geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σεβασμού σε τι; Σε μια ανυπόστατη επιστολή; Μήπως πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά ό,τι δημοσιεύεται στο internet; Σεβασμο οχι σε καποιο ποστ αλλα σε καποιον συνανθρωπο σου.
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μιας και βαριεμαι να διαβαζω εκθεσεις απομακρυνομαι απο το θεμα σιγα-σιγα με ελαφρα πηδηματακια Κατσε για να καταλαβω. Ανοιγεις ενα θεμα προς συζητηση, κανουν τον κοπο να σου απαντησουν με επιχειρηματα 2-3 ατομα, αποκαλεις τα ποστ τους εκθεσεις που βαριεσαι να διαβασεις και αποχωρεις απο το thread. Μαλιστα... Και καπακι μιλας για σεβασμο στον συνανθρωπο σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τεσπα απορω πως καθομαι και ασχολουμαι με τιποτενιους ανθρωπους. Εδώ, κάποιοι θα απορήσουν πως κοιτάς τον καθρέφτη κάθε πρωί
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Κατσε για να καταλαβω.Ανοιγεις ενα θεμα προς συζητηση, κανουν τον κοπο να σου απαντησουν με επιχειρηματα 2-3 ατομα, αποκαλεις τα ποστ τους εκθεσεις που βαριεσαι να διαβασεις και αποχωρεις απο το thread.Μαλιστα...Και καπακι μιλας για σεβασμο στον συνανθρωπο σου. Αρχικα δεν εκανα καποια ερωτηση για να μου απαντησουν. Απλα το παραπονο μου ειναι οι φλυαρίες και τα ασκοπα ποστ (οπως το δικο σου και το δικο μου). Τωρα το ποτε θα αποχωρησω δεν σε αφορα. Εδώ, κάποιοι θα απορήσουν πως κοιτάς τον καθρέφτη κάθε πρωί Τουλαχιστον οταν εγω κοιταω τον καθρεφτη βλεπω κατι ομορφο, σε αντιθεση με τον δικο σου που σπαει. Θα ζητησω να κλειδωθει εαν δεν επιστεψετε στο θεμα. Ευχαριστω!
..MementoMori.. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Αρχικα δεν εκανα καποια ερωτηση για να μου απαντησουν. Απλα το παραπονο μου ειναι οι φλυαρίες και τα ασκοπα ποστ (οπως το δικο σου και το δικο μου). Τωρα το ποτε θα αποχωρησω δεν σε αφορα. Τουλαχιστον οταν εγω κοιταω τον καθρεφτη βλεπω κατι ομορφο, σε αντιθεση με τον δικο σου που σπαει. Θα ζητησω να κλειδωθει εαν δεν επιστεψετε στο θεμα. Ευχαριστω! Καλυτερα γιατι οσο γραφεις τοσο περισσοτερο εκτιθεσαι. Και btw αν δεν θες να σου απαντανε μπορεις να ανοιξεις ενα δικο σου blog. Εδω ειναι forum. Οταν γραφεις κατι ειναι ανοιχτο προς συζητηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Έλα, πες την αλήθεια. Είσαι από τα επικίνδυνα τυπάκια που παραπληροφορούν γιατί έτσι, και μετά βλέπουν τους εαυτούς τους όμορφους. Στα δε δύσκολα, αποσύρονται με ελαφρότης και χάρη. Βρε μπας και είσαι Ελληνάρας???
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τελικά το λίνκ του BBC από τον TS θα το δούμε; σωθηκες...
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Καλυτερα γιατι οσο γραφεις τοσο περισσοτερο εκτιθεσαι.Και btw αν δεν θες να σου απαντανε μπορεις να ανοιξεις ενα δικο σου blog.Εδω ειναι forum.Οταν γραφεις κατι ειναι ανοιχτο προς συζητηση. Εγω εθεσα ενα θεμα προς συζητηση. Δεν εκανα καμια ερωτηση προκειμενου να λαβω απαντησεις. Απλα και ξεκαθαρα πραγματα. Έλα, πες την αλήθεια.Είσαι από τα επικίνδυνα τυπάκια που παραπληροφορούν γιατί έτσι, και μετά βλέπουν τους εαυτούς τους όμορφους. Στα δε δύσκολα, αποσύρονται με ελαφρότης και χάρη.Βρε μπας και είσαι Ελληνάρας??? Ακριβως αυτο! Πως το βρηκες ρε; γκετο καταστασεις... Τελικά το λίνκ του BBC από τον TS θα το δούμε; το ειδα στην τηλεοραση οχι στο site για να σου δωσω λινκ. σωθηκες... Εκανε η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο.
tritonas00 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 το ειδα στην τηλεοραση οχι στο site για να σου δωσω λινκ. Ε οκ και γω ειδα στην τηλεοραση την γιαγια μου να πινει καφε με τον Σιδηροπουλο.
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ε οκ και γω ειδα στην τηλεοραση την γιαγια μου να πινει καφε με τον Σιδηροπουλο. Ε, μπραβο σου. Δεν σου ζηταω να μου δωσεις λινκ ομως. Αμα θελω το πιστευω, εαν οχι τοτε το βουλωνω ή καθομαι και τ οψαχνω μονος μου οπως εκανε ο snoob
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ε οκ και γω ειδα στην τηλεοραση την γιαγια μου να πινει καφε με τον Σιδηροπουλο. Ροκού η γιαγιά.. Πάντως γενικά τέτοιες ειδήσεις τις ψάχνω και εγω αρκετά. Να φανταστείτε πως οταν είδα σε blog για πρωτη φορά για το ποίημα που έγραψε ο Γκύντερ Γκρας για την Ελλάδα, βρήκα την αυθεντική είδηση με το ποιημα στα Γερμανικά και το έστειλα σε φίλο μου καθηγητή Γερμανικων να μου πει ακριβως τι λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκει. Γενικά κυκλοφορουν πολλές ψευδής και χαζές ειδήσεις. Κλασικά τέτοια ειναι πως η Κίνα έδινε άτοκο δάνειο στην Ελλάδα να ξεχρεωσει με μονο αντάλλαγμα την ανταλλαγή πολιτιστικών παραδόσεων κτλ κτλ :-P
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Είναι πραγματικά ασύλληπτο. Είκοσι ένα μέλη της κοινότητας, αυτή τη στιγμή, επικροτούν μια ανύπαρκτη απάντηση προς μία ανύπαρκτη Καναδή για ένα ανύπαρκτο πρόγραμμα. Και η απάντηση στα όσα παρέθεσα είναι "δεν μπορούμε να ξέρουμε τι είναι αλήθεια και τι όχι"; Συγγνώμη, αλλά δεν είναι μεταφυσικό το ζήτημα, του στυλ "υπάρχουν άγγελοι και πόσοι από δαύτους χωράνε στο κεφάλι μιας καρφίτσας". Τέλος πάντων, ήδη έγραψα πάρα πολλά, απείρως περισσότερα από όσα αξίζει μία "είδηση" αυτής της κατηγορίας και νομίζω ότι υπερανέλυσα την άποψή μου. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις