Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα αν η ερώτηση είναι ανόητη, αλλά θα το ρισκάρω:

Παλιότερα, ένας φίλος που επέμενε να με «μυήσει» σ' αυτή τη ...«μη τη χαρακτηρίσω» που λέγεται facebook, έφτιαξε ένα λογαριασμό, για ...λογαριασμό μου, αφού εγώ δεν ήθελα ούτε να μάθω πως γίνεται! Τέλος πάντων... Ο τύπος έβαλε το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο, καθώς και μια φωτογραφία. Εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με το facebook, ούτε καν συνδέθηκα - εκτός από μια δυο φορές στην αρχή - και κάποια στιγμή, χρησιμοποιώντας ένα τρόπο που είχα διαβάσει σε κάποιο forum, υποτίθεται ότι διέγραψα αυτό το λογαριασμό.

Κάποια στιγμή πριν από λίγο καιρό, έγραψα στην αναζήτηση του google το ονοματεπώνυμό μου και, στις εικόνες, διαπίστωσα ότι εμφανίζεται η αφεντομουτσουνάρα μου (η φωτογραφία που είχε βάλει στο facebook).

Υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω να μην εμφανίζεται στα αποτελέσματα της αναζήτησης, όταν κάποιος πληκτρολογεί το ονοματεπώνυμό μου, ή τώρα πια είναι...ιδιοκτησία της google;

Δημοσ.

Sigourepsou prwta ap ola oti exei diagrafei o logariasmos sou (πατα δηλαδη στο αποτελεσμα που βγηκε στην αναζητηση) κι αν οντως σε βγαλει σε σελιδα που δεν υπαρχει τοτε σε λιγο καιρο θα σε αφαιρεσει κι η google.

Δημοσ.

Αν τελικώς ο λογαριασμός έχει διαγραφεί, δε μπορώ να το πω με σιγουριά...

...όταν πατάω επάνω στη φωτογραφία, την ανοίγει όπως ανοίγουν όλες οι φωτογραφίες στο google, αλλά στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, υπάρχει το λογότυπο του facebook, το οποίο από κάτω γράφει "go to facebook.com". Αν πατήσω σ' αυτό το λογότυπο, με πηγαίνει στην αρχική σελίδα του facebook που είχε δημιουργηθεί για λογαριασμό μου, αλλά με το username και το password που είχα ορίσει τότε, δε μπορώ να συνδεθώ (λέει ότι είναι λάθος). Αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός έχει όντως διαγραφεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...