Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα το πρωί ενώ πηγαίναμε με το αυτοκίνητο από Πάτρα προς Αθήνα, βρισκόμασταν κανονικά στην λωρίδα μας. Από την αντίθετη περνούσε φορτηγό και κάποιος έξυπνος αποφάσισε να το προσπεράσει ενώ υπήρχε διπλή συνεχής γραμμή, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και καταστρέψει τον καθρέπτη του οδηγού στο αυτοκίνητό μας. Όπως καταλαβαίνετε ήταν λίγο δύσκολο να σταματήσει το αυτοκίνητο και δεν προλάβαμε καν να δούμε την πινακίδα του. Αν ήταν 10 εκατοστά πιο έξω ο οδηγός, θα είχαμε κανονικό τρακάρισμα και σε τέτοιες αντίρροπες ταχύτητες καταλαβαίνετε τι μπορούσε να είχε γίνει.

Θα χρειαστούν περίπου 500 ευρώ για την αλλαγή του καθρέπτη (Πλαστικά, μηχανισμός, τζάμι, βάψιμο) και ευτυχώς που δεν χάλασε η βάση γιατί όπως μας είπαν θα πήγαινε για πάνω από χιλιάρικο.

Η ερώτησή μου είναι: Υπάρχει περίπτωση η ασφάλεια του αυτοκινήτου να καλύπτει την ζημιά; Ούτε πινακίδα δεν έχουμε ούτε μάρτυρες θα μπορούσαν να βρεθούν. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

Δημοσ.

Μόνο αν έχεις μικτή ασφάλεια να σε καλύπτει φίλε μου.

Διαφορετικά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο (τουλάχιστον όχι νόμιμο).

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να είχε στην εθνική σε καποιο κοντινό σημείο κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας; αν ναι ίσως μπορείς να κάνεις μύνηση εναντίον αγνώστου και να βρούν τα στοιχεία του απο τις κάμερες (εφόσον εσυ ειδες τι αυτοκίνητο ήταν περίπου)

προφανώς θα έχει και αυτός ζημιά οποτε καλο θα ήταν να κινητοποιηθείς γρήγορα...

(ελπίζω να μη ζω σε κάποιο παράλληλο συμπαν...)

Δημοσ.

Μόνο η εθνική καλύπτει τους καθρέπτες (ή τουλάχιστον κάλυπτε ) στην θραύση κρυστάλλων και ο μηχανισμός, αν θυμάμαι καλά, δέν παίζει κάν στην συνάρτηση.

Επειδή είναι και δύσκολες εποχές,κοίτα για μεταχειρισμένο ή ιμιτασιόν...

Δημοσ.

Εμενα μου εχουν κλεψει μονο το τζαμακι του καθρεπτη 2 φορες.

Δεν καλυψε ουτε η θραυση ουτε η μερικη κλοπη.

Και εγω μονο για εθνικη ακουσα οτι το καλυπτει.

Οι καμερες στις εθνικες λειτουργουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...