opera Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Νόμιζα ότι γραφεται "κωλόγερος" και πως αν τη πληρώσεις άμεσα πληρώνεις τα μισά αν δε κάνω λάθος,πάντως πολύ ακριβή η πόλη σου ρε φίλε.
akpe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 το 2ο φυσικα. Υποτίθεται. Πριν λίγα χρόνια η κοπέλα μου έφαγε πρόστιμο για παρκάρισμα "επάνω" σε ράμπα αναπήρων στην Γλυφάδα. Προφανώς για τον νόμο το "επάνω" ορίζεται ως "περίπου 2.15 μέτρα μακριά", αν κρίνω από την φωτογραφία που έβγαλε. Πέρσι το καλοκαίρι, σε μια από τις καθημερινές εκδηλώσεις του δήμου Αργυρούπολης τόλμησα να ρωτήσω δημοτικό αστυνομικό γιατί δεν ρίχνει κλήση/πρόστιμο όχι μόνο στο διπλοπαρκαρισμένο που με έκανε να κάνω τρεις μανούβρες για να πάρω μια στροφή, αλλά σε δεκάδες αυτοκίνητα που συμπλήρωναν τόμο παραβιάσεων. Η απάντηση; "ελα μωρε τώρα, με δυο μανούβρες χωράς". Δυο μέτρα, δυο σταθμά. Το συμπέρασμα που βγάζω; τα πρόστιμα εκτός από καθαρά εισπρακτικά είναι και ευκαιριακά. 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Υποτίθεται. Πριν λίγα χρόνια η κοπέλα μου έφαγε πρόστιμο για παρκάρισμα "επάνω" σε ράμπα αναπήρων στην Γλυφάδα. Προφανώς για τον νόμο το "επάνω" ορίζεται ως "περίπου 2.15 μέτρα μακριά", αν κρίνω από την φωτογραφία που έβγαλε. Πέρσι το καλοκαίρι, σε μια από τις καθημερινές εκδηλώσεις του δήμου Αργυρούπολης τόλμησα να ρωτήσω δημοτικό αστυνομικό γιατί δεν ρίχνει κλήση/πρόστιμο όχι μόνο στο διπλοπαρκαρισμένο που με έκανε να κάνω τρεις μανούβρες για να πάρω μια στροφή, αλλά σε δεκάδες αυτοκίνητα που συμπλήρωναν τόμο παραβιάσεων. Η απάντηση;"ελα μωρε τώρα, με δυο μανούβρες χωράς". Συμπέρασμα που βγάζω; τα πρόστιμα εκτός από καθαρά εισπρακτικά είναι και ευκαιριακά. εμ αυτο δεν ειχα γραψει αρχικα? οι κλησεις για να εχουν νοημα πρεπει να κοβονται συνεχεια,και οχι δειγματολειπτικα,σε καθημερινη βαση σε ολα τα μερη.να εχουν μικρο χρηματικο προστιμο,και η ποινη να ειναι η αφαιρεση πινακιδων.
akpe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Πέρα από την αποτυχία της επιβολής των νόμων το κόλλημά μου είναι πως έχουμε γεμίσει δικαστές (κάποιοι από αυτούς θα είναι και μελλοντικοί vigilantes των δρόμων/πεζοδρομίων, ειδικά μετά τα 60) που το παίζουν νομοταγείς και αψεγάδιαστοι χωρίς να καταλάβουν οτι είναι πρακτικά α-δύ-να-το να μην παρανομήσεις ως οδηγός στην Ελλάδα (ειθελλημένα ή μη).
DrLo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εχει διαφορα το παρκαρω παρανομα και ενοχλω και το παρκαρω παρανομα και δεν ενοχλω.// Το "δεν" ... Τι κερδίζω ?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν εισαι πλουσιος/γνωστος/μπατσονι στη σβηνουν. Γνωστοι μου σε αυτη τη κατηγορια ξερω 3 περιπτώσεις που πηγαν με μπινελικια στη δημοτικη αστυνομια παρουσιαζοντας την ιδιοτητα τους και κλασαν μεντες και τους τη σβησαν...
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Το "δεν" ... Τι κερδίζω ? δεν ηταν ερωτηση! δε κερδιζεις τιποτα
xri_ni Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Απο τις κλησεις δε τη γλυτωνεις(εκτος αν στη σβησει κανας γνωστος). Το χαρτακι της κλησης που κραταει ο τροχονομος παει στα γραφεια και περνιεται στο συστημα και τοτε θα σου ερθει ειδοποιητηριο(μετα απο αρκετο καιρο,ισως και χρονια) να πας να την πληρωσεις αλλιως μπαινει στη εφορια και προσαυξανεται.Και οταν περασει ενα ποσο(δε θυμαμαι τωρα ποσο) σου μπλοκαρουν το ΑΦΜ σου και δε μπορεις ουτε φορολογικη ενημεροτητα να παρεις.
laptop_man Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Πέρα από την αποτυχία της επιβολής των νόμων το κόλλημά μου είναι πως έχουμε γεμίσει δικαστές (κάποιοι από αυτούς θα είναι και μελλοντικοί vigilantes των δρόμων/πεζοδρομίων, ειδικά μετά τα 60) που το παίζουν νομοταγείς και αψεγάδιαστοι χωρίς να καταλάβουν οτι είναι πρακτικά α-δύ-να-το να μην παρανομήσεις ως οδηγός στην Ελλάδα (ειθελλημένα ή μη). Δεν χρειάζεται να πας μακρυά*... *στο χρόνο...
Aggeluska Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Στις πυκνοκατοικιμένες περιοχές υπάρχουν και πάρκινγκ. Αν σου πέφτουν πολλά τα 5€ πλήρωσε τα 150 και μη διαμαρτύρεσαι. Τα πεζοδρόμια, οι ράμπες και τα τοιαύτα είναι για τους πεζούς, ούτε για τα μηχανάκια να σουλατσάρουν για να γλιτώσουν ένα λεπτό, ούτε για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα. Αφού για κάποιους τα αυτονόητα είναι "ιστορίες για αγρίους" δεν πειράζει μωρέ εμείς θα "εκδικούμαστε" και ας μην μας "κάθεται η γκόμενα" εμενα δεν εχει ιδιωτικο παρκιν στην περιοχη μου . ειναι σε αποσταση 2 περιοχες μακρυα το παρκινκ το ιδιωτικο . δεν φταει ο ανθρωπος που το παρκαρε στο πεζοδρομιο, φταει η γαμ@@@ αυτη χωρα που δεν μπορει να κανει τπτ σωστα. καθε εφορια δν θα επρεπε να εχει ενα δημοσιο παρκινκ? τοσοι πελατες πανε καθε μερα. δεν θα επρεπε ολες οι πολικατοικες να εχουνε παρκινκ,ωστε αν ειναι πιο αδειοι οι δρομοι? ειναι πολλα πραγματα που φταινε. εμενα δηλαδη που φτιαξανε 7 κεντρα διασκεδασης στην σειρα στην περιοχη μου(Πειραιως) και τα παρκινκ τους χωρανε το 1/20 αυτων που τα επισκεπτωνται και καθε Π/Σ/Κ για να παρκαρεις πρεπει να πας 2 περιοχεσ διπλα και να περπατας μεστο βραδυ 2 χιλιομετρα? τι να πουμε κ εμεις!
pournaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 εμενα δεν εχει ιδιωτικο παρκιν στην περιοχη μου . ειναι σε αποσταση 2 περιοχες μακρυα το παρκινκ το ιδιωτικο . δεν φταει ο ανθρωπος που το παρκαρε στο πεζοδρομιο, φταει η γαμ@@@ αυτη χωρα που δεν μπορει να κανει τπτ σωστα. καθε εφορια δν θα επρεπε να εχει ενα δημοσιο παρκινκ? τοσοι πελατες πανε καθε μερα. δεν θα επρεπε ολες οι πολικατοικες να εχουνε παρκινκ,ωστε αν ειναι πιο αδειοι οι δρομοι? ειναι πολλα πραγματα που φταινε. εμενα δηλαδη που φτιαξανε 7 κεντρα διασκεδασης στην σειρα στην περιοχη μου(Πειραιως) και τα παρκινκ τους χωρανε το 1/20 αυτων που τα επισκεπτωνται και καθε Π/Σ/Κ για να παρκαρεις πρεπει να πας 2 περιοχεσ διπλα και να περπατας μεστο βραδυ 2 χιλιομετρα? τι να πουμε κ εμεις! Να μην αγοραζες αυτοκινητο...
kage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) εμενα δεν εχει ιδιωτικο παρκιν στην περιοχη μου . ειναι σε αποσταση 2 περιοχες μακρυα το παρκινκ το ιδιωτικο . δεν φταει ο ανθρωπος που το παρκαρε στο πεζοδρομιο, φταει η γαμ@@@ αυτη χωρα που δεν μπορει να κανει τπτ σωστα. καθε εφορια δν θα επρεπε να εχει ενα δημοσιο παρκινκ? τοσοι πελατες πανε καθε μερα. δεν θα επρεπε ολες οι πολικατοικες να εχουνε παρκινκ,ωστε αν ειναι πιο αδειοι οι δρομοι? ειναι πολλα πραγματα που φταινε. εμενα δηλαδη που φτιαξανε 7 κεντρα διασκεδασης στην σειρα στην περιοχη μου(Πειραιως) και τα παρκινκ τους χωρανε το 1/20 αυτων που τα επισκεπτωνται και καθε Π/Σ/Κ για να παρκαρεις πρεπει να πας 2 περιοχεσ διπλα και να περπατας μεστο βραδυ 2 χιλιομετρα? τι να πουμε κ εμεις! συμφωνω με το παραπανω. αλλα να καταλαβουμε οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι αρκετα ανεκτικοι...(το λεω εγω που εχω φαει και 4ψηφια κληση...) Ειναι ανεπιτρεπτο σε μια χωρα 400-600ε μισθων να εχεις κλησεις τοσο μεγαλες και χωρις ευκολιες πληρωμης.αλλα ειναι τοσο στοκοι που δεν το καταλαβαινουν οτι χανουν απο αυτο το στορυ γιατι δεν μπαινουν λεφτα στα ταμεια.(του δημου!) Για το θεμα τι γινεται αν δεν πληρωσεις.εχω μερικους γνωστους που χρωστανε κλησεις τουλ 2-3 χρονια και εννοειται δεν ηρθαν στην εφορια ποσοι δημοσιοι υπαλληλοι υπαρχουν?~500χιλ. 200χιλ να ναι ασφαλιτες,αστυνομοι,ειδικοι φρουροι κτλ?ποσοι προισταμενοι,διοικητες,δημαρχοι κτλ υπαρχουν να πουμε 3χιλ?να πουμε και για υποχρεωσεις που τυχον εχουν σε αυτη την χωρα καμμια 500χιλ ατομα ακομη... να βαλουμε και καμμια 50χιλ δημοτικη αστυνομια... να βαλουμε και κατοικους σε ολα τα χωρια που σιγα να μην φανε κλησεις.. ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?εχει μεινει κανεις χωρις διπλωμα αδεια? εχετε ιδεα ποσες μερες σου παιρνουν διπλωμα για χρηση κινητου περα απο 100ε? οι αλλεςχωρες ειναι τριτοκοσμικες ή η Ελλαδα θελει το καλο μας? τα προστιμα ειναι υπερβολικα σε μια χωρα που ο βασικος ειναι 520-700ε!!! εννοειτε πως κανεις δεν πληρωνει και γι αυτο θα κανουν και εκπτωσεις.. http://www.espressonews.gr/default.asp? ... ID=1211872 http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=172724 ολα αυτα τα λεφτα απο κλησεις πανε στον δημο?πως διαολο γινετε και μια ζωη οι δημοι μπαινουν μεσα...ε στην χωρα που ο απατεωνας την βγαζει καθαρη παντα υπαρχουν "παραθυρακια" αλλα για αυτους που ειναι στα κολπα... Αρα μαλλον θα πρεπει να αισθανεσε και μαλκας... για τους διοικητες αλλα και τα πιτσιρικια που πλεον βγαινουν μονα τους για κλησεις δεν θα γραψω τιποτα.. βγαλε ενα διπλωμα για 50αρη μηχανακι παρε ενα παπι 200-500ε μεχρι να κανεις την δουλεια σου και μετα πουλα το ή κρατα το μεχρι να ξανατυχει...απο αλλο τοπικ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2012 από kage
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πέρα από την αποτυχία της επιβολής των νόμων το κόλλημά μου είναι πως έχουμε γεμίσει δικαστές (κάποιοι από αυτούς θα είναι και μελλοντικοί vigilantes των δρόμων/πεζοδρομίων, ειδικά μετά τα 60) που το παίζουν νομοταγείς και αψεγάδιαστοι χωρίς να καταλάβουν οτι είναι πρακτικά α-δύ-να-το να μην παρανομήσεις ως οδηγός στην Ελλάδα (ειθελλημένα ή μη). Ναι, μόνο που έχει μια τεράστια διαφορά το "παρανομώ" από το "κλαίγομαι όταν με πιάνουν να παρανομώ". Κι εμένα με έχουν γράψει για αλκοτέστ, για ταχύτητα κι ένας θεός ξέρει πόσες φορές για πάρκινγκ. Μετά όμως δεν κοίταζα πως να τη σκαπουλάρω. Πλήρωσα κανονικά. Και μάλιστα στην περίπτωση του αλκοτέστ συναιτίστηκα κιόλας (έτζουξε πολύ το πρόστιμο). Πλέον όταν θέλω να πιω παίρνω ταξί. Το "δεν έχω να πληρώσω" στην προκείμενη είναι απλά φαιδρό. Αν "δεν έχεις" τότε είσαι δέκα φορές προσεκτικότερος.
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ναι, μόνο που έχει μια τεράστια διαφορά το "παρανομώ" από το "κλαίγομαι όταν με πιάνουν να παρανομώ". Κι εμένα με έχουν γράψει για αλκοτέστ, για ταχύτητα κι ένας θεός ξέρει πόσες φορές για πάρκινγκ. Μετά όμως δεν κοίταζα πως να τη σκαπουλάρω. Πλήρωσα κανονικά. Και μάλιστα στην περίπτωση του αλκοτέστ συναιτίστηκα κιόλας (έτζουξε πολύ το πρόστιμο). Πλέον όταν θέλω να πιω παίρνω ταξί. Το "δεν έχω να πληρώσω" στην προκείμενη είναι απλά φαιδρό. Αν "δεν έχεις" τότε είσαι δέκα φορές προσεκτικότερος. δηλαδη για να σταματησεις να οδηγεις επικινδυνα πρεπει να πληρωσεις προστιμο? να εισαι υπευθυνος και ωριμος απο πριν δε παιζει?
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ναι, μόνο που έχει μια τεράστια διαφορά το "παρανομώ" από το "κλαίγομαι όταν με πιάνουν να παρανομώ". Κι εμένα με έχουν γράψει για αλκοτέστ, για ταχύτητα κι ένας θεός ξέρει πόσες φορές για πάρκινγκ. Μετά όμως δεν κοίταζα πως να τη σκαπουλάρω. Πλήρωσα κανονικά. Και μάλιστα στην περίπτωση του αλκοτέστ συναιτίστηκα κιόλας (έτζουξε πολύ το πρόστιμο). Πλέον όταν θέλω να πιω παίρνω ταξί. Το "δεν έχω να πληρώσω" στην προκείμενη είναι απλά φαιδρό. Αν "δεν έχεις" τότε είσαι δέκα φορές προσεκτικότερος. βαλτε οτι wtf εικονα θελετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα