Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.

Θέλω να φτιάξω ένα index.html παρόμοιο με το παρακάτω site. θα το συνδέσω με joomla site

http://www.riverstonellc.com/

Δεν έχω όμως ιδέα από flash. Υπάρχει κανα free program με το οποίο μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Η σελίδα θα φτιαχτεί μεσω dreamweaver ( το index.html) και το υπόλοιπο με Joomla

Δημοσ.

Μόνο flash. Εκτός αν βρεις κανένα tutoria σε jquery (δεν έχεις όμως μεγάλο περιθώριο κινήσεων). Πάντως αν το κάνεις σε flash, δε χρειάζεται ο dreamweaver, κάνεις export το animation μέσα απο τη flash και φτιάχνει μόνο του το index.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Απ'οτι ειδα πάντως στην σελίδα αυτή έχει 2 flash το ένα μέσα στο άλλο τα οποία είναι συγχρονισμένα για να αλλάζουν την φωτογραφία. Αυτό πως γίνεται. Φτιάχνεις 2 flash και βάζεις το ένα πάνω από το άλλο? Δεν χρειάζεται εδώ πρόγραμμα σαν dreamweaver?

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Απ'οτι ειδα πάντως στην σελίδα αυτή έχει 2 flash το ένα μέσα στο άλλο τα οποία είναι συγχρονισμένα για να αλλάζουν την φωτογραφία. Αυτό πως γίνεται. Φτιάχνεις 2 flash και βάζεις το ένα πάνω από το άλλο? Δεν χρειάζεται εδώ πρόγραμμα σαν dreamweaver?

Ένα flash είναι. Αυτό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ. Απλά φαίνονται σαν 2 το ένα πάνω από το άλλο.

Κατέβασα το trial από την adobe και θα το δοκιμάσω. Θα προσπαθήσω να καταλάβω λίγο τι γίνεται μέσω tutorials γιατί δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Ένα αρχείο είναι, απλά έχει πολλά layer. Δες μερικά tutorials να καταλάβεις πως δουλεύει η flash και νομίζω θα καταφέρεις να κάνεις κάτι παρόμοιο, δεν είναι δύσκολη η συγκεκριμένη κίνηση που κάνει.

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο tutorial?

Βασικά για να καταλάβω. Έχω πχ ένα λογότυπο το οποίο αποτελείται από 5 κύκλους

Θα πρέπει να φτιάξω 6 layers Λογικά. Το πρώτο κενό , και το καθένα από τα υπόλοιπα με ένα κύκλο από τους 5 έτσι ώστε όταν τελειώσει το flash να έχει σχηματιστεί το λογότυπο.

Αν δεις το παράδειγμα της σελίδας που έχω γράψει , αν έχω καταλάβει καλά θα πρέπει να επεξεργαστώ μια φωτογραφία με πάρα πολλά καρέ. Δηλαδή να σχηματίσω αρκετά καρέ για να μην υπάρχουν κενά όταν παίζει το flash. Κάτι σαν τα κινούμενα σχέδια που γυρνώντας τις σελίδες έδειχναν πως κινιόντουσαν.

Δημοσ.

Εντάξει, δε χρειάζεται να κάτσεις να το φτιάξεις και καρέ-καρέ. Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει η επιλογή να του δώσεις την αρχική θέση-κατάσταση, μετά τη τελική, επιλέγεις και ένα εφέ μετάβασης και τα καρέ στα φτιάχνει το πρόγραμμα. Κοίτα για παράδειγμα αυτά τα εφέ: http://www.entheoswe...ash/default.asp

Δημοσ.

Χιλιάδες ευχαριστώ φίλε μου!!!Αυτό ακριβώς έψαχνα.

Το μονο που με απασχολεί είναι η περιγραφή που λέει σε καθένα από αυτά..

Estimated Completion Time: 40 hr

Είναι δυνατόν να χρειάζεται 40 ώρες για να φτιαχτεί? Θα τα κοιτάξω πάντως να δω τι θέλω να κάνω και θα προσπαθήσω. Μάλλον λάθος θα έχουν κάνει.

Έχω κατεβάσει trial το flash της adobe. Ελπίζω να προλάβω σε ένα μήνα να το φτιάξω.

Ευχαριστώ και πάλι!!!

Δημοσ.

googlare "motion tween in flash" και θα βρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Για κάποιον που ξέρει flash είναι μια ώρα δουλειά να το κάνει. Δες μερικά tutorials σχετικά με την "motion tween" κίνηση στη flash αλλά και τη διαφάνεια και πιστεύω θα βγάλεις κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν είναι και τόσο δύσκολο το motion tween. Θα δοκιμάσω να παίξω με 3 σχήματα που θέλω να αρχίζουν από τις άκρες και να ενώνονται στο κέντρο σχηματίζοντας το λογότυπο που θέλω να φτιάξω. Ευχαριστώ

Τα κατάφερα με το Motion tween.Ήταν πιο εύκολο απ'οτι νόμιζα.

Θέλω να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έχω 4 κύκλους οι οποίοι θέλω να ξεκινάνε από τις άκρες και να ενώνονται στην μέση.

Θα πρέπει να φτιάξω 4 διαφορετικά layer και να δώσω τις ίδιες ρυθμίσεις , διάρκεια και στα 4 layer και να βάλω motion tween σε καθένα από αυτά? Επίσης όταν τελειώνει το animation αρχίζει από την αρχή πως θα καταφέρω όταν πάνε οι 4 κύκλοι στο κέντρο να σταματάει το animation και να ξαναρχίζει πχ όταν κάνεις refresh την σελίδα?

Δημοσ.

Στο panel timeline, θα επιλέξεις το τελευταίο keyframe απο οποιοδήποτε layer και θα ανοίξεις το panel actions απο το menu window (αν δεν είναι ήδη ανοιχτό). Με επιλεγμένο το keyframe, θα γράψεις μέσα στο panel actions: stop();

Μέσα στο actions γράφεις κώδικα για το animation σου. Η γλώσσα του κώδικα λέγεται actionscript. Όσο αφορά αυτό με τους κύκλους, σωστά το έχεις σκεφτεί...

Δημοσ.

Μια ερωτηση θελω να κανω..

Επειδη με ενδιαφερει κ εμενα να φταξω καποια σελιδα σε flash θελω να ξερω αν υπαρχει καποιο application για linux ή Τα windows ειναι μονοδρομος για την υλοποιηση μιας τετοιας σελιδας..

Ευχαριστω εκ των Προτερων.. :rolleyes:

Δημοσ.

Για την Adobe η λέξη Linux είναι "απαγορευμένη" λέξη (δυστυχώς). Κανένα από τα εργαλεία της η Adobe δε τα διαθέτει για διανομές Linux (αν και τα διαθέτει για Mac που αποτελούν παρακλάδι του Linux). Πάντως αν θες οπωσδήποτε να δουλέψεις με flash σε Linux, θα σε συμβούλευα να βρεις κάποια ποιο παλιά έκδοση της flash (Flash MX, CS3) και να την κάνεις εγκατάσταση στο Linux μέσω Wine. Το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και γίνεται με πλήρη λειτουργικότητα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα πέρα από αυτό της Adobe.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...