Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνω στο κομματι το οτι σε σχεση με τους γιατρους νοσοκομειων ειναι ασφαλως πολυ πιο χαλαρη η δουλεια και ειναι αδικο ως προς αυτους που δουλευουν στα νοσοκομεια και τρωνε ολο το ζορι

αλλα γιατρος ο ενας γιατρος και ο αλλος..

Ναι, για δες το post μου στην προηγούμενη σελίδα. Δεν μίλησα για τους γιατρούς στα νοσοκομεία, μίλησα για τους γιατρούς του ΙΚΑ. Οι γιατροί στα νοσοκομεία συνφωνω δεν αμείβονταν/αμείβονται σωστά. Η σύγκριση ήταν σε σχέση μ'αυτούς τους δύο, γιατρός-ΙΚΑ vs γιατρός-νοσοκομείου, όχι γενικά για επαγγέλματα για ν'αρχίσουμε συγκρίσεις για χρόνια σπουδών και ευθύνες. Και για την δουλειά που έκαναν/κάνουν στο ΙΚΑ, που σε σχέση με έναν γιατρό στο νοσοκομείο κωλοβαράνε, μια χαρά λεφτά έπαιρναν για 4 ώρες εργασία. Άντε να σας κάνω το χατήρι, 5 ώρες. Και θα το ξαναπώ άλλη μία φορά, η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών που δουλευουν στο ΙΚΑ το κάνουν μόνο και μόνο για να τραβάνε πελατεία στα ιατρεία τους. Με λίγα λόγια δηλαδή τρώνε και τις δουλειές από άλλους γιατρούς που δεν έχουν ιατρεία δικά τους και δεν έχουν άλλα εισοδήματα.

Δημοσ.

mea culpa :) δεν ειμαι στο ΙΚΑ οποτε μονο με βαση τα οσα ακουω μπορω να σχολιασω για το ποσο ειναι στην πραξη το ωραριο τους και ποσους ασθενεις βλεπουν και θελω να αποφευγω να σχολιαζω χωρις προσωπικη εμπειρια

Δημοσ.

Και οι πέτρες γνωρίζουν ότι στο ικα οι γιατροί στήνουν πελατολόγιο. Μπροστά σε αυτό το όφελος λοιπόν, μια χαρά τους φτάνουν τα 1100. Οποίος νομίζει πως είναι λίγα, ας μην κάνει ιατρείο στο ικα! Οι ουρές από έξω περιμένουν..

Όταν όμως ο ορθοπεδικός του ικα είπε "εγώ ιατρική κάνω στο ιατρείο μου, όχι εδώ" τον πήρε ο διάολος και τώρα αλλάζει πεζοδρόμιο το καθίκι του κέρατα.

Δημοσ.

1100 ευρω ειναι τελειος μισθος για καποιον που σπουδαζει γυρω στα 10-11 χρονια(ειδικοτητα-αγροτικο-σχολη κλπ) που δινει ενα σωρο εξετασεις για την ειδικοτητα κλπ κλπ??? δεν μιλαω καν για τους ατυχους που η ειδικοτητα τους ειναι τετοια οπου για να ανοιξουν ιατρειο θελει καμια 100.000$ μινιμουμ για μηχανηματα....μαλιστα το ακουσαμε και αυτο....

Δε λέω ότι ένας γιατρός πρέπει να πέρνει τόσα λιγότερα ή περισσότερα αλλά η ειδικότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σπουδές. Με την ίδια λογική και ένας κομπιουτεράς με το που τελειώσει, πάει σε μια εταιρεία και εξειδικεύεται σε κάτι συνεχίζει να σπουδάζει.

Γενικεύεις φίλε μου. Ελεγχονται απο τον διευθυντή του ΙΚΑ και λογοδοτούν εαν πάνε 9 οπως συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα.

Δε ξέρω για ΙΚΑ αλλά πολύ κοντινά μου πρόσωπα γιατροί μια χαρά 9:30-10:00 σκάγανε μούρη στο νοσοκομείο

Δημοσ.

Δε λέω ότι ένας γιατρός πρέπει να πέρνει τόσα λιγότερα ή περισσότερα αλλά η ειδικότητα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σπουδές. Με την ίδια λογική και ένας κομπιουτεράς με το που τελειώσει, πάει σε μια εταιρεία και εξειδικεύεται σε κάτι συνεχίζει να σπουδάζει.

Καμμία σχέση. Η ειδικότητα είναι υποχρεωτική. Δεν μπορείς να γίνεις παθολόγος, καρδιολόγος, παιδίατρος, πνευμονολόγος κτλ χωρίς ειδικότητα.

Ο κομπιουτεράς (ειδικά ο κομπιουτεράς) μπορεί να είναι και να δηλώνει κομπιουτεράς χωρίς να έχει βγάλει καν το δημοτικό.

Δημοσ.

Δυστυχώς πηγαίνω συχνά σε νοσοκομεία τελευταία, η κατάσταση έχει γίνει τέλειος τραγική.

Στις εφημερίες περιμένεις μέχρι και 8 ώρες, κρεβάτια δεν υπάρχουν και τη βγάζεις στα ράτσα και περιμένεις πότε θα αδειάσει κάποιος θάλαμος.

Το ΙΚΑ είναι απλά τραγικό αφού για να κλίσεις ραντεβού περιμένεις από 30 εως 40 μέρες ενώ ο γιατρός δεν φτανει πότε στην ώρα του.

Όσο για το νέο "trend" που είναι να πληρώνουμε τα φάρμακα από τη τσέπη μας τι να πω, σήμερα μόλις εσκασα 300 ευρώ για φάρμακα της μάνας μου και θα παω να καταθέσω τις αποδείξεις αύριο ή τη δευτέρα και τα λεφτά στη καλυτέρη θα τα πάρω σε 15 μέρες.

Και δεν φτάνουν όλα αυτα έχουμε να πάρουμε και προνοιακό επίδομα αναπηρίας 4 μήνες!!!

Κατά αλλά όλα καλά ...... :mrgreen:

Δημοσ.

Αυτο λέω κι εγώ ,

Επειδή τα γνωρίζω εκ των έσω μιας και γνωρίζω αρκετούς γιατρούς ο μισθός ενως ιατρού με 30 χρόνια προυπηρεσία απο το ΙΚΑ ειναι 1100 ευρώ περίπου.

Εαν δεν έχει τυχερά και εννοώ ιδιωτική πελάτεία ΠΕΘΑΝΕ .

Δουλέυει απο το πρωί εως το βράδυ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη και εξυπηρετεί εκατοντάδες κυριολεκτικά πελάτες του ΙΚΑ σε καθημερινή βάση.

Μετα απο όλη την κουραση και αφου εχει εξετάσει 100 ασθενείς + πρέπει να είναι και αλάνθαστος..Και οταν λέμε αλάνθαστος πρέπει να έχει αντιμετωπίσει όλα τα περιστατικά στην εντέλεια γιατι μετα θα τον σταυρώσουν.

Εχει δώσει όρκο στον Ιπποκράτη η δουλειά του ειναι ιερή δύσκολη υπευθυνη αλλα ενας ανθρωπος για να εργαστεί πρέπει να εχει σωστές συνθήκες εργασίας και να ΑΜΟΙΒΕΤΕ σωστά και το κράτος κάνει τα στραβά μάτια..

Οπότε κι εγώ πιστεύω για όλα φταίνε οι Γιατροί αυτοι οι αλήτες τα φάγανε ..Συμφωνώ οτι υπάρχουν ασχημα παραδείγματα σε όλους τους χώρους αλλα το να γενικεύετε ειναι μέγιστος λαικισμός.

Σιγα μην κανουμε και απεργεια πεινας για τους καημενους τους γιατρους του ΙΚΑ που δουλευουν ποιο σκληρα απο ανθρακωρυχους στο Βελγιο. Καπου το χανεις πιστευω, ισως απο ελλειπη ενημερωση

α)Ο ΙΚΑγιατρος δουλευει 4-5ωρα σαν μερικης απασχολησης και ειχε οριο 25 ραντεβου μαχ.Και τσιμπαει πελατολογιο και γινεται και γνωστος.

β)Αμα δεν του αρεσαν τα 1100 ας πηγαινε αλλου να μπουνε νεα παιδια, αντιθετα μπαστακονωνται στην θεση αν και γκρινιαζουν συνεχως.

γ)Ο ΙΚΑγιατρος τοσα χρονια (και των αλλων ταμιων) φεσωσε το Ελληνικο κρατος με μερικα δις χρεος λογο υπερσυνταγογραφησης, την οποια εκανε κατευθηνομενα σε συννενοηση με τους "φιλους" του ιατρικους επισκεπτες, μονο το 2009 δωσαμε για φαρμακα 5.2 δις, τα οποια φυσικα εγιναν χρεος στις δικες μου πλατες και οχι του ΙΚΑγιατρου.

Πανε λοιπον τωρα και κανε εγχειρηση χωρις γαζες και αναισθητικο και μη λες τιποτα αφου εισαι τυχερος που δεν σε ανοιγουν σε κανενα χωραφι ή σκηνη. Γιατι οι γαζες και τα φαρμακα εγιναν ταξιδι στην Χαβαι και επιπλωση στο σπιτι του ΙΚΑγιατρου,ΕΣΥγιατρου, Φαρμακοποιου κτλ τα προηγουμενα χρονια.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με τους ιατρικους επισκεπτες ειναι μεγαλη αληθεια...

100% είχα τη γιαγιά μου κατάκοιτη με κατακλίσεις 3 βαθμού και χρειαζόμουν κάτι ειδικά επιθέματα, χαζές κλπ κλπ το σύνολο 1000 ευρώ και ενώ τα δικαιουμουνα δεν μου τα εδυνε κανείς.

Και μια μέρα έρχεται ο τυπάς από την εταιρεία που παίρνει η μάνα τις νεφροστομίες και του λέω τη παίζει και μου τα έγραψαν την επόμενη μέρα !!!

Δημοσ.

Σιγα μην κανουμε και απεργεια πεινας για τους καημενους τους γιατρους του ΙΚΑ που δουλευουν ποιο σκληρα απο ανθρακωρυχους στο Βελγιο. Καπου το χανεις πιστευω, ισως απο ελλειπη ενημερωση

α)Ο ΙΚΑγιατρος δουλευει 4-5ωρα σαν μερικης απασχολησης και ειχε οριο 25 ραντεβου μαχ.Και τσιμπαει πελατολογιο και γινεται και γνωστος.

β)Αμα δεν του αρεσαν τα 1100 ας πηγαινε αλλου να μπουνε νεα παιδια, αντιθετα μπαστακονωνται στην θεση αν και γκρινιαζουν συνεχως.

γ)Ο ΙΚΑγιατρος τοσα χρονια (και των αλλων ταμιων) φεσωσε το Ελληνικο κρατος με μερικα δις χρεος λογο υπερσυνταγογραφησης, την οποια εκανε κατευθηνομενα σε συννενοηση με τους "φιλους" του ιατρικους επισκεπτες, μονο το 2009 δωσαμε για φαρμακα 5.2 δις, τα οποια φυσικα εγιναν χρεος στις δικες μου πλατες και οχι του ΙΚΑγιατρου.

Πανε λοιπον τωρα και κανε εγχειρηση χωρις γαζες και αναισθητικο και μη λες τιποτα αφου εισαι τυχερος που δεν σε ανοιγουν σε κανενα χωραφι ή σκηνη. Γιατι οι γαζες και τα φαρμακα εγιναν ταξιδι στην Χαβαι και επιπλωση στο σπιτι του ΙΚΑγιατρου,ΕΣΥγιατρου, Φαρμακοποιου κτλ τα προηγουμενα χρονια.

ελλειπή ενημέρωση δεν νομίζω μιλάω με γιατρούς καθε μέρα..

Οσο για την συνταγογράφιση να ξέρεις οτι αυτό γινόταν με τις ευλογίες του κράτους το οποίο γνώριζε επακριβος απο που τα έπαιρναν οι γιατροί και τους άφηνε λόγo αδυναμίας να τους πληρώσει το ίδιο.

Εσυ προσωπικά απο τι έχω καταλάβει θα έπαιρνες τον βασικό και θα εκανες καταγγελία στις φαρμακευτικές για τα πριμ που θα σου έδιναν.

Βάζω το χέρι μου στην φωτιά οτι αυτο ακριβώς θα έκανες..

Κατηγορείτε τους γιατρούς και κανείς δεν έχει κατηγορήσει το κράτος που φέρει ολοκληρωτική ευθύνη για αυτη την εξαθλίωση..

αλλα τι λέω τους ξαναβγάλατε κυβέρνηση ή κάνω λάθος; Θέλετε μετά και κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης..!

Δημοσ.

Οσο για την συνταγογράφιση να ξέρεις οτι αυτό γινόταν με τις ευλογίες του κράτους το οποίο γνώριζε επακριβος απο που τα έπαιρναν οι γιατροί και τους άφηνε λόγo αδυναμίας να τους πληρώσει το ίδιο.

Εσυ προσωπικά απο τι έχω καταλάβει θα έπαιρνες τον βασικό και θα εκανες καταγγελία στις φαρμακευτικές για τα πριμ που θα σου έδιναν.

Κατηγορείτε τους γιατρούς και κανείς δεν έχει κατηγορήσει το κράτος που φέρει ολοκληρωτική ευθύνη για αυτη την εξαθλίωση..

αλλα τι λέω τους ξαναβγάλατε κυβέρνηση ή κάνω λάθος; Θέλετε μετά και κράτος κοινωνικής δικαιοσύνης..!

Φταίει το κράτος αλλα φταίνε και οι γιατροί, εμείς δώσαμε μια φορα σε έναν γιατρό 100 ευρώ για ευχαριστώ επειδή ο άνθρωπος δεν πήρε φράγκο για μια εχγείρηση που έκανε και μας έβρισε και όχι μονο αυτό μας είπε ότι αν στο νοκομείο που δουλεύει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μας να το καταγγείλουμε χωρίς ενδοιασμό.

Και βλέπεις κάτι άλλους που σου λένε θέλω 1500 ευρώ αλλιώς θα περιμένεις 4 μήνες :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Αφου μιλας καθε μερα με γιατρους θα επρεπε να ξερεις οτι εδω και χρονια εχει μπει πλαφον και δεν εξεταζουν 100+ ασθενεις την ημερα (απο τους οποιους οι περισσοτεροι απλη συνταγογραφηση) η για τις σχεσεις αγαπης και αιματος που εχουν αναπτυξει με τους ιατρικους αντιπροσωπους.

Αλλα αντι να μιλαμε επι της ουσιας τα ισοπεδωνεις ολα και τους βγαζεις λαδι επειδη το κρατος ειναι μπουρδελο. Ωραια λογικη, να αθωωθει και ο Ακης τοτε, τι φταιει ο ανθρωπος, ηταν μικρος ο μισθο στου (για εμπειρια 30 χρονια πολιτικης) και εβγαλε κατι εξτραδακια το παιδι γιατι το μπουρδελοκρατος δεν ηθελε να τον ελενξει...

Το οτι το κρατος δε δουλευει δεν αναιρει την δικια τους ατομικη ευθηνη για κατασπαταληση δημοσιου χρημματος. Simple as that...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει τι γίνεται στην Αγία Όλγα;

Τι κάνουν ανακαίνιση μέσα στον Αύγουστο? Τι γίνεται με τις προγραμματισμένες εγχειρίσεις? Εχω δικό μου άνθρωπο που περιμένει εγχείριση και του λένε μόνο επείγοντα εξυπηρετούν.

Τα έχω πάρει στο κρανίο :mad: :mad: :mad: :angry: :angry: :angry:. Κωλοκράτος γαμώτο αντε πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...