aris1986 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγω ημουν 86-89 και εκανα μια καλη διαιτα και εχασα καμια 10αρια.Αλλος ανθρωπος στα παντα. Απλα θελει υπομονη και πειθαρχια.Στην αρχη αποβαλονται οι τοξινες και εχεις νευρα και μιζερια.Μετα επιβραβευεσαι. Ασχετο Τωρα κοβω το τσιγαρο και τρελαινομαι.................................. Ο καφες δεν ειναι οπως παλια
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Ο καφες ειναι ο ρουφιανος του τσιγαρου λεγαν καποιοι παλια... Κατι που διαβασα μολις τωρα ειναι οτι οι περισσοτεροι που κοβουν το τσιγαρο, μειωνουν και τους καφεδες.
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 καλο για πρωινο. για βραδυνο προσωπικα θα μου αρκουσε η μια φετα ή και η καμια...εγω βεβαια ειμαι της αυστηρης σχολης για το βραδυνο. δηλαδη κομμενο μαχαιρι Ti καμία. Θα πεθάνουμε. Νομίζω πως είναι καλύτερα από το να τρώω 2-3 τοστ με γαλοπούλα τυρί αβγά και τόνο
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 μη μου θυμιζετε οτι ειναι ωρα να κοψω και αυτη τη κακη συνηθεια...ή μαλλον να μου το θυμιζετε γιατι πολυ το εχω αμελησει. Ti καμία. Θα πεθάνουμε. Νομίζω πως είναι καλύτερα από το να τρώω 2-3 τοστ με γαλοπούλα τυρί αβγά και τόνο Ειπαμε ειμαι της αυστηρης σχολης...εγω ξερω τωρα τη πεινα εχω και δε με πιανει και υπνος να ξεχαστω...
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 To εκοψα μαχαιρι για 5 μηνες και απο βλακεια το ξαναξεκινησα. Εκανα 1 τζουρα, μετα απο μια βδομαδα αλλη μια, μετα ενα τσιγαρο και να με παλι. Βεβαια τωρα κανω καπνο και δεν καπνιζω οσο καπνιζα (περιπου 5-6 μερες μου κραταει). Πριν εκανα 2 πακετα τη μερα.
benign Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 not this shit again keywords: υδατανθρακες, κετωση, λιπος, vegans, 8 μπανανες την μερα, 30 μπανανες ο bro επιστημονας , pubmed=bloggers. A και squatz and oatz. Τουφακο μην ανησυχεις για μενα,δεν προκειται να μιλησω στο νημα,πες ελευθερα τις αποψεις σου. Συνηδειτοποιησα οτι στα αλλα σχετικα με την διατροφη νηματα ειχα τοσο παθος με την διαιτα που ασχολουμαι και διαφωνουσα υπερβολικα εντονα μαζι σου σε σημειο να ειμαι stalker.Σου ζητω συγνωμη για αυτο,δεν ηταν προσωπικο ουτε σκοπιμο. Carry on fearlessly.
hashashin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Περα απο την διατροφη που σου ειπανε να σκιστεισ στην γυμναστικη ιδιαιτερα αεροβια.Αρχισε απο την πρωτη μερα δυναμικα.Οχι φλωριες τυπου 30 λεπτα περπατημα κτλ.Ετσι δεν θα τελειωσεις ποτε.
stratigos24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Eγω με βαση αυτα που εχω ακουσει αλλα και με αυτα που εμαθα προσφατα απο φιλη μου που πηγε σε διαιτολογο και εχασε 12 κιλα σε 4 μηνες, ειναι οτι δεν επρεπε να κανει γυμναστικη απο την αρχη και ξεκινησε να κανει τωρα που ειναι στη συντηριση ασκησεις με λαστιχο. Φυσικα περπατημα απο την αρχη.
SpirtouLisS Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Περα απο την διατροφη που σου ειπανε να σκιστεισ στην γυμναστικη ιδιαιτερα αεροβια.Αρχισε απο την πρωτη μερα δυναμικα.Οχι φλωριες τυπου 30 λεπτα περπατημα κτλ.Ετσι δεν θα τελειωσεις ποτε. το παιδι που ξεκινησε το θεμα ειπε οτι θελει να χασει κιλα, οχι οτι σε 1 μηνα δινει αγωνισματα για στρατιωτικες σχολες...υποψιν. Γιατι να πιεστει. Και με απλες υποχωρησεις στις διαιτα και το φλωρικο περπατημα οπως λες η κοιλια πεφτει και μαλιστα ταχιστα...
bosei Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Αν θέλεις να το πας σε τρέξιμο αντί για περπάτημα ορίστε ένας τύπος που σου λέει με πόσους σφυγμούς ανά λεπτό επιτυγχάνεται η μέγιστη καύση λίπους με την ελάχιστη δυνατή χρήση γλυκογόνου. 205 - (το μισό της ηλικίας σου (έστω 30)) 15 = 190 0.63 * 190 = 120 Τον ρυθμό που θα πετυχαίνεις 120 σφυγμούς βρες τον κάνοντας μία μέρα δοκιμαστική τρέξιμο και μετά βλέπεις...
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Αν θέλεις να το πας σε τρέξιμο αντί για περπάτημα ορίστε ένας τύπος που σου λέει με πόσους σφυγμούς ανά λεπτό επιτυγχάνεται η μέγιστη καύση λίπους με την ελάχιστη δυνατή χρήση γλυκογόνου. 205 - (το μισό της ηλικίας σου (έστω 30)) 15 = 190 0.63 * 190 = 120 Τον ρυθμό που θα πετυχαίνεις 120 σφυγμούς βρες τον κάνοντας μία μέρα δοκιμαστική τρέξιμο και μετά βλέπεις... Λίγο τσοπάνικο μου φαίνεται αυτό. Αν είσαι 26 θες 120.96, 121 πες. Αν είσαι 40 θες 117 και αν είσαι 50, 113. Δηλαδή από τα 26 στα 50, διπλάσια ηλικία σαναλέμε, πρέπει να σαι μόνο 7 σφυγμούς το λεπτό πιο κάτω; Και θα πετύχεις manually τον ακριβή ρυθμό ώστε να έχεις όχι 2.01 σφυγμούς το δευτερόλεπτο που θέλει ο 26άρης, αλλά 1.88;
bosei Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Λίγο τσοπάνικο μου φαίνεται αυτό. Αν είσαι 26 θες 120.96, 121 πες. Αν είσαι 40 θες 117 και αν είσαι 50, 113. Δηλαδή από τα 26 στα 50, διπλάσια ηλικία σαναλέμε, πρέπει να σαι μόνο 7 σφυγμούς το λεπτό πιο κάτω; Και θα πετύχεις manually τον ακριβή ρυθμό ώστε να έχεις όχι 2.01 σφυγμούς το δευτερόλεπτο που θέλει ο 26άρης, αλλά 1.88; Επιστημονική απάντηση δεν ξέρω να σε δώσω, απλά νομίζω είναι ένας μπούσουλας...φυσικά θα διαφέρει από άτομο σε άτομο (όπως τα πάντα). Α εννοείται ότι για να αρχίσει να χάνει λίπος ο οργανισμός σου πρέπει η διάρκεια της αερόβιας να είναι πάνω από 30 λεπτά και πάνω...εκτός κι αν κάνεις διαλλειματικό τρέξιμο οπότε θα χάνεις κατά την διάρκεια της ημέρας...
Socratis_g Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 1. Σωματότυπος και μεταβολισμός, αυτά είναι εκ γεννετής σε ένα βαθμό 2. Διατροφή, ξεχνάς τηγάνι,γλυκά, ψωμιά κτλ 3. Γυμανστική, τρέξιμο και κοιλιακούς Προσωπικά προτιμώ να έχω κοιλιά.
Haldol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εγω 10 κιλά θέλω να χάσω και λόγω εξεταστικης δεν εχω χρόνο για γυμναστική και όπως να το κάνεις , στις εξεταστικες όσο και να προσέχεις , τρως παραπάνω και παραχειρότερα Είσαι άτυχος. Εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο (εξεταστική) έχω γίνει γίδα. Χρόνος για μαγείρεμα = πολύς. Χρόνος για κόψιμο σαλάτας = 10 λεπτά και αν. Οπότε έχουν στενάξει τα αγγουράκια, οι τομάτες, τα μαρούλια, τα κρεμμύδια και τα καρότα. Σε 10 λεπτά έχω κόψει μιαν αγκαλιά μαρούλι. Στον αντίστοιχο χρόνο αν ήθελα να μαγειρέψω... μόνο αυγά σκέτα θα πρόφταινα να κάνω.
alexhs gk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Κατι που διαβασα μολις τωρα ειναι οτι οι περισσοτεροι που κοβουν το τσιγαρο, μειωνουν και τους καφεδες. True story pal. Από εκεί που έπινα 3-4 την ημέρα, τώρα που το έκοψα πίνω έναν το πρωι και άμα τον τελειώσω και αυτό για την υπόλοιπη ημέρα. Να δούμε αν θα αντέξω χωρίς τσιγάρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα