημα χωρις τιποτα εντονο εκτος τον ιδρωτα και τις πιασμενες γαμπες στην αρχη. σχεδον ουτε παλμους δεν θα ανεβασει. για να ανεβει ομως απο τα 7 στα 8 χιλιομετρα με περπατημα σε μια ωρα εκει ο κοπος και το εργο που δαπανα το σωμα αυξανεται κυριολεκτικα εκθετικα. εχεις δικιο ομως εννοειτε στην αρχη δε θα παει αμεσως στα 7 χιλιομετρα την ωρα. απλα να πω οτι στο περπατημα η ενεργεια-8ερμιδες-ενεργοποιηση μεταβολισμο δεν εξαρταται τοσο απο το ποσο δρομο διανυεις αλλα σε ποση ωρα τον διανυεις. ξεκιναμε με το ποσο μεγαλα ποδια εχει καποιος etc
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 ξεκιναμε με το ποσο μεγαλα ποδια εχει καποιος etc ενταξει κατα μεσους ορους μιλαμε παντα. αλλα ναι παιζει ρολο και το υψος και το μεγεθος των ποδιων. αλλα και το στυλ και ο διασκελισμος.
Toufas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 brotip: δεν ειναι ολες οι θερμιδες ιδιες. Δεν τρωτε θερμιδες. Η θερμιδα δεν ειναι θρεπτικη αξια. 1000 θερμιδες τηγανιτες πατατες δεν εχουν την ιδια αξια στο σωμα με 1000 θερμιδες απο ντοματες. now start with dem oatz and finish with dem squatz
ennoeitai Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Τούφα, αν αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να γυρνάς στα χωράφια, να μαζεύεις βρώμη και να την τρώς όπως είναι, τότε πώς μπορεί κάποιος να την καταναλώσει; Εκτός από τα δημητριακά ας πούμε; Δηλαδή εσύ τι θα 'τρωγες;
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 brotip: δεν ειναι ολες οι θερμιδες ιδιες. Δεν τρωτε θερμιδες. Η θερμιδα δεν ειναι θρεπτικη αξια. 1000 θερμιδες τηγανιτες πατατες δεν εχουν την ιδια αξια στο σωμα με 1000 θερμιδες απο ντοματες. now start with dem oatz and finish with dem squatz τουφα εγω επαψα να εμπιστευομαι τις θερμιδες γενικως και ειδικως εδω και καιρο. αν πιστεψω την ημερησια θερμιδικη προσληψη συμφωνα με το υψος μου και το σωματοτυπο-κιλα μου θα μπορουσα να τρωω 2500 θερμιδες τη μερα και υποτιθεται θα ειμαι και ηρεμος ψυχολογικα οτι θα ειμαι σε αρνητικο ισοζυγιο δλδ θα χανω σωματικο βαρος εστω στο ελαχιστο. Αλλα χρονια στο κουρμπετι εμαθα οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και κραταω τις θερμιδες πολυ κατω απο τις 2000 ημερησιως (χωρις να τις μετραω, εμπειρικα). Με αυτη την σχετικα αυστηρουτσικη διαιτα + οτι τρεχω σα την αδικη καταρα ολη μερα + το περπατημα σε τακτικη βαση και παλι χανω ελαχιστα. Ποσο μαλλον να επαιρνα και τις θερμιδες που μου συνιστουν οι διαιτολογοι. p.s 1000 θερμιδες σε ντοματες...
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δύο φέτες ψωμί του τοστ, και από πάνω μέλι. Πως το αξιολογήτε αυτό ως βραδυνό;
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δύο φέτες ψωμί του τοστ, και από πάνω μέλι. Πως το αξιολογήτε αυτό ως βραδυνό; καλο για πρωινο. για βραδυνο προσωπικα θα μου αρκουσε η μια φετα ή και η καμια...εγω βεβαια ειμαι της αυστηρης σχολης για το βραδυνο. δηλαδη κομμενο μαχαιρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα