Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Γνωρίζει κάποιος μερικές πληροφορίες για το ΤΕΙ Δασοπονίας και φυσικού περιβάλλοντος στο Καρπενήσι? Εννοώ από κάποιον γνωστό που φοιτεί στη σχολή. Ευχαριστώ.
opera Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Γνωρίζει κάποιος μερικές πληροφορίες για το ΤΕΙ Δασοπονίας και φυσικού περιβάλλοντος στο Καρπενήσι? Εννοώ από κάποιον γνωστό που φοιτεί στη σχολή. Ευχαριστώ. http://www.teidasoponias.gr/ εγώ της Δράμας απόφοιτος είμαι πριν 18 χρόνια δυστυχώς δε κράτησα επαφές γενικά με το αντικείμενο.
Cossutius. Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 http://www.teidasoponias.gr/ εγώ της Δράμας απόφοιτος είμαι πριν 18 χρόνια δυστυχώς δε κράτησα επαφές γενικά με το αντικείμενο. Ευχαριστω για την απάντηση φίλε μου. Απλά κοιτάζω για κάποιον που έχει εικόνα για την παρούσα κατάσταση του συγκεκριμένου ΤΕΙ. (πχ αν η φοιτητική εστία ειναι ανοιχτή και για όλους, για τη ζωή των φοιτητών στο Καρπενήσι, τη γραμματεία και κατά πόσο εξυπηρετική ειναι...Ξέρεις μικρά πράγματα που όμως αν ειναι όλα στραβά σου χαλάνε τη ζωή. Δεν μιλάμε για ένα ΤΕΙ σε μεγαλούπολη άλλωστε ) y.g- Δεν αφορά εμένα εννοείτε :-P
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ξενοίκιασα πέρσυ, οπότε δεν ξέρω τι παίζει τώρα ακριβώς. Και το θέμα είναι ότι τα πράγματα άλλαζαν συχνά, τουλάχιστον τα χρόνια που ήμουν εκεί. Τώρα σχετικά με αυτά που ρωτάς, η εστία δεν ήταν ανοιχτή σε όλους, και καλύτερα απ' τη μία, αφού τα ενοίκια στο Καρπενήσι είναι πολύ χαμηλά (τα 2 τελευταία χρόνια έμενα σε καινούρια γκαρσονιέρα με 150€/μήνα). Συν ότι οι εγκαταστάσεις δεν είναι και οι καλύτερες. Η γραμματεία λειτουργεί συνήθως από τις 11:00 έως τη 13:00 και για τα βασικά είναι μια χαρά. Εξάλλου έχει τόσο λίγους φοιτητές πλέον η σχολή, που δεν πρόκειται ποτέ να συναντήσεις οποιουδήποτε είδους συνωστισμό. Η νυχτερινή ζωή στο Καρπενήσι είναι ένα μεγάλο θέμα. Φαντάσου τον κεντρικό δρόμο της πόλης, με 4-5 μπαράκια. Παλιότερα λειτουργούσαν 2 μεγάλα λίγο έξω απ' την πόλη, πλέον όμως όχι. Η φοιτητική ζωή στο Καρπενήσι ενδείκνυται περισσότερο για εκείνον που δε θέλει ντε και καλά να κάνει μεγάλη ζωή και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις στο θέμα της διασκέδασης. Αξίζει τα μέγιστα για καλό ύπνο και χαλάρωση, αλλά και για κρεπάλες όταν χρειαστεί. Εξάλλου η Ευρυτανία είναι ο νομός με τη μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ στην Ελλάδα. Πες του ενδιαφερόμενου ότι θα βρίσκει αλκοόλ σε πολύ χαμηλές τιμές στα μπαράκια, απλά αυτό θα γίνει όταν γίνει θαμώνας, κάτι που γίνεται πολύ γρήγορα σε μια τέτοια κωμόπολη. Ας μας πει ο φίλος σου/η φίλη σου τι πιστεύει ότι θέλει από μια πόλη, να πάρει πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα