Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να σου κάνουν like.Αφού την έχεις άσε να πάρει και κανένας άλλος.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε φιλε ειναι απλο..κατσε στο καβουκι σου και μην ψηφιζεις!!δεν σου ζητησε κανεις την γνωμη σου!!τουλαχιστον στο θεμα μου..

just do it!!!

Για να καταλάβω, ανοίγεις θρεντ σε φόρουμ (δηλ. μέρος όπου εξ ορισμού γίνεται κουβέντα) δίνοντας στα μέλη οδηγίες πώς θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις κάτι και έχεις την απαίτηση να το βουλώσουν κιόλας.

Θα έλεγα να είσαι έτοιμος να εισπράξεις και την κριτική - από τη στιγμή που δίνεις δικαίωμα.

Δημοσ.

Δεν εδωσα κανενα δικαιωμα να με κρινει σε κανεναν..απλα ζητησα μια χαρη..οποιος δεν θελει να την κανει ας μην την κανει..αλλα δεν θα ανεχομαι και την μπαρουφα καθενος!εννοειται πως θα απαντησω σε οτι με θηγει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εδωσα κανενα δικαιωμα να με κρινει σε κανεναν..απλα ζητησα μια χαρη..οποιος δεν θελει να την κανει ας μην την κανει..αλλα δεν θα ανεχομαι και την μπαρουφα καθενος!εννοειται πως θα απαντησω σε οτι με θηγει..

Από τη στιγμή που ζητάς χάρη λοιπόν είσαι εκτεθειμένος. =)

Επεξ/σία από YiN
Δημοσ.

ρε φιλε ειναι απλο..κατσε στο καβουκι σου και μην ψηφιζεις!!δεν σου ζητησε κανεις την γνωμη σου!!τουλαχιστον στο θεμα μου..

εισαι σε φορουμ

so

deal with it

Δημοσ.

Δεν φτάνει που ζητιανευεις likes σε forum μας βρίζεις κιόλας.Μερικοί έχουν πολύ θράσος.

Και προσωπική μου γνώμη η φωτογραφία είναι χάλια.Δεν αξίζει τα τόσα like που πήρε.Μάλλον κάποιος έχει πάρει σβάρνα όλα τα forum και παρακαλάει και έχει φτιάξει ένα εκατομμύριο λογαριασμούς και ψηφίζει ( και ναι αυτό είναι προσωπική επίθεση).

Δημοσ.

Δεν φτάνει που ζητιανευεις likes σε forum μας βρίζεις κιόλας.Μερικοί έχουν πολύ θράσος.

Και προσωπική μου γνώμη η φωτογραφία είναι χάλια.Δεν αξίζει τα τόσα like που πήρε.Μάλλον κάποιος έχει πάρει σβάρνα όλα τα forum και παρακαλάει και έχει φτιάξει ένα εκατομμύριο λογαριασμούς και ψηφίζει ( και ναι αυτό είναι προσωπική επίθεση).

χαχαχα...οτι να ναι!!χαλια ειναι δεν σου ειπα εγω οτι ειναι ολα τα λεφτα..τουλαχιστον εγω προσπαθω να τα μαζεψω ζητωντας τα και οχι με τεχνητους τροπους οπως οι συνδιαγωνιζομενοι μου..δεν ζητιανεψα απο κανεναν τιποτα..απλα ζητησα..εχει μια διαφορα!!τωρα αν δεν την καταλαβαινεις ανοιξε λεξικο..και δεν νομιζω πως εβρισα κανεναν..απλα επειδη δεχτηκα επιθεση απαντησα!!δεν εβαλα σε κανενος το μαχαιρι το λαιμο..ουτε ζητησα λεφτα απο κανεναν!!ανοιξα ενα θεμα στο οποιο οποιος θελει ακολουθει και οποιος δεν θελει οχι!αλλα δεν θα καθομαι να ανεχομαι και την αρνητικη κριτικη του καθενος...δεν σας ξερω και απο χτες!οποτε ας το ληξουμε εδω γιατι ξεφυγαμε..

Δημοσ.

Δε καταλαβαινω γιατι του τα εχετε πρηξει του φιλου που ζητησε ενα like για να κερδισει ενα δωρο.

Αν δεν θελετε δεν κανετε. Τοσο απλο.

Τα υπολοιπα ειναι τριχες.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δε καταλαβαινω γιατι του τα εχετε πρηξει του φιλου που ζητησε ενα like για να κερδισει ενα δωρο.

Αν δεν θελετε δεν κανετε. Τοσο απλο.

Τα υπολοιπα ειναι τριχες.

Αυτό ακριβώς. Όσοι θέλουν, θα δώσουν like, ασχέτως του τι «κριτική» θα κάνει ο οποιοσδήποτε. Σε τελική ανάλυση, ο t.s. ήταν ευθύς και ειλικρινής από το αρχικό post του, σχετικά με το τι - και κυρίως «γιατί» - επιθυμεί.

Μόνο μια προσωπική άποψη/διόρθωση: Τα υπόλοιπα, δεν είναι απλώς τρίχες, είναι «κατινιές» και αδικαιολόγητες κακίες...

Δημοσ.

Συμμετέχει και η τρούφα βλέπω!!! :-D

Εν τω μεταξυ όλες οι φωτο έχουν από 0 έως 10 λαικς και 2 εχουν κανα 1000 και αλλες 2 500.....

Βέβαια συμμετέχει η Τρούφα. Πωπω είχε ξεχάσει οτι είναι μέρος σε διαγωνισμό :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...