Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξέρω ότι αν "googlάρω" θα βρω πολλά. αλλά δεν ξέρω ποιο απ'όλα είναι αξιόπιστο.

Έτσι θέλω εσείς να μου πείτε ποιο πρόγραμμα είναι το καλύτερο για έλεγχο του Hardware, θα ήθελα όμως να ελέγχει τα πάντα, επεξεργαστή, μνήμες, μητρική, drives κλπ ΚΑΙ αν είναι δυνατόν να ελέγχει και για προβλήματα με drivers θα ήταν ακόμα καλύτερα (εκτός αν ξέρετε κάποιο πολύ καλό πρόγραμμα μόνο για έλεγχο drivers, οπότε το προτείνετε και αυτό).

Ευχαριστώ!

Υ.Γ: Καλό θα είναι αυτό που θα προτείνετε να υποστηρίζει και 32bit και 64bit Windows Vista & 7 (γιατί έχω απ'όλα :-D )

Δημοσ.

Αυτό είναι συλλογή προγραμμάτων σε boot version?

Εγώ ψάχνω κάτι σε "one-click check" ή κάτι παρόμοιο.

Η συλλογή διαφόρων freeware δε νομίζω να είναι η καλύτερη λύση.

Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως.

• Moderators
Δημοσ.

Η συλλογή διαφόρων freeware δε νομίζω να είναι η καλύτερη λύση.

Για ποιο λογο?

Δημοσ.

Για ποιο λογο?

Έχω ένα θέμα με την οθόνη στο laptop μου (ACER 5930G)και δεν μπορώ να εντοπίσω από που προέρχεται η ζημιά.

Άλλες φορές φαίνεται να είναι driver error, άλλες φορές ram (2X2GB), άλλοτε κόλλημα του επεξεργαστή (P7350).

Έχω ψάξει πολλά και δεν βγάζω άκρη.

Το μόνο που έμεινε αλλά δεν μπορώ να το κάνω για πολλούς λόγους, είναι το format, όπου αν μιλάμε για driver τότε θα λυθεί το θέμα, αλλά αν δεν είναι???

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, το πρόβλημα είναι ότι εκεί που έχω το laptop ανοιχτό, ξαφνικά ασπρίζει η οθόνη και για να επανέλθει πρέπει να την κλείσω για να περάσει σε stanby mode και μετά επανέρχεται για λίγο και πάλι τα ίδια μετά από λίγη ώρα κλπ κλπ κλπ.

• Moderators
Δημοσ.

H ερωτηση μου αναφεροταν (οπως φαινεται και απο την παραθεση που εκανα) στο λογο για τον οποιο η συλλογη διαφορων freeware δεν ειναι η καλυτερη λυσηwink.gif

Οσον αφορα το προβλημα σου, δοκιμασε με ενα live cd (πχ ubuntu) και παρατηρησε εαν εχει την ιδια συμπεριφορα.

Δημοσ.

Οσον αφορα το προβλημα σου, δοκιμασε με ενα live cd (πχ ubuntu) και παρατηρησε εαν εχει την ιδια συμπεριφορα.

^^ αφού περάσεις και τον driver για την κάρτα γραφικών μπες σε μερικές βαριές σελίδες, π.χ. άνοιξε μερικά βίντεο στο youtube παίξε κάνα παιχνίδι στο facebook κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...