kostask91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 καλα εχετε βαλθει ολοι να μου καταστρεψετε το ονειρο... οχι εγω ειμαι μαζι σου. καποτε θα παρουμε απο ενα ο καθενας
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 επιδή έψαχνα κι εγώ κάποτε κάτι παρόμοιο κατέληξα οτι καλύτερη μέθοδος ειναι ο ανεμιστήρας οροφής.
kostask91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 επιδή έψαχνα κι εγώ κάποτε κάτι παρόμοιο κατέληξα οτι καλύτερη μέθοδος ειναι ο ανεμιστήρας οροφής. και δροσιζει οντως ο ανεμιστηρας οροφης ? γιατι ο κανονικος ανεμιστηρας δε κανει τιποτα ( θεσσαλονικη ) και λεφτα για κλιματιστικο και μετα δεη ΔΕΝ
sphinxgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ένας ανεμιστήρας οροφής καλού τύπου ίσως είναι η καλύτερη λύση. Βέβαια δεν φέρνει φρέσκο αέρα (αν ηταν σε καμιά μπαλκονόπορτα καλά θα ήταν). οι ανεμιστήρες οροφής έχουν πρακτική χρήση και τον χειμώνα, καθώς με ανάποδη λειτουργία των πτερυγίων έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν τον ζεστό αέρα από το ταβάνι προς το πάτωμα και να μειώσουν έτσι την απόδοση και την κατανάλωση του καλοριφέρ. Ενώ γράφουν πως για εσωτερική θερμοκρασία άνω των 29 °C όπου λειτουργεί συμπληρωματικά και air-condition, επιτυγχάνεται 50% εξοικονόμηση ενέργειας από τη χρήση του air-condition. Να και ένας σχετικός ανεμιστήρας με 56" φτερά, 4 ταχύτητες, αντίστροφη λειτουργία και οικονομικός γιατί δεν έχει φως. Δεν ξέρω πως ξεκινάει όμως. Θα ήταν βολικό να είχε και κανά τηλεχειριστήριο! Πληροφορίες βρήκα και απο το άρθρο εδώ. Τελικά με τις ζέστες όπως τη σημερινή δεν σε σώζει μόνο ανεμιστήρας. Για μικρότερες θερμοκρασίες θα βολεύει όμως.
akpe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Εγώ τελικά πήγα και πήρα έναν δαπέδου Primo 55w από το πράκτικερ, τον έβαλα με την πλάτη στη μπαλκονόπορτα και δεν νοιώθω τίποτε. Τα μεσημέρια παίρνω και τον επιτραπέζιο της μάνας μου για λίγο crosswind και νοιώθω σαν να είμαι σε κατάστρωμα blue star με >8bft. Ελπίζω να με κρατήσει(σουν) και στα 45ρια. Το να προσπαθείς να ανάψεις τσιγάρο με δυο ανεμιστήρες πάνω σου έχει πλάκα πάντως.
borndrunk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 με δυο ανεμιστηρες προτεινω να τους βαλεις σε αντιθετες γωνιες και με αντιροπη κινηση για xtreme (ενα με τη νεολαια ) απολαυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα