Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας. εκανα dvdripper σε mkv. και τωρα θελω να περασω 2ο ηχο μεσα στο αρχειο mkv. με ποιο προγραμμα θα το κανω? αυτο θα επειρεαση καθολου την ποιοτητα της εικονας? δε νομιζω ε?

επεισης πως να βγαλω τον ηχο απο το dvd για να τον πρασω μετα στο mkv.

Δημοσ.

Με το mkvtoolnix,τρέχεις το mmg.exe και απλά πετάς μέσα όλα τα αρχεία που θέλεις και πατάς το start muxing,δεν επηρεάζεται η ποιότητα αφού απλά αντιγράφεται η πληροφορία.

Για να βγάλεις τον ήχο τρέξε το AviDemux2 ρίξε μέσα το VTS_01_1.VOB που θα βρεις στον φάκελο video_ts και πάνε στο μενού audio->save... πάνε πρώτα στο info για να δεις τι τύπος είναι και να δώσεις την κατάλληλη κατάληξη (p.x. ac3 ή mp3).

Αν θες να πάρεις το δεύτερο ήχο από το DVD πρέπει πρώτα να πας στο audio->main track και στο Track from video να διαλέξεις όποια ροή θέλεις.

Δημοσ.

κανω οτι μου ειπες με το avidemux2 αλλα μου βγαζει ενα αρχειο 357kb. και οταν το παιζω εχει μονο την μουσικη που αρχιζει το dvd. ενα ηχο 13 δευτερολεπτων.

βοηθησε με φιλε γιατι πρεπει να τελειωσαω κατι γρηγορα..... ευχαριστω...

Δημοσ.

Προφανώς δεν βάζεις το σωστό αρχείο,το VTS_01_1.VOB είναι το πρώτο της ταινίας, εσύ βάζεις του αρχικού μενού δηλαδή λογικά το VTS_01_0.VOB ή το VIDEO_TS.VOB.

Δημοσ.

όχι βαζω ακριβως αυτο που μου λες. βρηκα και το full DVD audio rip αλλα μονο το pro κάνει τι δουλεία αυτή. μήπως ξέρεις κάποιο άλλο πρόγραμμά η δουλεύεις μονο με αυτό.

βασικα θέλω να βγάλω τον 2ο ήχο από το DVD. τον πρώτο τον έχει μέσα στο mkv. καλύτερά να μου πεις ένα άλλο πρόγραμμά γιατί με αυτό δε μου βγαίνει.

Δημοσ.

Δοκίμασε με το DVD Decrypter (http://www.videohelp.com/tools/DVD-Decrypter).

Να και ο τρόπος (http://www.dvd-guides.com/content/view/136/59/).

Το πρόγραμμα δεν μπορεί να ξεκλειδώσει προστατευμένα (αυθεντικά ή νοικιασμένα) dvd.

Αν το δισκάκι είναι αντίγραφο έχει καλώς.

Αν όχι θα πρέπει να το μεταφέρεις αυτούσιο ή τουλάχιστον μόνο την κεντρική ταινία στον σκληρό δίσκο. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησε το πρόγραμμα με το οποίο έκανες μετατροπή την ταινία σε mkv και επέλεξε movie only, ορίζοντας να στο βγάλει σε φάκελο και όχι να στο γράψει σε δισκάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...