Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το ρατσισμό προς τους λαθρομετανάστες (έρχονται και μας παίρνουν τις δουλειές, να καθίσουν στην πατρίδα τους να δουλέψουν) διαβάσαμε και για τον ρατσισμό προς τους φοιτητές (να κάτσουν να δουλέψουν εκεί που σπούδασαν, έρχονται και μας παίρνουν τις δουλειές).

Αλήθεια ρε φίλε; Είσαι και τελειόφοιτος ιατρικής, και θα έπρεπε να έχεις κάποιο επίπεδο πνεύματος.

Μήπως να καταδικάσουμε και αυτούς που δεν σπουδάζουν στην πόλη τους αλλά πηγαίνουν σε άλλη πόλη για σπουδές;

Σήμερα το'χει η μέρα, είτε σε ελληνικό είτε σε αγγλόφωνο είτε σε γαλλόφωνο forum μπω, όλο μαμακίες διαβάζω. Πανσέληνο έχει ρε; Ξέρει κανείς; Ερμή ανάδρομο ίσως;

Δε με ενδιαφερει ποσα + θα παρεις. Αμα θες σου δινω και το δικο μου. Απο τη στιγμη ομως που δεν εισαι στο χορο, πες οσα τραγουδια γουσταρεις. Αλλα να με νιωσεις, χλωμο. Χλωμο να καταλαβεις οτι ειναι αδικο ενα φτωχο παιδι να βασανιζεται και να ξανα δινει για να περασει εκει που θελει, και να ρχεται ο πλουσιομπεμπες που εκανε σεξοτουρισμο σε καποια χωρα του ανατολικου μπλοκ, και να τον κανει χαβαλε μεσα στο κωλοχανειο της Ελλαδας. Δεν πειραζει.

Ας διατηρησουμε τις αποψεις μας. Ουτως η αλλως, στο τελος δε θα μεινει κανενας σοβαρος επιστημονας σ αυτο το μπορντελο (προσβαλλω και τα πορνεια)

Δημοσ.

Δε με ενδιαφερει ποσα + θα παρεις. Αμα θες σου δινω και το δικο μου. Απο τη στιγμη ομως που δεν εισαι στο χορο, πες οσα τραγουδια γουσταρεις. Αλλα να με νιωσεις, χλωμο. Χλωμο να καταλαβεις οτι ειναι αδικο ενα φτωχο παιδι να βασανιζεται και να ξανα δινει για να περασει εκει που θελει, και να ρχεται ο πλουσιομπεμπες που εκανε σεξοτουρισμο σε καποια χωρα του ανατολικου μπλοκ, και να τον κανει χαβαλε μεσα στο κωλοχανειο της Ελλαδας. Δεν πειραζει.

Ας διατηρησουμε τις αποψεις μας. Ουτως η αλλως, στο τελος δε θα μεινει κανενας σοβαρος επιστημονας σ αυτο το μπορντελο (προσβαλλω και τα πορνεια)

πολυ γλυκα ολα αυτα που λες αλλα να σου απαντησω στον ιδιο τονο οτι εαν εισαι μεσα στο χορο σιγουρα θα ξερεις τι "δυσκολα" και με ποσο "ζορι" περνιουνται τα μαθηματα για τους εκλεκτους της δαπ/πασπ κλπ

και μην μου αρχισεις τα οχι και τα μη και τα "δεν ειναι ετσι" ,μιλαω για πραγματα που εχω δει σε διαφορες σχολες και πραγματα που οι ιδιοι παραδεχονται πως δουλευει το συστημα, οποτε καταληγουμε οτι αδικια υπαρχει και θα υπαρχει παντου ,γιατι ετσι ειναι η ζωη..

ps : ποτε ξεκιναμε το πογκρομ εναντιων των πλουσιων,των σπουδαγμενων εξω,οσων εχουν πιο γυαλιστερο αμαξι απο μας, των πιο ψηλων απο μας κλπ? να ξερω να ετοιμασω τα συνεργα

εδω διαβασα και το αλλο το κορυφαιο προχτες , οποιος λεει ειναι απτην επαρχια και δεν σκοπευει να δουλεψει στην αθηνα γιατι να του επιτρεπουν να σπουδασει στην αθηνα?? ΧΑΑΧΧΑ

Δημοσ.

Το τονισα και πιο πανω, τα κομματοσκυλα στα πανεπιστημια ειναι η χειροτερη φαρα που υπαρχει. Συμφωνω σε ολα οσα εγραψες.

Τελος παντων, αρκετα το ζαλισαμε, το θεμα δεν ειναι αυτη τη στιγμη το ποιοι γιατροι δουλευουν, αλλα το τι υπηρεσιες προσφερουν τα νοσοκομεια μας. Αυτο ειναι το αμεσο προβλημα, απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε. :)

Συγνωμη αν με ολα αυτα σας κουρασα, απολογουμαι. Και προσοχη μην πολυ αρρωσταινουμε, δεν ειναι οι εποχες για τετοια, ετσι πως ειναι τα πραγματα.. Υγεια σε ολους.

Δημοσ.

Εγώ είμαι έξω από τον χορό; Ή εσύ που κρίνεις τι γίνεται στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ χωρίς να ξέρεις τι γίνεται; Αν εσύ, ίσως, γνωρίζεις κάποιους που έτυχε να είναι πλουσιομπεμπέδες και πήγαν για σεξοτουρισμό σε κάποια χώρα, εγώ να σε πληροροφήσω ότι οι πλουσιομπεμπέδες δεν πήγαιναν στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ (ναι, surprise! δεν υπάρχει πια ανατολικό μπλοκ, εδώ και 2 δεκαετίες κοντά έχει σβήσει, πόσο χρονών είσαι, 50;), αλλά σε χώρες όπως η Αγγλία.

Και επίσης να σε πληροφορήσω ότι οι εξετάσεις στο εξωτερικό είναι δυσκολότερου επιπέδου από την Ελλάδα. Έχω τελειώσει ΤΕΙ τουριστικών επαγγελμάτων στην Ελλάδα και τώρα είμαι στην αγγλική/ιταλική φιλολογία στο Βέλγιο. Μπορώ να κρίνω και να πω προσωπική άποψη και από τις δικές μου εμπειρίες και από εμπειρίες συμφοιτητών μου. Μπορεί, πχ, εδώ να χρειάζομαι 3 χρόνια για να πάρω το πτυχίο, αντί για 4 στην Ελλάδα (που θα είναι μόνο για μία γλώσσα, ενώ εδώ για 2), αλλά ξεσκίζομαι. Θέλεις να μάθεις μία από τις ερωτήσεις που είχα στα προφορικά μου την περασμένη Παρασκευή; Από βιβλίο 526 σελίδων που έπρεπε να ξέρουμε τα ΠΑΝΤΑ, με ρώτησε τι λέει στην σελίδα 21 και περίμενε απάντηση. Ποτέ στην Ελλάδα δεν άκουσα προφορικά να ζητάν τι λέει ο τάδε αριθμός σελίδας του βιβλίου.

Θα μου πεις τώρα δεν έχω εμπειρία από ιατρικές σχολές, θα σου πω εγώ το άλλο. Φέτος γνώρισα 3 ελληνόπουλα που ήρθαν για σπουδές στο Βέλγιο, χωρίς να ξέρουν την γλώσσα. Σε πληροφορώ και τα 3 δουλεύουν είτε το πρωί είτε το βράδυ, και κάνουν μαθήματα γλώσσας κάθε βράδυ είτε πρωί αντίστοιχα, για να γραφτούν του χρόνου στο πανεπιστήμιο. Αυτά είναι τα πλουσιόπαιδα που ισχυρίζεσαι. Το ένα από αυτά μάλιστα για ιατρική ενδιαφέρεται.

Αν νομίζεις ότι τα πράγματα είναι τόσο εύκολα, ε τώρα που τελειώνεις με το καλό, φύγε και εσύ έξω για 4-5 χρονάκια να δουλέψεις και να κάνεις σεξοτουρισμό ταυτόχρονα..

Μετά γιατί πήγε η υγεία κατά διαόλου στην Ελλάδα...και όχι μόνο η υγεία..

Ακούς εκεί κάνουν σεξοτουρισμό...

Δημοσ.

Παρντόν; Με είπες κομματόσκυλο; Τουλάχιστον με έκανες να γελάσω' date=' ελπίζω να μην το έγραψες στα σοβαρά.

Καλά, το έχει η μέρα σήμερα, δεν εξηγείται αλλιώς....[/quote']

Γραφεις καπου οτι εισαι κομματοσκυλο; Οχι.

Εγω κομματοσκυλα ειπα τα κομματοσκυλα.

"Και οποιος καταλαβε,..καταλαβε".

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ρε παλικαρια δυσκολιες και αδικιες υπαρχουν παντου , απο οπου και αν το πιασεις το θεμα

τι να λεμε? να μιλησουμε για το ποσοστο των μαθητων που περασαν ιατρικη χωρις φροντιστηριο?? και εκει δεν ειναι θεμα χρηματων και προνομιουχων και λεφταδων? να λεμε για τους ειδικευομενους που σπουδαζαν ποσα χρονια+ειδικοτητα+στρατο και καλα καλα δεν πληρωνονται ? ειτε για τα λαμογια που βγαζαν αλλους 5 μισθους απο φακελακια-εξυπηρετησεις κλπ?

ολα βουτηγμενα στα σκατα ειναι,το μοναδικο καλο με την κριση ειναι οτι επιτελους ο κοσμος βλεπει ποσο γυμνος ειναι ο βασιλιας και ποσο χυμα ειμαστε σαν κοινωνια...

κατα τα αλλα οσο αφορα το θεμα νομιζω εχουμε και ευρωπαικη πρωτια στους πιο πολλους γιατρους ανα ασθενεις και στους πιο λιγους νοσηλευτες ανα ασθενεις...

Δημοσ.

Γραφεις καπου οτι εισαι κομματοσκυλο; Οχι.

Εγω κομματοσκυλα ειπα τα κομματοσκυλα.

"Και οποιος καταλαβε,..καταλαβε".

Sent from my iPhone using Insomnia

Εμένα έκανες quote, γι'αυτό.

ρε παλικαρια δυσκολιες και αδικιες υπαρχει παντου , απο οπου και αν το πιασεις το θεμα

τι να λεμε? να μιλησουμε για το ποσοστο των μαθητων που περασαν ιατρικη χωρις φροντιστηριο?? και εκει δεν ειναι θεμα χρηματων και προνομιουχων και λεφταδων?

ολα βουτηγμενα στα σκατα ειναι,το μοναδικο καλο με την κριση ειναι οτι επιτελους ο κοσμος βλεπει ποσο γυμνος ειναι ο βασιλιας και ποσο χυμα ειμαστε σαν κοινωνια...

κατα τα αλλα οσο αφορα το θεμα νομιζω εχουμε και ευρωπαικη πρωτια στους πιο πολλους γιατρους ανα ασθενεις και στους πιο λιγους νοσηλευτες ανα ασθενεις...

Σε κάνω quote γιατί μου θύμισες κάτι, σε συνδυασμό με το πλουσιόπαιδα της προηγούμενής μου απάντησης. Προσωπικά, γνωρίζω κοπέλα από επαρχία που ο πατέρας της είχε λεφτά, Και που το 2000 ή το 2001 δεν θυμάμαι ακριβώς χρονιά, έγραψε πανελλαδικές μόνη της σε αίθουσα με καθηγητή πάνω από το κεφάλι της να της λέει τις απαντήσεις. Ο πατέρας της εκτός από πλούσιος, ήταν και κολλητάρι του διευθυντή πολιτικού γραφείου βουλευτή. Στην επαρχία αυτό, όχι σε μεγάλη πόλη. Μου το είπε η ίδια, είμασταν κολλητάρια για χρόνια. Εκτός και αν μου είπε ψέμματα, αλλά δεν το νομίζω.

Για να ξέρουμε πού ακριβώς πήγαιναν τα παιδιά των πλουσίων να σπουδάσουν και πώς, ή μάλλον να λέγεται όλη η αλήθεια.

Δημοσ.

offtopic:

αλλά ξεσκίζομαι. Θέλεις να μάθεις μία από τις ερωτήσεις που είχα στα προφορικά μου την περασμένη Παρασκευή; Από βιβλίο 526 σελίδων που έπρεπε να ξέρουμε τα ΠΑΝΤΑ, με ρώτησε τι λέει στην σελίδα 21 και περίμενε απάντηση. Ποτέ στην Ελλάδα δεν άκουσα προφορικά να ζητάν τι λέει ο τάδε αριθμός σελίδας του βιβλίου.

Και πάλι καλά. Ίσως ο πιο καθυστερημένος κι ανάπηρος τρόπος που έχω σκούσει να εξετάζεται μάθημα ever, συμπεριλαμβανομένου (κι αυτό είναι πολύ βαρύ) του τρόπου εξέτασης της ΑΟΔΕ στις πανελλήνιες.

Δημοσ.

offtopic:

Και πάλι καλά. Ίσως ο πιο καθυστερημένος κι ανάπηρος τρόπος που έχω σκούσει να εξετάζεται μάθημα ever, συμπεριλαμβανομένου (κι αυτό είναι πολύ βαρύ) του τρόπου εξέτασης της ΑΟΔΕ στις πανελλήνιες.

Όταν σε βλέπει να απαντάς αλλά δεν θέλει να σου δώσει τον βαθμό που σου αξίζει, σύμφωνα με τις απαντήσεις σου αλλά κάτι λιγότερο, τι περιμένεις; Και ο τύπος ήταν μάλιστα καλυμμένος, μας είχε στείλει ομαδικό e-mail λέγοντάς μας μέσα στα υπόλοιπα και να δώσουμε προσοχή και στον αριθμό των σελίδων του βιβλίου, κάτι που όσους ρώτησα το είχαμε περάσει στην πλάκα, γιατί συχνά-πυκνά τις λέει τις κρυάδες του ο τύπος και υποτίθεται ότι πρέπει να γελάμε μαζί του. Αλλά να που δεν αστειευόταν....περιττό να σου πω ότι μετά το σύρμα που έδωσα την Παρασκευή στους υπόλοιπους φοιτητές ότι πράγματι μου έδωσε αριθμό σελίδας και περίμενε να του πω τι λέει, οι υπόλοιποι που είχαν/έχουν εξετάσεις μαζί του αυτήν την βδομάδα έχουν ξεσκιστεί ν'απομνημονεύουν και να συνδιάζουν ό,τι ξέρουν με αριθμό σελίδας..θέλει να ξέρουμε τα πάντα από το βιβλίο, δεν αστειεύομαι, ακούγοντας τις ερωτήσεις που έχει κάνει αν θέλεις βαθμό πάνω από 16 πρέπει να γνωρίζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. (Άριστα το 20 έχουμε, όχι το 10 όπως στην Ελλάδα).

Δημοσ.

Όταν σε βλέπει να απαντάς αλλά δεν θέλει να σου δώσει τον βαθμό που σου αξίζει, σύμφωνα με τις απαντήσεις σου αλλά κάτι λιγότερο, τι περιμένεις; Και ο τύπος ήταν μάλιστα καλυμμένος, μας είχε στείλει ομαδικό e-mail λέγοντάς μας μέσα στα υπόλοιπα και να δώσουμε προσοχή και στον αριθμό των σελίδων του βιβλίου, κάτι που όσους ρώτησα το είχαμε περάσει στην πλάκα, γιατί συχνά-πυκνά τις λέει τις κρυάδες του ο τύπος και υποτίθεται ότι πρέπει να γελάμε μαζί του. Αλλά να που δεν αστειευόταν....περιττό να σου πω ότι μετά το σύρμα που έδωσα την Παρασκευή στους υπόλοιπους φοιτητές ότι πράγματι μου έδωσε αριθμό σελίδας και περίμενε να του πω τι λέει, οι υπόλοιποι που είχαν/έχουν εξετάσεις μαζί του αυτήν την βδομάδα έχουν ξεσκιστεί ν'απομνημονεύουν και να συνδιάζουν ό,τι ξέρουν με αριθμό σελίδας..θέλει να ξέρουμε τα πάντα από το βιβλίο, δεν αστειεύομαι, ακούγοντας τις ερωτήσεις που έχει κάνει αν θέλεις βαθμό πάνω από 16 πρέπει να γνωρίζεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ. (Άριστα το 20 έχουμε, όχι το 10 όπως στην Ελλάδα).

Εσυ ο ιδιος ειπες πως ειναι η κατασταση. Γιατι μπριζωνεις με αυτα που ειπε ο christs ? Δικαιο δεν εχει ? :rolleyes:

Δημοσ.

Εσυ ο ιδιος ειπες πως ειναι η κατασταση. Γιατι μπριζωνεις με αυτα που ειπε ο christs ? Δικαιο δεν εχει ? :rolleyes:

Εεε???

Να διευκρινίσω, όπως έχω κάνει ήδη σε πμ στον praetoriano. Είναι το σύστημα έτσι εδώ. Αν σε δουν ότι απλά ξέρεις, θα σου δώσουν 4-5 ερωτήσεις, θα πάρεις ένα 12-13 το πολύ και ο επόμενος. Για να πάρεις μεγαλύτερο βαθμό, να περιμένεις τις πιο απίθανες ερωτήσεις. Οι εξετάσεις, οι προφορικές, διαρκούν 15 λεπτά το πολύ και πέρσυ καθηγήτρια όσο πιο διαβασμένα ήταν τα παιδιά, τόσο περισσότερη ώρα τα κρατούσε μέσα. Όσοι πήραν πάνω από 17 στο μάθημά της, εξετάζονταν πάνω από 40λεπτο, αντί για 15 λεπτά. Όσο λιγότερο διαβασμένος ήσουν, τόσο λιγότερες ερωτήσεις είχες, και πιο εύκολες, και λιγότερη ώρα εξέτασης. Οπότε ναι, η ερώτηση για τον αριθμό σελίδας ήταν το καθοριστικό σημείο για το αν θα μου δώσει 15 ή αν θα πηγαίναμε για μεγαλύτερο βαθμό.

Και ο christs βασικά αυτό που είπε ήταν όσοι σπουδάζουν στο εξωτερικό να κάθονται εκεί να εξασκούν το επάγγελμα και να μην γυρίζουν πίσω στη χώρα τους να ψάχνουν για δουλειά εκεί. Αυτό ήταν που έκανα ένστανση εδώ και άρχισα τα ποσταρίσματα.

EDIT

Όσον αφορά αυτό που λες στην υπογραφή σου, είναι κατά μέρη σωστό. Πρέπει επίσης να γνωρίζεις τη λέξη, να μην σου είναι άγνωστη δηλαδή, και να μην είναι ανορθόγραφη. Αλλιώς δεν την αναγνωρίζει ο εγκέφαλός σου. Πληροφοριακά :P

Δημοσ.

νομίζω ότι αμφισβητήθηκε η αξία των πανεπιστημίων της βουλγαρίας, όχι γενικά των πανεπιστημίων του εξωτερικού..

και ναι.. λογικό είναι να αμφισβητείται όταν κανείς δεν διαψεύδει ότι περνάς το μάθημα κάνοντας ιδιαίτερα με τον καθηγητή.

εδώ σε άλλο thread άλλος ρωτούσε πως θα πάρει πτυχίο φαρμακολογίας σε 2 χρόνια στη βουλγαρία, λαδώνοντας και μόνο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...