minaras_tio Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 όσοι λέτε ότι μπορείς να βρεις δουλειά αν ψάξεις ή είστε βολεμένοι ή δεν ξέρετε τι σας γίνεται... οι μόνες δουλειές που υπάρχουν (ειδικά για κάποιους που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία εργασίας) είναι πολώσεις μέσω τηλεφώνου ή πόρτα πόρτα και μουφα αγγελίες που προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από σένα χωρίς να σ δίνουν τίποτα (βλέπε πυραμίδες ) και κάτι άλλο ποιος σας είπε ότι όλοι όσοι έχουν κάρτα ανεργίας παίρνουν και επίδομα.... Πεστα ρε πουστη μου γιατι εχει βγαλει η γλωσσα μου μαλλια! (βασικα τα δαχτυλα μου, αλλα οκ). Sent from my iPhone using Insomnia
KleKoR Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πεστα ρε πουστη μου γιατι εχει βγαλει η γλωσσα μου μαλλια! (βασικα τα δαχτυλα μου, αλλα οκ). Sent from my iPhone using Insomnia τσάμπα αγχώνεσαι αφού το λύσαμε το θέμα... φταίνει οι πολλές ΔΟΥ...
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Φταίει και αυτό. Όλοι αυτοί δεν πληρώνονται; απο που; και τι έργο προσφέρουν στην κοινωνία;
laptop_man Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Πήγα να πληρώσω μόνος μου το χαράτσι του ακινήτου που νοίκιαζα,επειδή ο νοικάρης έφυγε αφήνοντας φέσια μηνών (τρεις σαιζόν ΔΕΗ κι οι μπαγλαμάδες δεν του κόψανε το ρεύμα...),ενώ του είχα απαξιώσει (μείωση ενοικίου) το χαράτσι. Δημόσιο;Τρεις ώρες πανωκάτω μεταξύ ΔΕΗ+εφορίας και μόλις βρέθηκε η άκρη τελικά (λεφτά έδινα,μόνος μου πήγα),με στήσανε σα μαλάκα να περιμένω να ευαρεστηθεί η αρμόδια γ@μιόλα να συμπληρώσει τη χαρτούρα,να ανεβοκατέβω ορόφους και να μαζεύω υπογραφές μόνος μου σαν άμισθος κλητήρας... ...και το Δημόσιο ταμείο ήταν σε άλλο όροφο... Ναι ρε,μπουρδέλλο ήσασταν,είστε και θα είστε ες αεί!
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Είσαι σίγουρος ότι δεν είσαι πράκτορας του Μεγάλου Κεφαλαίου που πετάει λάσπη στους τίμιους και εργατικούς ΔΥ που δεν φταίνε ποτέ για τίποτα; Τον Σόρος τι τον έχεις;
laptop_man Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ...και δεν βρέθηκε τόσα χρόνια που τραβιέμαι ιντερνέ (πολλά όμως) κανένας ΜΚΟεΐτης να με λαδώσει,γμτ στανιό μου μέσα...
laikos123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 μπα δεν εχει κριση ρε φιλε γεμιζουν τα μπαρ και οι καφετεριες.... με τι γεμιζουν ειδες; γιατι ολοι αυτοι που ειναι διπλα μου δεν ειναι Ελληνες.Η Γερμανια και η Αυστραλια φουλαραν με Ελληνες...Τα συμπερασματα δικα σου ;P
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/PAGE-consumerworks Η σελιδα που παραθετεις ειναι ο ενας απτους 3 τροπους καταμετρησης της ανεργιας, και στον εχω παραθεσει ΗΔΗ. Συν τοις αλλοις δεν παρεθεσα link απο wikipedia οπως ψευδως αναφερεις. Μπορω αν θες (και επιμενεις) να σου παραθεσω ακομα πιο επισημη πηγη που επιβεβαιωνει οτι λεω. Οτι δηλαδη νουμερα ΟΑΕΔ και λινκ που δινεις ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ/ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ για να βγει η εκτιμηση της ανεργιας. Αρα ναι οι μετρησεις ΟΑΕΔ σαφως και παιζουν ρολο στην καταμετρηση της ανεργιας, αρα επαναλαμβανω καιρος να αναθεωρησεις ως προς αυτο: Γιατί έχω την εντύπωση ότι την ανεργία ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑ Ο ΟΑΕΔ !!! Πως κατοχυρώνεται μια σύμβαση, έστω εθνική συλλογική ... παύει να είναι σύμβαση? Αλλά και πέρα από τη νομικίστικη μορφή του με την ίδια λογική γιατί ο σκλαβέμπορος είχε κεκτημένο δικαίωμα να πουλά μαυρους στην Αμερική και του το καταργήσαν ? Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος μπορεί να αντιληφθεί την δυναμική των καιρών και πως αλλάζει μέσα στο χρόνο έχει άλλη αντίληψη περί κεκτημένου. Δε λεω ότι ένας εργααζόμενος πρέπει να έχει αυτό, το άλλο, λιγότερο ή περισσότερο αλλά όταν πιστέυει στην ύπαρξη κεκτημένων το έχει χάσει το παιχνίδι. Τα πάντα στη ζωή είναι μια συνεχής αναδιαπραγμάτευση και ένα συνεχές παιχνίδι δύναμης, άλλωτε η δύναμη πάει από εδώ άλλωτε από εκεί. Καλη η λογικη σου παρ'ολα αυτα ακομα κι ετσι, κεκτημενα ειναι αυτα που χαθηκαν. Ειτε λογω της δυναμης που πηγε απο εδω --> εκει, ειτε λογω της αλλαγης των καιρων, οι εργαζομενοι χασανε αυτα που ειχαν κατακτησει αρκετες 10ετιες πισω, εν μια νυκτι. Δεν εγινε αγωνας, δεν εγιναν κοσμογονικα γεγονοτα (οπως γινανε για να κατακτηθουν τα δικαιωματα αυτα), απλα γιναν εν μια νυκτι ολα με 1-2 ψηφισματακια. Εν τελει αυτο που περιγραφω με την ενοια του κεκτημενου ειναι αυτο που ολοι περιγραφουν απο εργαζομενους και συνδικαλιστες, εως πολιτευομενους και αντιπολιτευομενους. Τωρα αν ειναι να παιζουμε με τις λεξεις απλα για να δειξουμε οτι εχουμε αλλη πιο φιλοσοφημενη γνωμη, και να πρεπει να αλλαξουμε την συνηθισμενη λεξη με μια που εσενα σου καθεται για Χ,Υ λογους πιο καλα, πασσο.
MJBulls23 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Σημερα ηρθαν 2 ανθρωπινα οντα, πιθανοτατα αλλοδαποι καθως μιλουσαν καλα Ελληνικα αλλά ολιγον "σπαστά", με περιεργη προφορα, με συντακτικα λαθη, σε αρθρα κλπ, και μου ειπαν οτι ανηκουν σε μια οργανωση για την καταπολεμηση της κρισης(WTF? ) και να τους βαλω μεσα να συζητησουμε για την κριση και να δωσω το ονομα μου και την υπογραφη μου ως μεσο στηριξης τους και αυτο μπορει να βοηθησει πολυ κατα της κρισης.(! ) Φυσικα και τους εδιωξα στο λεπτο. BTW μολις τους ειπα να φυγουν, ο ενας ζητησε ενα ποτηρι νερο. Του το αρνηθηκα και αυτο. Στους καιρους που ζουμε, δεν μπορεις σε καμια περιπτωση να εισαι σιγουρος εαν ολο αυτο δεν ηταν μια διερευνητικη αποπειρα για να δουνε την διαμορφωση και τους χωρους του σπιτιου, κλπ, κλπ. Ασε που ποτέ δεν ξερεις εαν τους βαλεις μεσα και σου βγαλουν κανενα μαχαιρι, κλπ. Οποτε μακρια. Αλλά υπαρχει αραγε τετοια οργανωση? Φυσικα μαλλον η πιθανοτητα ειναι γυρω στο 1 στα 10^10....
DrLo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Η σελιδα που παραθετεις ειναι ο ενας απτους 3 τροπους καταμετρησης της ανεργιας, και στον εχω παραθεσει ΗΔΗ. Συν τοις αλλοις δεν παρεθεσα link απο wikipedia οπως ψευδως αναφερεις. Μπορω αν θες (και επιμενεις) να σου παραθεσω ακομα πιο επισημη πηγη που επιβεβαιωνει οτι λεω. Οτι δηλαδη νουμερα ΟΑΕΔ και λινκ που δινεις ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ/ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ για να βγει η εκτιμηση της ανεργιας. Αρα ναι οι μετρησεις ΟΑΕΔ σαφως και παιζουν ρολο στην καταμετρηση της ανεργιας, αρα επαναλαμβανω καιρος να αναθεωρησεις ως προς αυτο: Μη το κουράζουμε, την ανεργία στην Ελλάδα την μετρά η Στατιστική. Επίσης η ανεργία δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το πόσοι πέρνουν επίδομα, πόσοι είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ, πόσοι έχουν κάρτα κλπ Τα άλλα είναι εγκυκλοπεδικές γνώσεις. Και την θερμοκρασία περιβάλλοντος μπορείς να την μετρήσεις με 1003 τρόπους αλλά αρμόδιος για την παρακολούθηση του καιρού είναι η ΕΜΥ (αν δεν έχει κλείσει/αλλάξει όνομα από τότε που είχα δει τελευταία δελτίο της Καλη η λογικη σου παρ'ολα αυτα ακομα κι ετσι, κεκτημενα ειναι αυτα που χαθηκαν. Ειτε λογω της δυναμης που πηγε απο εδω --> εκει, ειτε λογω της αλλαγης των καιρων, οι εργαζομενοι χασανε αυτα που ειχαν κατακτησει αρκετες 10ετιες πισω, εν μια νυκτι. Δεν εγινε αγωνας, δεν εγιναν κοσμογονικα γεγονοτα (οπως γινανε για να κατακτηθουν τα δικαιωματα αυτα), απλα γιναν εν μια νυκτι ολα με 1-2 ψηφισματακια. Εν τελει αυτο που περιγραφω με την ενοια του κεκτημενου ειναι αυτο που ολοι περιγραφουν απο εργαζομενους και συνδικαλιστες, εως πολιτευομενους και αντιπολιτευομενους. = αυτοί που λένε τις περισσότερες μπαρούφες per second Τωρα αν ειναι να παιζουμε με τις λεξεις απλα για να δειξουμε οτι εχουμε αλλη πιο φιλοσοφημενη γνωμη, και να πρεπει να αλλαξουμε την συνηθισμενη λεξη με μια που εσενα σου καθεται για Χ,Υ λογους πιο καλα, πασσο. Δεν είναι παιχνίδι με τις λέξεις. Οι λέξεις και οι έννοιες που είναι πίσω από αυτές παίζουν ρόλο, όσο καλύτερα τις έχεις καταλάβει μπορείς να ζεις/δρας/κρίνεις/παίρνεις αποφάσεις με βάση αυτές. Μπορείς να συνεχίζεις να ζεις σε έναν ιδεατό κόσμο που επειδή ο παπούς σου κατάφερε να πληρώνεται Χ για τη δουλειά του να θεωρείς ότι και το παιδί σου θα πληρώνεται Χ για τη δουλειά αυτή. Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση την οποία πολλοί συνειδητοποίησαν μόλις πρόσφατα. Σημερα ηρθαν 2 ανθρωπινα οντα, πιθανοτατα αλλοδαποι καθως μιλουσαν καλα Ελληνικα αλλά ολιγον "σπαστά", με περιεργη προφορα, με συντακτικα λαθη, σε αρθρα κλπ, και μου ειπαν οτι ανηκουν σε μια οργανωση για την καταπολεμηση της κρισης(WTF? ) ... Φυσικα και τους εδιωξα στο λεπτο. Κανόνισε να έχεις διώξει την τροϊκα !!! Έχεις μερικά δις να τσοντάρεις ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Σημερα ηρθαν 2 ανθρωπινα οντα, [...] BTW μολις τους ειπα να φυγουν, ο ενας ζητησε ενα ποτηρι νερο. Του το αρνηθηκα και αυτο. [...] Κακώς δεν τους εκτέλεσες επί τόπου, να προστατεύσεις ενδεχομένως άλλα όντα σαν εσένα... Next time!
KleKoR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Έπεσε από την Ακρόπολη Από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης έπεσε, πριν από λίγο, ένας 45χρονος άνδρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον άνδρα, προκειμένου να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Επί τόπου βρίσκονται επίσης άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί. Μέχρι στιγμής, δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία, ούτε υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για σημείωμα. http://www.enikos.gr/society/57053,Epese_apo_thn_Akropolh.html Σοκ στην Άνδρο! Αυτοκτόνησε 31χρονος ναυτικός Το τραγικό φαινόμενο των αυτοκτονιών, που οφείλεται κυρίως στην απόγνωση που βιώνει ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας, έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του και στις Κυκλάδες. Σοκ έχει προκαλέσει ο χαμός ενός 31χρονου νέου από το Γαύριο Άνδρου, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από μερικά 24ωρα (έβαλε θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε). Σύμφωνα με το cyclades24.gr o Κώστας Χαλάς, ένας εξαιρετικός άνθρωπος που όποιος τον είχε γνωρίσει μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του, διάλεξε ο ίδιος να θέσει τέρμα στο προσωπικό του ταξίδι στη ζωή. Ναυτικός στο επάγγελμα και αρραβωνιασμένος – όπως αναφέρουν οι πληροφορίες – έφυγε αιφνιδιάστηκα βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία του νησιού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ήταν άνεργος, αντιμετωπίζοντας κάποια προβλήματα. Είχε εργασθεί σε πολλά πλοία της ακτοπλοΐας ως λογιστής, με τελευταίο το Superferry ΙΙ. Η κηδεία του έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του κάτω από πολύ βαρύ κλίμα. http://gr.news.yahoo.com/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-31%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-060702739.html καλή σας ημέρα...
kostas_dr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 BTW μολις τους ειπα να φυγουν, ο ενας ζητησε ενα ποτηρι νερο. Του το αρνηθηκα και αυτο. Κλασικό κόλπο το νερό. Καλά έκανες. Κάτι αντίστοιχο έχει τύχει και σ΄ εμένα. Ας τους βάλουν πρώτα μέσα στο σπίτι τους οι διάφοροι καλοθελητές και μετά ας βγουν στα κανάλια να κλαίγονται για το τι έπαθαν και να αναφωνούν "που είναι το κράτος"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα