orck Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Εχω ενα παλιο φορητο που δεχετε τους κλασικους δισκους 2,5" με eide (ata) το προβλημα μου ειναι οτι πλεον δυσκολευομαι να βρω δισκους σε συμφαιρουσα τιμη και χωρητικοτητα. Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω δισκο sata που ειναι πολυ φτηνοτερος; Ψαχνω καποιον μετατροπεα. Επειδη ειναι φορητο δεν εχω πολυ διαθεσιμο χωρο.
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ψάξε και σε Γκουγκλ και σε ηΜπέη - γενικώς υπάρχουν "SATA-to-IDE 2.5 adaptors" (έχω δει σε σελίδες να πουλιούνται -δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κανένα- επειδή για τη θεωρία το είχα ψάξει). Στην ελληνική αγορά δεν νομίζω να βρεις (δεν είχα βρει).
corrupted Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Βασικα θες κατι τετοιο... http://www.cooldrives.com/2sahadrtoide.html Λιγο που εψαξα στο skroutz, δεν βλεπω να το εχει καποιο μαγαζι... Και επισης το θεμα ειναι αν θα χωραει μετα να μπει ο δισκος στο laptop.
HamerZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 1) Ο δίσκος με τέτοιο αντάπτορα δεν θα χωράει 2) ο αντάποτορας αυτού του τύπου θέλει και πρόσθετο ρεύμα, βολεύει σε κουτί πχ που έχεις πρόσθετες πηγές. Μοναδική λύση θα ήταν να βγάλεις το dvdrw και με θήκη από ATA->SATA να βάλεις δίσκο SATA Amazon
TheELF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 1) Ο δίσκος με τέτοιο αντάπτορα δεν θα χωράει 2) ο αντάποτορας αυτού του τύπου θέλει και πρόσθετο ρεύμα, βολεύει σε κουτί πχ που έχεις πρόσθετες πηγές. Μοναδική λύση θα ήταν να βγάλεις το dvdrw και με θήκη από ATA->SATA να βάλεις δίσκο SATA Amazon Πρόσθετο ρεύμα θέλει μόνο αν πας από 2,5 σε 3,5 ίντσες κατά τα άλλα θέλει μόνο αρκετό χώρο για να χωρέσει.
washcloud Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ..αυτό που λέει ο αποπάνω, συν το ότι όταν πριν καιρό το είχα ψάξει, είχα βρει προϊόντα που ακριβώς αναφέρανε ότι προοριζόταν για να μπαίνουν σε λάπτοπ. Προφανώς θέλει λίγη προσοχή στην επιλογή.
orck Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τελικα βρηκα caddy που μπαινει στην θεση του DVD, το φορητο που θα το τοποθετησω ειναι η επαγγελματικη σειρα της ΙΒΜ του 2003 και η θηκη πρεπει να ειναι μολις 9χιλιοστα, οσο ειναι και μια κλασικη θηκη για CD. Παρολο που εψαχνα καιρο μολις σημερα βρηκα ενα εξαρτημα απο Κινα με 11€. Περιμενω να το παραλαβω, σας ευχαριστω πολυ ολους.
orck Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παρελαβα, λειτουργει κανονικα. Μου εχει βγαλει την ψυχη να κανω εγκατασταση WinXp χωρις CD, οτι και να εχω δοκιμασει αποτυγχανει. Θα το πετυχω ομως.
laptop_man Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Παρελαβα, λειτουργει κανονικα. Μου εχει βγαλει την ψυχη να κανω εγκατασταση WinXp χωρις CD, οτι και να εχω δοκιμασει αποτυγχανει. Θα το πετυχω ομως. Γιατί δεν δανείζεσαι από κάποιον ένα usb dvd;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα