Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος αξιόπιστος που να μπορεί κανείς να καθαρίσει τους αρμούς των πλακιδίων γιατί με το καιρό έχουν πιάσει μπίχλα; Η δε πλάκα είναι πως όταν τα είχα τοποθετήσει τα πλακάκια κ ρώταγα, οι ειδικοί μου έλεγαν πως εάν βάλω ακρυλικό στόκο στους αρμούς δεν θα έχω κανένα πρόβλημα... αντιλαμβάνεστε λοιπόν γιατί με εκνευρίζουν οι μαστοράντζες! :mad:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

υπάρχει ενα καθαριστικό στα καταστηματα που πουλάνε πλακακια αλλα προσεχε ειναι πολυ τοξικό και πιθανώς να αλλοιώσει και το χρώμα στα πλακάκια.

Δημοσ.
το έχω χρησιμοποιήσει κ είναι πολύ δυνατό, σκοτώνει! κάτι μη χημικό δεν υπάρχει;

γυναίκα zoranb! :mrgreen:

λίγο κρύο

ελπίζω να γινεί κατανοητό λόγω ζέστης :-)

.

Δημοσ.

έθιξε βάναυσα τους μάστορες

καί γι' αυτό "τα πήρα κρανίο"! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

η φωτογραφία

ελπίζω να μήν είναι υπαινιγμός γιά την φράου

που έχει στοκάρει όλη την Ευρώπη

καί την καθαρίζει με μή παραδοσιακά προϊόντα!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.

Δημοσ.

οδοντοβουρτσα κ υπομονή σαν καψώνι αμερικανικου στρατού, επίσης μάγκες κάποια πιο ουδέτερη απόχρωση στον αρμο προλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις.

απ την άλλη, ντα αρμός είναι, μόνο οι μονομανεις τους θέλουν καθαρούς;ρ

Πακτωση.

Δημοσ.

οδοντοβουρτσα κ υπομονή σαν καψώνι αμερικανικου στρατού, επίσης μάγκες κάποια πιο ουδέτερη απόχρωση στον αρμο προλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις.

απ την άλλη, ντα αρμός είναι, μόνο οι μονομανεις τους θέλουν καθαρούς;ρ

Πακτωση.

και λέω γώ τώρα, σε τέτοιο wc θα έβαζες αρμό άλλο από λευκότερο του λευκού αλλά με ουδέτερη απόχρωση; απορώ κ ξύστε με! :mrgreen:

post-74587-0-00216500-1340575411_thumb.jpg

Δημοσ.

ατμοκαθαριστής (αυτοί σε στυλ ariette, κλπ)

τα κάνει σαν καινούργια. πιο εύκολη και γρήγορη δουλειά από άλλους τρόπους (θέλει και αυτός το χρόνο του βέβαια). και έχει και μια παρενέργεια. αν ο αρμός δεν είναι σωστά τοποθετημένος υπάρχει περίπτωση από την ένταση θερμοκρασίας και πίεσης πετάξει κομματάκια από τον αρμό

Δημοσ.

και λέω γώ τώρα, σε τέτοιο wc θα έβαζες αρμό άλλο από λευκότερο του λευκού αλλά με ουδέτερη απόχρωση; απορώ κ ξύστε με! :mrgreen:

Επειδή δεν έχω δεί ακόμα thread για τα άλατα στη ντουζιέρα και επειδή βλέπω οτι έχεις θεματάκι, άν έχεις καμια λύση πές (threadjacking).

Για τους αρμούς, ξύδι και τρίψιμο. Αλλιώς αυτό που πόσταρε η μαφάλντα.

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω δεί ακόμα thread για τα άλατα στη ντουζιέρα και επειδή βλέπω οτι έχεις θεματάκι, άν έχεις καμια λύση πές (threadjacking).

Viakal-500ml.JPG

χρονια τωρα

και για το δυσκολο πουρι στην τουαλετα (ακρβως αυτο που δειχνω)

139969.jpg

και μετα απο δυο καζανακια

klinex2ltclas.jpg

η οτι μαρκα να ναι

Δημοσ.

Υδροχλωρικό οξυ 0,1Ν και θα τα ξεχνάς για καιρό...

Δημοσ.

Ευα,δεν θέλουν χημικά.

Απλά, γρήγορα βασιζόμενοι σε φυσικές χημικές αντιδράσεις, συνεχίζουμε και σας προτείνουμε φυσικούς τρόπους για να καθαρίζετε το μπάνιο σας:

Για τον οικολογικό καθαρισμό του μπάνιου σας, χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα, ξύδι και ζεστό νερό

Το ξύδι, όπως και το λεμόνι, έχει οξέα τα οποία απομακρύνουν τα άλατα ακόμη και τα υπολείμματα σαπουνιού

Απλώστε αφρό ξυρίσματος στις μπαταρίες του μπάνιου και της κουζίνας, αφήστε να δράσει και περάστε με ένα νωπό πανί

Για να διατηρήσετε τις μπαταρίες του μπάνιου σας χωρίς άλατα ακόμη και την μπανιέρα σας, αφού καθαρίσετε, στεγνώστε τα νερά και περάστε με ένα μαλακό πανί τις επιφάνειες με baby oil

Το baby oil είναι ιδανικό και για τα ξεραμένα άλατα που μένουν στις γωνίες που σχηματίζει η βρύση του μπάνιου ή της κουζίνας. Ρίξτε 2 σταγόνες, αφήστε να δράσει και μετά τρίψτε με το σφουγγάρι. Θρυμματίζονται και φεύγουν ως δια μαγείας.

Για να απομακρύνετε τα άλατα νερού από το "τηλέφωνο" της ντουζιέρας σας, γεμίστε με ξύδι μια σακούλα, βάλτε το μέσα, δέστε τη σακούλα και αφήστε για λίγες ώρες. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό

Zoranb,πως και δεν έχεις φτιάξει ντουλάπι κάτω από τον νιπτήρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...