Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω ξεκολλατε με τις αυτοκτονιες...

Οταν εισαι ανεργος και δεν εχεις σαλιο δεν αυτοκτονεις αλλα πας και ψαχνεις για οτιδηποτε.

Οταν εισαι ανεργος και δεν εχεις σαλιο και για καποιο λογο δεν βρισκεις καμια δουλεια τοτε και παλι δεν αυτοκτονεις αλλα πας μεταναστης.

οπότε καλά να πάθουν ε; :-(

πολύ εύκολα δεν τα μηδενίζεις όλα;

άνθρωποι πεθαίνουν δίπλα μας... ξυπνήστε....

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπότε καλά να πάθουν ε; :-(

πολύ εύκολα δεν τα μηδενίζεις όλα;

άνθρωποι πεθαίνουν δίπλα μας... ξυπνήστε....

Πωπω σου εχουν πιπιλισει αυτην την μιζερια σε τοσο μεγαλο βαθμο που δεν καταλαβαινεις το τι διαβαζεις.

Δημοσ.

Πωπω σου εχουν πιπιλισει αυτην την μιζερια σε τοσο μεγαλο βαθμο που δεν καταλαβαινεις το τι διαβαζεις.

Μην τους χαλας την πεπατημενη - νεοελληνιστικη.

Δημοσ.

μιζέρια η αντίληψη της πραγματικότητας... μάλιστα... τεσπα...

επειδή εγώ δεν... για βοήθα λίγο...

Δημοσ.

[offtopic mode on]

Φίλε geowizard κάνε κάτι με την υπογραφή σου γιατί μας έχει χαλάσει τα μάτια.

Ευχαριστώ.

[/offtopic mode off]

Δημοσ.

Σε τι να πρωτοαπαντησω δε ξερω!!

Ας απαντησω γενικα:

Αν δηλαδη ψαξεις 24/7 για δουλεια χωρις να χεσεις, βρισκεις. Μαλιστα...1,5 εκατομμυριο λοιπον οι επισημοι τεμπεληδες στην Ελλαδα, ή 1,5 εκατομμυριο δεν ξερουν ΠΩΣ να ψαξουν για δουλεια.

Η γνωστη σου φιλε geowizard για το supermarket, ειναι ηλιθια πεστης. Χωρις παρεξηγηση. Δεχομαι οτι υπαρχουν και τετοιοι. Ενα 5% ομως;

Αλλα οχι και να λετε οτι οποιος ΘΕΛΕΙ να βρει δουλεια, βρισκει! Μας διαβαζουν και μερικοι απο τους 1,5 εκατομμυριο και ειναι ντροπη...

Τι βρισκει; Που βρισκει; Ενσυμα θα παιρνει; Θα πληρωνετε;

Ποσοι 40+ ετων ειναι ανεργοι με οικογενειες; Αυτοι ειναι τεμπεληδες ολοι;

Σοβαρευτειτε λιγο λοιπον παιδια, γιατι ΔΕΝ γινετε και οι 1,5 εκατομμυριο να ειναι τεμπεληδες ή να μην ξερουν πως να ψαξουν για δουλεια.

Σοβαρευτειτε, ή ανοιξτε ενα γραφειο ευρεσης εργασιας. Θα κανετε χρυσες δουλειες.

Ξαναλεω: Σοβαρευτειτε.

Sent from my iPhone using Insomnia

Πωπω ξεκολλατε με τις αυτοκτονιες...

Οταν εισαι ανεργος και δεν εχεις σαλιο δεν αυτοκτονεις αλλα πας και ψαχνεις για οτιδηποτε.

Οταν εισαι ανεργος και δεν εχεις σαλιο και για καποιο λογο δεν βρισκεις καμια δουλεια τοτε και παλι δεν αυτοκτονεις αλλα πας μεταναστης.

Ξεκολλατε με τις αυτοκτονιες λεει Ο Ελληναρας... Μαλιστα...

Μεταναστευση η λυση, λεει Ο Ελληναρας...Μαλιστα...

Εισαι τραγικος! ΜΑΛΙΣΤΑ!!

Δημοσ.

Από το 1,5εκ ανέργους σίγουρα άνω απο το 50% (λίγο λέω αλλά δεν θέλω να προσβάλω τους πραγματικά βιοπαλαιστές) εκμεταλλεύεται με δόλο το επίδομα ανεργίας. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες.

Ο φίλοι που το είπαν προηγουμένος έχουν απόλυτο δίκιο και ας φαίνονται υπερβολική. Όποιος πραγματικά θέλει να βρει δουλειά θα βρει. Και ας χρειαστεί να τρέχει δεκάωρα για αυτό το σκοπό την ημέρα ψάχνοντας. Όπως και όποιος είναι πλασμένος να κάνει απάτες (τεμπέλης και απατεώνας) θα τις κάνει σε οποιονδήποτε τομέα του δωθεί η ευκαιρία χωρίς να κουνήσει το μπούτι του ούτε 1 ώρα την ημέρα...

Σε τι να πρωτοαπαντησω δε ξερω!!

Ας απαντησω γενικα:

Αν δηλαδη ψαξεις 24/7 για δουλεια χωρις να χεσεις, βρισκεις. Μαλιστα...1,5 εκατομμυριο λοιπον οι επισημοι τεμπεληδες στην Ελλαδα, ή 1,5 εκατομμυριο δεν ξερουν ΠΩΣ να ψαξουν για δουλεια.

Η γνωστη σου φιλε geowizard για το supermarket, ειναι ηλιθια πεστης. Χωρις παρεξηγηση. Δεχομαι οτι υπαρχουν και τετοιοι. Ενα 5% ομως;

Αλλα οχι και να λετε οτι οποιος ΘΕΛΕΙ να βρει δουλεια, βρισκει! Μας διαβαζουν και μερικοι απο τους 1,5 εκατομμυριο και ειναι ντροπη...

Τι βρισκει; Που βρισκει; Ενσυμα θα παιρνει; Θα πληρωνετε;

Ποσοι 40+ ετων ειναι ανεργοι με οικογενειες; Αυτοι ειναι τεμπεληδες ολοι;

Σοβαρευτειτε λιγο λοιπον παιδια, γιατι ΔΕΝ γινετε και οι 1,5 εκατομμυριο να ειναι τεμπεληδες ή να μην ξερουν πως να ψαξουν για δουλεια.

Σοβαρευτειτε, ή ανοιξτε ενα γραφειο ευρεσης εργασιας. Θα κανετε χρυσες δουλειες.

Ξαναλεω: Σοβαρευτειτε.

Ξεκολλατε με τις αυτοκτονιες λεει Ο Ελληναρας... Μαλιστα...

Μεταναστευση η λυση, λεει Ο Ελληναρας...Μαλιστα...

Εισαι τραγικος! ΜΑΛΙΣΤΑ!!

Προσωπικά θεωρώ την αυτοκτονία την μεγαλύτερη ανοησία που μπορεί να κάνει κάποιος. Όσο ζει ελπίζει κανείς. Με την προσπάθεια όλα γίνονται. Μακριά από το μυαλό όλων αυτό το ενδεχόμενο είναι λάθος, πολύ λάθος...

Δημοσ.
Από το 1' date='5εκ ανέργους σίγουρα άνω απο το 50% (λίγο λέω αλλά δεν θέλω να προσβάλω τους πραγματικά βιοπαλαιστές) εκμεταλλεύεται με δόλο το επίδομα ανεργίας. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες.

Ο φίλοι που το είπαν προηγουμένος έχουν απόλυτο δίκιο και ας φαίνονται υπερβολική. Όποιος πραγματικά θέλει να βρει δουλειά θα βρει. Και ας χρειαστεί να τρέχει δεκάωρα για αυτό το σκοπό την ημέρα ψάχνοντας. Όπως και όποιος είναι πλασμένος να κάνει απάτες (τεμπέλης και απατεώνας) θα τις κάνει σε οποιονδήποτε τομέα του δωθεί η ευκαιρία χωρίς να κουνήσει το μπούτι του ούτε 1 ώρα την ημέρα...

Προσωπικά θεωρώ την αυτοκτονία την μεγαλύτερη ανοησία που μπορεί να κάνει κάποιος. Όσο ζει ελπίζει κανείς. Με την προσπάθεια όλα γίνονται. Μακριά από το μυαλό όλων αυτό το ενδεχόμενο είναι λάθος, πολύ λάθος...[/quote']

Δηλαδη μας λες οτι το 50% (λιγο λες ε;) απο το 1,5 εκατομμυριο, δουλευει καπου ενω ταυτοχρονα παιρνει ταμειο ανεργιας...;;; Σωστα;

Αρα οι πραγματικοι ανεργοι ειναι 750000; Σωστα;

Μια ερωτηση: γιατι τοτε η ανεργια αυξανεται αντι να μειωνεται;

Εφοσον το ταμειο μετα απο καποιο διαστημα τελειωνει, το 50% (που συμφωνα με εσενα εχει ηδη δουλεια), δε θα ζητουσε ενσυμα αφου τελειωσει μετα το ταμειο;

Αρα γιατι δεν μειωνεται η ανεργια;

Μηπως γιατι ζειτε στον κοσμο σας;

Μηπως γιατι μιλατε εκ του ασφαλους;

Μηπως γιατι ειστε βολεμενοι;

Μηπως γιατι σας χουνε αλλοι;

Ε ρε βοιδοπ@@@τσα που χρειαζεται....

Από το 1' date='5εκ ανέργους σίγουρα άνω απο το 50% (λίγο λέω αλλά δεν θέλω να προσβάλω τους πραγματικά βιοπαλαιστές) εκμεταλλεύεται με δόλο το επίδομα ανεργίας. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες.

Προσωπικά θεωρώ την αυτοκτονία την μεγαλύτερη ανοησία που μπορεί να κάνει κάποιος. Όσο ζει ελπίζει κανείς. Με την προσπάθεια όλα γίνονται. Μακριά από το μυαλό όλων αυτό το ενδεχόμενο είναι λάθος, πολύ λάθος...[/quote']

Συμφωνω αλλα οχι να λεει ο αλλος να ξεκολλησουμε κιολας!!!

Κοσμος πεθαινει. Οχι γατια!

Δημοσ.

Από το 1,5εκ ανέργους σίγουρα άνω απο το 50% (λίγο λέω αλλά δεν θέλω να προσβάλω τους πραγματικά βιοπαλαιστές) εκμεταλλεύεται με δόλο το επίδομα ανεργίας. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες.

Τι να σου πω ρε φίλε...σε ποια ραδιόφωνα τ' ακούς αυτά και έρχεσαι και τα λες εδώ;

Πάνω από το 50% εκμεταλλεύεται με δόλο το επίδομα...τί άλλο θα ακούσουμε.

Μπορεί δηλαδή ο άλλος να βρει δουλειά, αλλά λέει δε γαμείς, καλά είμαστε και με τα 300 ευρώ,

ζωάρα κάνουμε, μαλάκας είμαι να δουλέψω;

Για πόσο καιρό δικαιούται κάποιος επίδομα στην Ελλάδα ώστε να εκμεταλλευτεί και το σύστημα από πάνω;

Πόσο είναι πια αυτό το ποσό του επιδόματος που θα επιτρέψει σε κάποιον να πει "θα το ρουφήξω το σύστημα

όσο πάει';

Αυτά να τα λεγες σε καμιά πολιτισμένη χώρα που και το ποσό που σου δίνουν σου επιτρέπει να ζήσεις σαν άνθρωπος

και σου επιτρέπουν να το παίρνεις επί χρόνια εφόσον δεν βρίσκεις δουλειά και όχι για ελάχιστους μήνες όπως στην Ελλάδα.

Πολλές ταινίες βλέπεις αδερφέ.

Δημοσ.

χωρίς φυσικά να γενικεύω και να μειώνω το μέγεθος του προβλήματος της ανεργίας, που αποτελεί και το βασικό επακόλουθο της κρίσης.

επίδομα ανεργίας έπαιρνε (δεν ξέρω αν παίρνει ακόμα) και ο γιος του αφεντικού μου.

ένα βόδι και μισό, και με τον πατέρα του εκατομμυριούχο..

χρειάζεται αυστηρός έλεγχος και κριτήρια στα επιδόματα. να πηγαίνουν εκεί που πραγματικά χρειάζονται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά, να μην ακούγονται ανακρίβειες παρακαλώ. Να θυμόμαστε ότι τα περισσότερα από αυτά που ακούμε, είναι μπούρδες. Μην τα τρώμε έτσι εύκολα. Σκεφτόμαστε πρώτα.

Ταμείο ανεργίας για να πάρεις, χρειάζονται ένσημα και μάλιστα πολλά και για τουλάχιστον δύο χρόνια. Τα ένσημα αυτά κοστίζουν! Δεν μπορείς να τα κολλάς στον εαυτό σου και γενικά να κάνεις εύκολα κάποια κομπίνα. Το ταμείο το παίρνεις για 6-12 μήνες (αναλόγως πόσα ξοδεύτηκαν για την πάρτη σου στα ένσημα) και δε μιλάμε για κανένα σοβαρό ποσό που θα σου βγάλει τα έξοδα.

ΟΚ, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να συμφέρει να κολλήσεις λίγο καιρό ένσημα στον εαυτό σου για να βγεις ταμείο ανεργίας, αλλά και πάλι, μιλάμε για χρήματα που τα δικαιούσαι! Δε σου κάνει κανένας χάρη με το ταμείο ανεργίας. Δικά σου λεφτά είναι, που τα έχεις στην άκρη (ασφάλεια) για ώρα ανάγκης και τη στιγμή που είναι η ώρα ανάγκης, τα παίρνεις.

Να πω ότι ζούμε και σε κανένα κράτος που δίνει επιδόματα κανονικούς μισθούς σε ανθρώπους που δούλευαν δύο φορές την εβδομάδα, να πήγαινε στο καλό. Αλλά στην Ελλάδα ζούμε.

Τέλος, όσον αφορά τους τεμπέληδες, απλά να πω ότι στους δικούς μου κύκλους, πολλοί από όσους έχουν βρει δουλειά, τους χρωστάνε οι εργοδότες τους χιλιάρικα (κάποτε κι εμένα).

Το αυτο.

Σου προσφέρω 500€, αν μου βρεις δουλειά. Αφού λες ότι θα σου πάρει μια εβδομάδα το πολύ, νομίζω ότι είναι εξαιρετική η προσφορά μου.

Και αφού βρεις σε μένα, σου έχω και δεκάδες ακόμη πελάτες για να τους βρεις δουλειά.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το νήμα έχει πάρει μια άσκοπη κλίση προς δουλευταράδες vs μη-δουλευταράδες και δείχνει να καταβάλεται από κανα δυο άτομα που συμφωνούν μεταξύ τους στη μονόπλευρη πεποίθηση του προβλήματος.

Για τους τελευταίους, η οπτική του άσπρο-μαύρο κυριαρχεί στη ζωή και υπόλοιποι παράγοντες δεύτερης ή και τρίτης κατηγορίας αυτομάτως απορρίπτονται έως ότου κυριαρχήσει το χρώμα που εκείνοι θέλουν. Έχουν ξεχάσει τους σκοπούς της εργασίας και αυτομάτως καταργούν αρχές οικονομικής θεωρίας, κοινωνικές αντιλήψεις, την πολυπλοκότητα των υπάρχουσων καταστάσεων μέχρι και την προσωπική και ιδιωτική ακεραιότητα, τα εργασιακά δικαιώματα, τις συνθήκες εργασίας αρκεί να εφαρμοστεί το μότο τους "όποιος θέλει δουλειά, βρίσκει". Κατ' αυτούς, αν ο περιπτεράς, που χτυπάει 14ωρα, κοστολογήσει (για να αποκτήσει μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια για την οικογένειά του) 10% πιο ακριβά ένα αποκλειστικό προϊόν στο χωριό θα κριθεί κλέφτης ενώ ο εργάτης στην οικοδομή που θα κάνει 3 υπερωρίες έξτρα την ίδια μέρα για 5 ευρώ θα θεωρηθεί ως τίμιος. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης τους και συνεπάγεται ότι η οπτική τους είναι μακριά από ολοκληρωμένη ή εμπεριστατωμένη, κατευθυνόμενη από προκαταλήψεις και αγγίζει τα όρια της ισοπέδωσης και της κοντόφθαλμης ορατότητας.

Σκοπός της εργασίας είναι να προσφέρει (με αλφαβητική σειρά) απασχόληση χρόνου, αποδοχές, εμπειρία στο αντικείμενο όπως και διαφορετικής προσέγγισης είναι οι προϋποθέσεις: κοινωνικό στατους, συνετό ή ευέλικτο ωράριο, φιλικό περιβάλλον, κλπ.

Οι βλάχοι ευρωπαίοι παροτρύνουν άλλωστε εδώ και καιρό οποιονδήποτε που θέλει να δουλέψει, να ασχοληθεί με ο,τιδήποτε τον ευχαριστεί. Βέβαια τι μπορεί να ξέρουν αυτοί αφού αποδίδουν από ευχαρίστηση ενώ με τα λεγόμενα τα δικά μας το πρωταρχικό κίνητρο σε μία εργασία είναι ο φόβος. Ο φόβος της απόλυσης, του αφεντικού, της έντονης κοινωνικής και οικογενειακής κριτικής ή χλευασμού, και στόχος όλων των ανέργων/αέργων πρέπει, καθε αυτούς, να είναι μια καθημερινή 10ωρη δουλεία για 100 ευρώ το μήνα (και 500 ευρώ έξοδα). Επιπρόσθετο, το να μένουν με τους δικούς τους για να μην έχουν τα έξοδα του ενοικίου αφού είναι κακό, πολύ κακό ενώ για ψυχική γαλήνη μέσω της ιδιωτικής ζωής ούτε λόγος. Οι σκανδιναβοί που από τα 18 τους ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο παράλληλα με τις σπουδές και τείνουν να είναι πιο ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί, με την λογική άσπρο-μαύρο χαρακτηρίζονται ως κάτι άθλια παράσιτα οικογενειακής, οικονομικής εκμετάλλευσης που τολμάνε να ταξιδεύουν γιατί η επάρκεια έρχεται μόνο από δυο θρανία μέσα σε τοίχους γεμάτους graffiti και τον δάσκαλο να απαιτεί την παπαγαλία. Τα gap years, ο εθελοντισμός, η ψυχαγωγία και οι ανάγκες του ανθρώπου απλά δεν υφίστανται γιατί ο διπλανός μας πρέπει να ψάχνει 24 ώρες το 24ωρο για μια δουλεία που αποδίδει αρνητικά, εξαντλεί την ενέργειά μας, ελαττώνει τον πολύτιμο χρόνο που θα αφιερώναμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και μας υποδουλώνει σε ένα φαύλο κύκλο απελπισίας, και όλα αυτά όχι για τη προσωπική μας ικανοποίηση αλλά για να είναι καλά οι άλλοι που θα κράξουν τον συνάνθρωπό τους επειδή έκατσε ένα τρίωρο στη παραλία με τον καφέ το καλοκαίρι. Ίσως βέβαια να γίνομαι κι εγώ γραφικός αφού εκείνοι έχουν την λύση σε πρόγραμμα: 6 ώρες ύπνο, 12 ώρες δουλεία, 1 ώρα διαδρομές, 1 ώρα καφέ συν playstation ταυτόχρονα (μην χάνουμε τζάμπα χρόνο στη ψυχαγωγία, έχουμε και δουλειές) και 4 ώρες στο insomnia για να στηρίξουμε το μήνυμα της εργατιάς και να πλύσουμε κανά εγκέφαλο στους τεμπελχανάδες.

Για το αν υπάρχει κρίση ή όχι, νομίζω γίνεται ολοένα και πιο εμφανές με τη πάροδο του χρόνου. Προσωπικά βλέπω ότι οι Έλληνες τα ίδια λέγανε προ κρίσης και μάλλον τα ίδια θα λένε μετά-κρισεως. Συνηθισμένοι από μικροί στην ακραιότητα και την αντιπαράθεση. Καταπολεμούν τον ίδιο τους τον συνάνθρωπο επειδή μαύρισε λίγο στον ήλιο και αυτοί τον θέλουν λευκότατο. Προσωπικά δεν έχω καταλάβει κάτι. Σε τι αποσκοπεύουν με όλη αυτή τη μανία της κριτικής που ανακυκλώνουν σαν τσίχλα. Το κάνουν επειδή θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν ή μήπως ούτε σε αυτούς καίγεται καρφί αλλά πρέπει να τα πουν? Τις συνέπειες των συμβουλών τους σε μια εποχή που η εργασία αλλοιώνεται με τις παγκόσμιες συνθήκες τις συνυπολογίζουν ή αρκεί να δουλεύει ο διπλανός τους για ψίχουλα και να τον θέλουν να χαμογελάει πλατιά παρότι τον βιάζουν δέκα παράμετροι? Πως μπορούν να πιστεύουν ότι όσο απλό κι αν ακούγεται τόσο εύκολο είναι να αλλάξει ένας μέσος μεσήλικας αντικείμενο όταν δεν υπάρχουν υποδομές για επαρκής, γρήγορη και άμεσα αποτελεσματική εκπαίδευση σε άλλο τομέα? Όλα τα παραπάνω είναι μη επηρεάσιμα προς το άτομο και η μόνη έγνοια του ανθρώπου είναι να αποφασίσει αν θέλει πραγματικά ή όχι? Και μάλλον η λέξη "καριέρα" να μην αναφερθεί ποτέ γιατί είναι του διαβόλου.

Η μικρή χώρα των βαλκανίων φάσκει και αντιφάσκει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτοκαταστρέφεται μόνη της μέσα στην ίδια της την σκέψη. Δεν έχει όμως την αποκλειστικότητα για αυτό ας μην χαίρονται κάποιοι. Υπάρχουν και άλλες χώρες με το ίδιο μοτίβο με μικρότερα/μεγαλύτερα προβλήματα. Και όχι, δεν είναι οι εκλεκτοί επειδή οι προγόνοι τους μερικές χιλιετίες πριν έκαναν παπάδες. Δεν ξέρω αν εκείνοι έχουν αχρωματοψία αλλά εγώ τουλάχιστον θα ανησυχούσα εαν είχαν υπεύθυνες θέσεις που οι αποφάσεις επηρεάζουν ομάδες ανθρώπων.

Προς όλους τους δουλευταράδες που την έχουν δει υπεράνω:

Guys, αν έχετε πτυχία και θεωρείστε μορφωμένοι, σκίστε τα και συλλογιστείτε την τωρινή αντίληψή σας. Αν τα συμπεράσματά σας είναι βγαλμένα από το 99% της κοινωνίας που πάει στη καφετέρια, ίσως είναι καλό για εσάς να μάθετε να διεξάγετε μια σωστή έρευνα. Και αυτό εργασία είναι, διαφορετικής οπτικής.

Όσο για το αν είμαι θιγόμενος από την μειωμένη όραση που επικρατεί στο νήμα,

έχω να πω ότι ήμουν τυχερός στο οικονομικό (ναι, ναι τη τσέπωσα τη κληρονομιά)

κι εργάζομαι για μένα και την ευχαρίστηση που παίρνω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

το "μπλα-μπλα"

είναι από φύση του "πολυφασικό"

ακόμα καί στις κηδείες

ακούς "ανέκδοτα"

λόγω "αμηχανίας"

μπροστά στο γεγονός

.

Δημοσ.

Δικά σου λεφτά είναι, που τα έχεις στην άκρη (ασφάλεια) για ώρα ανάγκης και τη στιγμή που είναι η ώρα ανάγκης, τα παίρνεις.

Αυτό που γράφεις είναι εντελώς λάθος. Το επίδομα ανεργίας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ δικά σου λεφτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...