kfyros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ανοιχτοι ηταν οι περισσοτεροι ηδη !!!!!! δυο αν ανοιξα ειναι ζητημα !!!!! Φυσικό είναι αφού όλοι οι λογαριασμοί έχουν το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη , και αν δεν έχει πάει να τα αλλάξει όταν αγόρασε το διαμέρισμα θα έχουν του οικοπεδούχου ή του κατασκευαστή, αφού τα ρολόγια στην αρχική εγκατάσταση έχουν αυτό το όνομα , μια και τα ρολόγια εγκαθίστανται συνήθως πριν τη σύνταξη των συμβολαίων ιδιοκτησίας .. Και πρέπει να το ανοίξεις για να δεις το νούμερο του ρολογιού και να καταλάβεις ποιο είναι το δικό σου.. Που να πάει ο παράνομος να αλλάξει το ρολόι της δεη στο όνομα του ; Με τι στοιχείο ταυτότητας ; Τα διαβατήρια τα πετάνε πριν τα σύνορα (με αυτά μπαίνουν στην Τουρκία με σχεδόν τσάμπα πτήσεις τσάρτερ από τις χώρες τους και προωθούνται στην Ελλάδα όπως αναφέρουν οι επίσημες εκθέσεις της frontex - europol κλπ.) , και δηλώνουν όλοι παλαιστίνιοι πολιτικοί πρόσφυγες ... Έτσι τους δασκαλεύουν αυτοί που διαχειρίζονται το trafficking και κονομάνε κι απ' τις δύο πλευρές των συνόρων.. Και μέσα σε όλο αυτό το κόλπο είναι πολλοί "δημοκράτες" και ΜΚΟ ... Αλλά ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα τώρα..
axaxouxas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Που να πάει ο παράνομος να αλλάξει το ρολόι της δεη στο όνομα του ; Με τι στοιχείο ταυτότητας ; Τα διαβατήρια τα πετάνε πριν τα σύνορα (με αυτά μπαίνουν στην Τουρκία με σχεδόν τσάμπα πτήσεις τσάρτερ από τις χώρες τους και προωθούνται στην Ελλάδα όπως αναφέρουν οι επίσημες εκθέσεις της frontex - europol κλπ.) , και δηλώνουν όλοι παλαιστίνιοι πολιτικοί πρόσφυγες ... Αρα αυτο ειναι πιστοποιηση οτι ειναι παρανομοι ολοι αυτοι ? Αυτο σκεφτηκα αμεσως, αλλα εχω και τις αμφιβολιες μου....
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 ΔΕΝ αντιλλεγω σε κατι εδω αλλα .... εδω .... http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr/2011/02/blog-post_9497.html αναφερει αυτο..... ....Πως θα μαθεις αφμ που ζηταει λοιπον ? Για να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω! Το μόνο νόημα που είχε το post μου, ήταν να σε ενημερώσει σε περίπτωση που δε το γνώριζες για το ότι, ενώ έχεις αναμφιβόλως σοβαρό πρόβλημα και λόγους ν' ανησυχείς, μπορεί λόγω μιας λανθασμένης κατά το τυπικό κίνησης να βρεις το μπελά σου (προφανώς και είμαι με το μέρος σου, έτσι; )
NickTG Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Έχω ζήσει στη Γερμανία πολλά χρόνια για να μπορώ να υποστηρίξω τη συγκεκριμένη άποψη. Και πέρσι όλο το χειμώνα εκεί ήμουν, στο στόμα του λύκου ως Έλληνας! Κι όμως δεν αντιμετώπισα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ρατσισμό, ούτε καν για τα χρέη μας δε μου πετάξανε κουβέντα. Φίλος μου πάντως που δουλεύει σε μεγάλη εταιρεία στη Γερμανία συνέχεια σχόλια ακούει και σπόντες για τα χρέη και τη φτώχεια μας.
KilliK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Φίλος μου πάντως που δουλεύει σε μεγάλη εταιρεία στη Γερμανία συνέχεια σχόλια ακούει και σπόντες για τα χρέη και τη φτώχεια μας. δεν πειραζει πεστου. τουλαχιστον δεν αιματοκυλίσαμε τον πλανητη δυο φορες. παντως δεν χρειαζεται να πας και μακρια. εχω πετυχει γερμανους να βριζουν τους ελληνες και εδω περα.
axaxouxas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Για να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω! Το μόνο νόημα που είχε το post μου, ήταν να σε ενημερώσει σε περίπτωση που δε το γνώριζες για το ότι, ενώ έχεις αναμφιβόλως σοβαρό πρόβλημα και λόγους ν' ανησυχείς, μπορεί λόγω μιας λανθασμένης κατά το τυπικό κίνησης να βρεις το μπελά σου (προφανώς και είμαι με το μέρος σου, έτσι; ) Ok φιλε μου κι ευχαριστω !!!!!!!
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Φίλε επειδή ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζουν εκατονταδες οικογένειες στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, αυτό που ξέρω εγω, ειναι οτι συνήθως καλούν την αστυνομία, έχοντας πρωτα επισκεφθει το τμημα και μιλώντας για τη κατάσταση που επικρατεί. Σε πολυκατοικία στη Κυψέλη προσφατα έγινε ντου μετά απο αλλεπάλληλες καταγγελίες ενοίκων και μπηκαν μέσα σε 3 διαμερίσματα με εισαγγελική άδεια, βγάζοντας απο μέσα συνολικά 20 άτομα. Εννοείτε πως έγινε αυτεπάγγελτα μήνυση στους ιδιοκτήτες οι οποίοι φυσικά δεν δηλωναν καν στην εφορία τα εισοδήματα από το σπίτι, όπου είχαν συμφωνησει πως ανεξάρτητα με το πόσοι θα μένουν εκει μέσα θα πρεπει να μπαίνει ένα συγκεκριμένο ποσό σε λογαριασμό τραπέζης. Ούτε συμβόλαια ούτε τιποτε, για να ειναι και καλά καλυμένοι. Οι ιδιοκτητες αντιμετωπίζουν σοβαρότατες κατηγορίες και μια από αυτές ειναι το οτι υποθάλπουν λαθρομεταναστες που κάποιοι εξ αυτων ηταν σεσημασμένοι λόγω παλαιότερων ληστειών. Φυσικά στη περιοχή αυτη πολλοί ένοικοι χρησιμοποιούν την άλλη διαδεδομένη πλέον λύση, τηλεφωνώντας στα γραφεία γνωστού κόμματος που έρχεται και δίνει τη λύση...Το αναφέρω απλά ως γεγονός.
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Συνήθως ένας βαριά δύο είναι στο συμβόλαιο (αυτοί που έχουν χαρτιά-ΑΦΜ) και αυτοί με τη σειρά τους το "υπενοικιαζουν" σε συμπατριώτες τους βγάζοντας μεροκάματο,καθώς τους εξωθούν σε ημιπαράνομες έως καραπαράνομες πράξεις (φανάρια,cd,trafficing κλπ). Συνεπώς μη το δένετε και κόμπο ότι πάντα φταίνε οι ιδιοκτήτες.
Cossutius. Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Bασικά οι δικαστές τοθς γ@μ@νε διχως σαλιο. Τα προβλήματα ειναι άλλα. 1. Δε γίνεται γνωστό το ασάλιοτο γ@μησι. 2. Δεν γίνονται καταγγελίες γιατι ο κόσμος φοβάται. 3. Σε πολλές περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες ειναι άτομα που λογω εργασίας δεν μπορουν να μπουν ευκολα στη παγίδα του νόμου
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Συνήθως ένας βαριά δύο είναι στο συμβόλαιο (αυτοί που έχουν χαρτιά-ΑΦΜ) και αυτοί με τη σειρά τους το "υπενοικιαζουν" σε συμπατριώτες τους βγάζοντας μεροκάματο...Συνεπώς μη το δένετε και κόμπο ότι πάντα φταίνε οι ιδιοκτήτες. Το «πάντα» είναι σχετικό. Ο ιδιοκτήτης πάντως, αν θέλει, μπορεί να ελέγξει και να διαπιστώσει ότι γίνεται αυτό που λες και, από 'κει και πέρα να πράξει τα κατά το νόμο δέοντα. Το θέμα είναι ότι, όσο συχνό είναι το φαινόμενο της υπενοικίασης που αναφέρεις, άλλο τόσο συχνές είναι και οι εξ αρχής «κάτω από το τραπέζι» συμφωνίες, μεταξύ ιδιοκτήτη και ...ποδοσφαιρικής ομάδας (μαζί με τους αναπληρωματικούς) λαθρομεταναστών.
Dannie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Συνήθως ένας βαριά δύο είναι στο συμβόλαιο (αυτοί που έχουν χαρτιά-ΑΦΜ) και αυτοί με τη σειρά τους το "υπενοικιαζουν" σε συμπατριώτες τους βγάζοντας μεροκάματο,καθώς τους εξωθούν σε ημιπαράνομες έως καραπαράνομες πράξεις (φανάρια,cd,trafficing κλπ). Συνεπώς μη το δένετε και κόμπο ότι πάντα φταίνε οι ιδιοκτήτες. Αυτο ακριβως θα εγραφα αλλα με προλαβες....!!!! Τα σπιτια τα νοικιαζουν αυτοι που εχουν χαρτια και μετα μενουν μεσα αλλοι.... ΑΛΛΑ οι ιδιοκτητες γνωριζουν τι γινεται απλως ειναι καλυμενοι νομικα και σου λενε κανε οτι θες εγω κατι παρανομο δεν εχω κανει.Θα μου πειτε δεν ενδιαφερεται καποιος για το σπιτι που νοικιαζει...οταν εχει φαει 2-3 σφαλιαρες απο το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ σου λει μου σκατεψαν το σπιτι οι προηγουμενοι χωρις να πληρωσουν ενοικια κ.τ.λ το σπιτι δεν πουλιετε ας το νοικιασω και ας μενουν 20 μεσα. Οσο για την αστυνομια μην ασχοληθεις καθολου....εδω σε φιλου μου το σπιτι(απο κατω) στην Αχαρνων μενουν 40 μεσα και κανουν εμποριο τσιγαρων στους δρομους και να τους το πεις αυτοι θα αεριζουν τα αυτα τους....! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ...ειναι σαπιο το πολιτικο συστημα. Οταν κυνηγουν Ελληνες για μικροποσα και οι λαθρομεταναστες κανουν εμποριο με τσιγαρα + ρουχα + ναρκωτικα κ.τ.λ και απλως εξυχνιαζουν μια υποθεση τον μηνα για τα ματια του κοσμου δεν καταλαβαινεις τι παιζει....! Οι οικοι ανοχης σχεδον ολοι παρανομοι δεν μπορουσαν να τους κλεισουν σε μια νυχτα με ενα νομο(οποιος δινει παλαιο σπιτι η οτιδηποτε για οικο ανοχης θα χανει την κυριοτητα του σπιτιου...ποσοι θα τα εδιναν??).ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ τα λεφτα και τρωνε πολλοι και δυστυχως ενω υποστηριζω την αστυνομια τρωνε και αυτοι(ετρεχαν στα δικαστηρια πρεζουδες αρρωστες που σερνοντουσαν και ενω ολη η Αθηνα εχει γεμισει εγχρωμες(που οι περισσοτερες ειναι ΚΑΙ αρρωστες) δεν ειδαμε ποτε καμια γιατι η εγχρωμη μαφια πληρωνει ΚΑΛΑ για να ενημερωνεται ποτε να κρυβεται....!!!! Εχω σιχαθει τα παντα...νευριαζομαστε που ολοι οι ξενοι μας κοροιδευουν αλλα εχουν αδικο ρε παιδια.....δεν υπαρχει τιποτα που να λειτουργει σωστα ολοι τα παιρνουν(η σχεδον ολοι)ακομα και πολιτικοι οι οποιοι εκαναν και τον νομο περι ασυλιας....ΒΟΘΡΟΣ καταντησε η χωρα και το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι αν δεν φυγουν ολοι αυτοι που εφτασαν την Ελλαδα εδω μην περιμενετε καλυτερευση...!
laptop_man Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Το «πάντα» είναι σχετικό. Ο ιδιοκτήτης πάντως, αν θέλει, μπορεί να ελέγξει και να διαπιστώσει ότι γίνεται αυτό που λες και, από 'κει και πέρα να πράξει τα κατά το νόμο δέοντα. Το θέμα είναι ότι, όσο συχνό είναι το φαινόμενο της υπενοικίασης που αναφέρεις, άλλο τόσο συχνές είναι και οι εξ αρχής «κάτω από το τραπέζι» συμφωνίες, μεταξύ ιδιοκτήτη και ...ποδοσφαιρικής ομάδας (μαζί με τους αναπληρωματικούς) λαθρομεταναστών. Κοίτα,εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω περίπτωση άσπρου που θα μπορούσε να μπει στα λαθροκανάλια και να ψαρεύει νοικαραίους,γιατί το λιγωτερο που θα να πάθαινε θα ήταν να βρεθεί μαχαιρωμένος κάπου στη Γερανίου. Σενάρια...
axaxouxas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Συνήθως ένας βαριά δύο είναι στο συμβόλαιο (αυτοί που έχουν χαρτιά-ΑΦΜ) και αυτοί με τη σειρά τους το "υπενοικιαζουν" σε συμπατριώτες τους βγάζοντας μεροκάματο,καθώς τους εξωθούν σε ημιπαράνομες έως καραπαράνομες πράξεις (φανάρια,cd,trafficing κλπ). Συνεπώς μη το δένετε και κόμπο ότι πάντα φταίνε οι ιδιοκτήτες. Αυτο υποψιαζομαι οτι συμβαινει κι εδω...... Πηγα στο αστυνομικο τμημα να εννημερωσω και δεν υπηρχε ενας υπευθυνος..... Ελατε απο δευτερα μου λεει .....
Toufas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Αυτο υποψιαζομαι οτι συμβαινει κι εδω...... Πηγα στο αστυνομικο τμημα να εννημερωσω και δεν υπηρχε ενας υπευθυνος..... Ελατε απο δευτερα μου λεει ..... αυτο επρεπε να κανεις απο την αρχη, ουτε να το παιξεις tex murphy, ουτε να το παιξεις γκεσταμπιτης ζητωντας τα χαρτια τους.
deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Κοίτα,εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω περίπτωση άσπρου που θα μπορούσε να μπει στα λαθροκανάλια και να ψαρεύει νοικαραίους,γιατί το λιγωτερο που θα να πάθαινε θα ήταν να βρεθεί μαχαιρωμένος κάπου στη Γερανίου. Σενάρια... Στη γειτονιά που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα (συμπτωματικά, μόλις ένα βήμα από τη Γερανίου...) ξέρω 5-6 τέτοιους. Τι άκρες μπορεί να έχουν δεν το γνωρίζω, αλλά μόνο μαχαιρωμένοι δεν έχουν καταλήξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις